5 Beste VPN’s voor Oekraïne – Deblokkeer Russische websites met een VPN

Moe van websites die worden geblokkeerd in Oekraïne? Met een VPN kun je vervelende blokken omzeilen en vrij op internet surfen. Hieronder bekijken we de beste VPN's om te gebruiken in Oekraïne.


VPN voor Oekraïne

Oekraïne is een land waar enorme delen van de bevolking Russisch spreken. Om die reden gebruikt ongeveer de helft van de bevolking van Oekraïne (ongeveer 23 miljoen mensen) populaire Russische websites. Helaas heeft de oorlog tussen Rusland en Oekraïne in mei 2017 ertoe geleid dat de Oekraïense regering van president Poroshenko Russische websites verbood. een Virtual Private Network (VPN) -service is de beste oplossing voor het deblokkeren van deze websites.

Wat zijn de beste VPN's voor Oekraïne?

Laten we beginnen met een korte blik op wie onze lijst heeft gemaakt voor de beste VPN-keuzes voor gebruik in Oekraïne:

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

5 beste VPN's voor Oekraïne

We hebben meer dan 150 VPN's beoordeeld, vakkundig de beste 5 voor Oekraïne gekozen die je kunt zien in onze uitgebreide lijst hieronder:

Wat is een VPN?

Een virtueel privénetwerk voor Oekraïne is een online service waarmee iedereen in Oekraïne kan doen alsof hij zich in Rusland (en andere landen) bevindt.

VPN-providers hebben een netwerk van servers over de hele wereld, en sommige van hen hebben servers in Rusland. Door verbinding te maken met een VPN-server in Rusland, kan elke Oekraïense burger het regeringsblok omzeilen dat is opgelegd door internetproviders (ISP's) in Oekraïne. Zodra je bent verbonden met een Russische VPN-server, heb je een Russisch IP-adres, wat betekent dat je vrij bent om Russische websites te gebruiken.

Is een VPN in Oekraïne veilig?

Je vraagt ​​je misschien af ​​of het gebruik van een VPN-service om te doen alsof je in Rusland bent veilig is. Het antwoord is ja. Naast het leveren van servers in het buitenland, bieden VPN-services ook codering.

Alle gegevens die van en naar de personal computer, laptop, smartphone of tablet van een VPN-abonnee komen en gaan, worden veilig gecodeerd. Dit betekent dat noch hun ISP, noch de overheid kan vertellen wat ze online doen.

Versleuteling stelt VPN-gebruikers in staat om digitale privacy te hebben, zodat ze kunnen doen wat ze online willen zonder zich zorgen te maken dat iemand kan vertellen wat ze doen. Dit geldt ook voor verhuurders, scholen en werkbeheerders. VPN-codering houdt uw gegevens privé en veilig.

Welke websites worden geblokkeerd in Oekraïne?

Vanwege de oorlog met Rusland die nog steeds plaatsvindt in Oekraïne, heeft de Oekraïense regering een aantal Russische sites geblokkeerd. Die sites omvatten populaire zoekmachines en sociale mediasites: Mail.ru, VK, Odnoklassniki en Yandex.

overwegingen

Bij het selecteren van een VPN voor Oekraïne is het belangrijk om te begrijpen dat niet elke VPN voldoet.

Er zijn meer dan 850 commerciële VPN-services op de markt beschikbaar. Niet al die servers hebben echter servers in Oekraïne en Rusland. Een VPN voor Oekraïne moet servers in Rusland hebben, zodat abonnees de censuur kunnen overwinnen die door de Oekraïense overheid is opgelegd.

Omdat Oekraïne in oorlog is met Rusland, is het bovendien belangrijk dat mensen in Oekraïne gerust zijn wanneer ze Russische websites deblokkeren. Om die reden zijn privacy en veiligheid essentieel.

Ten slotte zijn verbindingssnelheden een noodzakelijke overweging bij het kiezen van een VPN voor gebruik in Oekraïne. De overgrote meerderheid van VPN's biedt een langzame verbinding waardoor mensen geen gegevensintensieve taken zoals streaming kunnen uitvoeren. Om deze reden is het belangrijk om een ​​betrouwbare VPN-provider met snelle servers te selecteren.

Privacy en beveiliging

Alle VPN's in dit artikel zijn geselecteerd omdat ze de hoogste niveaus van VPN-codering bieden die beschikbaar zijn in 2020. Hier bij ProPrivacy.com raden we altijd het OpenVPN-coderingsprotocol aan. Dat komt omdat OpenVPN een codering van militaire kwaliteit is, die veel veiliger is dan andere VPN-coderingsprotocollen.

Veel VPN's bieden een verouderde vorm van codering genaamd Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP). Die codering is niet veilig en we dringen er bij mensen op aan om VPN's te gebruiken zoals die in deze handleiding, die een sterke OpenVPN-codering implementeren.

Bovendien kan de enorme hoeveelheid gratis VPN-services het zich alleen veroorloven omdat ze geld verdienen door consumentengegevens te verkopen. Dit is het tegenovergestelde van wat een VPN zou moeten doen. Een VPN wordt verondersteld uw gegevens privé en veilig te houden en NIET aan de hoogste bieder te verkopen.

Elke VPN in deze handleiding is vertrouwde en betrouwbare services die goed bekend zijn in de VPN-industrie. Ze hebben allemaal een veilig privacybeleid en sterke codering. Uw gegevens zijn dus privé bij elke VPN in deze handleiding.

Verbindingssnelheden

Alle VPN's voor Oekraïne in deze gids hebben servers van topkwaliteit over de hele wereld. Dat betekent dat ongeacht waar u zich voordoet (Rusland, de VS, het VK of elders), u altijd gegevensintensieve taken kunt uitvoeren, zoals streaming in HD.

Wat anders kan ik doen met een VPN?

We begrijpen dat het recente overheidsverbod op Russische websites in Oekraïne de belangrijkste reden is dat veel mensen die in Oekraïne wonen een VPN-service willen. Het hebben van een VPN heeft echter veel voordelen, behalve het opnieuw verkrijgen van toegang tot Russische websites.

Met een VPN kan iedereen doen alsof hij in het VK is om BBC iPlayer te bekijken. Sportfans kunnen verbinding maken met een server in de VS om honkbal of ijshockey te kijken. Voetbalfans kunnen alle verschillende Europese competities bekijken. Autoracefans kunnen het hele seizoen Formule 1-racen deblokkeren. Tennisfans kunnen doen alsof ze in het VK zijn voor Wimbledon of Australië voor de Melbourne Open. De opties zijn eindeloos.

Bovendien is het met een VPN mogelijk om de Amerikaanse versie van Netflix te gebruiken, die een veel grotere catalogus met titels heeft dan elders. Een VPN is goed voor het overwinnen van ALLE geografische beperkingen, niet alleen die welke op Russische websites worden opgelegd.

Openbare wifi-veiligheid met een Oekraïne VPN

Wanneer u een openbare wifi-hotspot gebruikt, kan elke andere gebruiker op wifi gemakkelijk uw verkeer hacken. Dat betekent dat u met openbare wifi uw wachtwoorden, services en bankgegevens kunt stelen. Soms stellen hackers zelfs nep-openbare WiFi-hotspots in. Als u per ongeluk verbinding maakt, kan de hacker alles zien wat u doet.

De codering die een VPN biedt, betekent dat al uw gegevens veilig zijn. Het maakt niet uit of u thuis bent, op een officiële openbare wifi of per ongeluk bent aangesloten op het netwerk van een hacker, niemand kan zien wat u doet, omdat de VPN uw gegevens codeert. Daarom wordt een VPN beschouwd als de allerbeste vorm van persoonlijke cybersecurity.

VPN voor Oekraïne: conclusie

In dit artikel hebben we duidelijk alles uitgelegd wat u moet weten over een VPN voor Oekraïne. We hebben de specificaties behandeld die een VPN voor Oekraïne moet hebben en hebben uitgelegd waarom dit de vijf beste VPN's voor Oekraïne zijn.

Alle providers in dit artikel zijn VPN's van topkwaliteit die bekend staan ​​om hun fantastische service. Ze zijn veilig en bieden privacy voor hun gebruikers. Bovendien hebben al deze VPN's niet alleen servers in Rusland, maar over de hele wereld, waardoor ze perfect zijn voor het overwinnen van geografische beperkingen.

Ten slotte heeft elke VPN in deze gids een netwerk van hoogwaardige servers waarmee hun abonnees alles kunnen doen wat ze online willen, of het nu in HD-kwaliteit streamt of gamen. Deze VPN's bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar ze verschillen allemaal zo enigszins, dus neem de tijd om elke service zorgvuldig te analyseren. Als u vragen heeft over een van de services, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen in de opmerkingen hieronder.

Samenvatting

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Titel afbeelding tegoed: Wead / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me