5 beste VPN’s voor PayPal in 2020

VPN's bieden privacy en veiligheid en zijn daarom ideaal voor gebruik met betalingsprocessors zoals PayPal. Online betalen is een procedure waarvoor u nooit genoeg bescherming kunt krijgen, dus het is altijd een goed idee om een ​​VPN te gebruiken bij toegang tot PayPal. VPN's voor PayPal kunnen ook om andere redenen nuttig zijn, zoals toegang tot de service vanaf verschillende locaties over de hele wereld.

VPN voor Paypal

Hoewel er meldingen zijn dat abonnees vanwege de praktijk worden gewaarschuwd of soms worden verbannen, blijft het gebruik van een VPN een populaire, nuttige en veilige manier om toegang te krijgen tot PayPal-services.

Zoals het geval is met alle toepassingen, zijn echter niet alle PayPal VPN's gelijk. We hebben de afgelopen vijf jaar meer dan 150 verschillende VPN-providers beoordeeld en geanalyseerd, vooral voor gebruik met PayPal, en dit zijn de 5 beste VPN's voor Paypal die we hebben ontdekt:

Als u op zoek bent naar een snel antwoord, bekijk dan de onderstaande tabel om te vergelijken wat onze experts als de beste VPN's voor PayPal hebben beoordeeld.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Wil je meer detail? Onze diepgaande lijst hieronder heeft u gedekt. Bekijk de ins en outs van de beste VPN's voor PayPal:

Lijst met de beste VPN's voor PayPal

Wat is een VPN voor PayPal?

Een VPN biedt beveiliging en privacy, ongeacht of u verbinding maakt vanuit huis, via een onbeveiligd Wi-Fi-netwerk in een koffieshop of vanuit uw kantoornetwerk. Dit komt omdat alle gegevens die van en naar uw apparaat naar de VPN-server worden verzonden, worden gecodeerd.

Zelfs als het onderweg wordt onderschept, bijvoorbeeld via een onbeveiligd wifi-netwerk, vanwege het gebruik van sterke coderingsalgoritmen, zijn de gegevens niet te ontcijferen. Dit betekent dat uw privégegevens privé blijven.

VPN's bieden u ook toegang tot sites zonder uw fysieke locatie te onthullen. Veel websites gebruiken geolocatiedetectie om de toegang tot inhoud te beperken, met een VPN kun je doen alsof je in een ander land bent om die blokken te omzeilen. Dit zijn de belangrijkste functies van VPN's die zeer voordelig kunnen zijn bij het gebruik van PayPal's betalingsservice.

Waarom heb ik een VPN nodig voor PayPal?

Dus waarom zou je een VPN willen of moeten gebruiken om toegang te krijgen tot PayPal? Nou, er zijn een aantal redenen die het erg handig maken. Ten eerste voegt een VPN een extra beveiligingslaag toe aan elke transactie die op internet wordt uitgevoerd.

Wanneer u onbeveiligde netwerken gebruikt, zoals een open wifi-verbinding, betekent het gebruik van een VPN dat uw verkeer, uw financiële informatie en al uw vertrouwelijke gegevens vertrouwelijk blijven.

Ja, de PayPal-website gebruikt beveiligde protocollen voor zijn transacties. Als u meer wilt weten over hoe deze beveiligde protocollen werken, bekijk dan ons artikel over het onderwerp: HTTP Explained. Het volstaat echter te zeggen dat in het verleden beveiligingsproblemen zijn ontstaan ​​met deze protocollen. Ook al zijn ze perfect in orde, als beveiliging een groot probleem voor u is en u zich veiliger voelt met de extra codering van een VPN, dan is het gebruik van een VPN een ideale oplossing.

Bekijk ons ​​artikel over dit onderwerp voor meer informatie over SSL / TLS: https uitgelegd

Ten tweede wilt u misschien verbinding maken met PayPal zonder uw fysieke locatie te onthullen. Misschien gebruikt u PayPal tijdens het reizen en wilt u niet dat PayPal weet waar u bent. Bovendien kan het strikte beveiligingsbeleid van PayPal u uitsluiten van uw account als ze transacties zien plaatsvinden vanaf een locatie buiten uw eigen land.

Verder is PayPal mogelijk niet beschikbaar in uw land en wilt u misschien uw locatie vervalsen om toegang te krijgen tot anders ontoegankelijke PayPal-services. Wat de reden ook is, het verbergen van uw locatie kan erg handig zijn bij het gebruik van PayPal.

Wat maakt een goede PayPal VPN?

Bij het evalueren van de VPN-providers hebben we bepaalde kenmerken en functies geanalyseerd om de beste Paypal VPN's te vinden. Twee fundamentele kenmerken waarnaar we zochten, zijn sterke codering (om uw privacy en veiligheid te handhaven) en serverlocaties.

Als het gaat om privacy, zijn de belangrijkste kenmerken van een VPN misschien wel het logboekbeleid en de jurisdictie waarop de VPN is gebaseerd. Deze bepalen of logs van uw online activiteiten worden bijgehouden of niet, en wie deze kunnen zien en onder welke omstandigheden ze beschikbaar kunnen worden gesteld.

Bijkomende kenmerken die zijn onderzocht, die van toepassing zijn op alle VPN's, ongeacht de toepassing, omvatten kosten, snelheid, de kwaliteit van hun klantenondersteuning en beschikbare betaalmethoden.

Mag ik PayPal gebruiken met een VPN?

Volgens sommigen verbiedt PayPal het gebruik van VPN's om toegang te krijgen tot hun diensten. Een eenvoudige blader door verschillende fora geeft inderdaad aan dat sommige gebruikers waarschuwingen hebben ontvangen en dat anderen hun accounts hebben opgeschort vanwege het VPN-beleid van PayPal. Veel mensen gebruiken PayPal echter probleemloos via een VPN.

Vanaf de datum van schrijven is er echter geen melding gemaakt van VPN's in de huidige gebruikersovereenkomst van PayPal. Het komt echt neer op persoonlijke ervaring.

Wanneer u een VPN gebruikt, moet u er rekening mee houden dat PayPal mogelijk methoden heeft om VPN-gebruik te herkennen. Als meerdere PayPal-abonnees dezelfde VPN-provider gebruiken voor toegang tot de service, kan een VPN IP-adres worden geblokkeerd door Paypal. Probeer in dat geval een andere server om te controleren of deze werkt.

Wat zeker lijkt, is dat je nooit plotseling van hun dienst wordt afgesloten als je eerst geen spreekwoordelijke klap op de pols hebt ontvangen in de vorm van een waarschuwingsmail.

Bovendien lijkt het onwaarschijnlijk dat u problemen zult ondervinden met het gebruik van een legitiem PayPal-account vanuit huis als u in het buitenland bent. Mensen die problemen hebben gehad, gebruiken veel vaker een Paypal-account uit een land waar ze niet wonen.

Betalen voor een VPN met PayPal

Veel VPN-providers accepteren PayPal als betaalmethode. Inderdaad, iedereen die in dit artikel wordt vermeld, accepteert PayPal, omdat het een belangrijke betalingsoptie is voor elke online service. Het voordeel hiervan is duidelijk: PayPal is gemakkelijk te gebruiken, bespaart tijd, heeft een uitstekend centrum voor geschillenbeslechting en maakt het eenvoudig om geld naar bijna iedereen te sturen.

Andere VPN-topaanbieders accepteren PayPal als betaalmethode, waaronder ExpressVPN, NordVPN, VyprVPN, Buffered en VPNArea, om maar een paar hitters te noemen. Dus als u al een abonnee bent op een van deze, en het moment is aangebroken om uw abonnement te verlengen, kunt u zelfs voor de VPN-service op PayPal betalen via de VPN-service zelf. Over een lus gesproken.

Hoe uw PayPal VPN op lekken te testen

Voordat u uw VPN daadwerkelijk gebruikt om PayPal-transacties uit te voeren, is het altijd een goede zaak om uw VPN op lekken te testen. VPN-providers kunnen beweren dat ze uw anonimiteit en gegevens beschermen, maar er zijn manieren om hun claims te testen. We hebben de VPN's op onze lijst al getest, maar geloof ons niet te geloven, test ze zelf.

Er is een groot aantal VPN-testsites die u vanuit hun perspectief kunnen vertellen hoe u er op internet uitziet. Deze bevatten informatie zoals uw IP-adres, uw fysieke locatie en uw DNS- en WebRTC-informatie. Gedetailleerde informatie over het testen van uw VPN op lekken vindt u in onze Complete gids voor IP-lekken.

ProPrivacy voor Paypal Conclusie

VPN's zijn zeer nuttige en veelzijdige hulpmiddelen voor zover anonimiteit en beveiliging op internet gelden. Als u zich zorgen maakt over uw PayPal-transacties die worden gecompromitteerd, of over de locatiegebaseerde beperkingen die op PayPal-abonnementen bestaan, zijn VPN's de definitieve oplossing.

Met een beetje zorg en kennis over de mogelijke nadelen als gevolg van het feit dat de financiële dienstverlener VPN-gebruik fronst voor toegang tot hun diensten, kunt u een lange weg gaan naar het verbeteren van uw PayPal-ervaring en het handhaven van uw privacy.

De VPN's in dit artikel zijn gekozen op basis van de sterke punten die ze bezitten, met name voor gebruik met PayPal-services. Maar de keuze welke van de bovenstaande vijf VPN-services het beste voor u is, komt echt op u neer.

Alle voorgestelde services bieden een gratis proefversie of een voordelig abonnement voor eerste gebruik (met een geld-terug-garantie), zodat u ze uit de eerste hand kunt ervaren en hun niveau van anonimiteit kunt testen met de aangeboden hulpmiddelen. We hopen dat deze aanbevelingen informatief zijn geweest en u zullen leiden naar de beste keuze voor uw Paypal VPN.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Titel afbeelding tegoed: miljard foto's / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me