5 beste VPN’s voor Polen – Bescherm uw digitale voetafdrukken

Polen heeft geen strikte online privacywetten om zijn burgers te beschermen. Het voert ook invasieve gegevensbewaring uit. Om deze reden zijn veel mensen op zoek naar een VPN voor Polen. Het gebruik van een Polen VPN geeft iedereen toegang tot geblokkeerde websites en diensten.

Poolse VPN

VPN-codering dekt ook uw digitale voetafdrukken en beschermt uw online activiteiten tegen nieuwsgierige blikken van uw ISP. In dit artikel zullen we je door alles leiden wat je moet weten over de beste VPN's voor Polen.

Maar gebruik eerst de onderstaande tabel om onze zorgvuldig geselecteerde lijst van de beste VPN's voor Polen te vergelijken.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Wie heb ik een VPN nodig in Polen?

Poolse VPN-overwegingen

Ondanks dat Polen een open democratie is die internetactiviteiten niet religieus onder de loep neemt, staat het land er nog steeds om bekend dat het gegevens bewaart. Het is waar een Pools Virtual Private Network (VPN) van pas kan komen: het dekt uw digitale voetafdrukken.

Door een Polen VPN te gebruiken, kunt u de verwarrende situatie over digitale privacy en de bescherming van intellectueel eigendom voorkomen. Trouwens, als je een fervent deelnemer bent van videostreaming en torrenting, kun je met een VPN doen wat je online wilt, zonder je zorgen te maken dat iemand kijkt.

Internetcensuur

Elk land heeft zijn wetten over smaad en godslastering. Dat omvat ook een raad van censoren in elk gebied. Om entertainment in Polen beschikbaar te stellen, moeten alle films en tv-programma's worden bewerkt om aan de goedkeuring van de censoren te voldoen.Censuur

De Poolse censoren keuren ook niet automatisch films uit die in de VS zijn gemaakt. Zelfs wanneer providers Amerikaanse films in Polen uitbrengen, zijn dit niet dezelfde versies die in de VS worden getoond. Entertainmentproviders proberen ervoor te zorgen dat internationale klanten alleen toegang hebben tot de versie van de video die door lokale censoren is goedgekeurd voor uitzending.

Dataveiligheid

VPN's verbergen de daadwerkelijke bestemming van uw verbindingen, zodat ISP's niet kunnen rapporteren met welke sites u verbinding maakt. De VPN codeert alle communicatie. Dat betekent dat snuffelprogramma's die de inhoud van uw berichten lezen, niet kunnen zien dat u bestanden downloadt of een videostream opent.Dataveiligheid

Al uw verkeer verloopt via een bemiddelende server. Wanneer u het VPN-clientprogramma hebt ingeschakeld, kan uw computer alleen inkomende berichten accepteren die afkomstig zijn van de genomineerde server. VPN's bieden u dus anonimiteit en veiligheid.

Bovendien zijn anonimiteit en beveiliging twee fundamentele dingen als het gaat om het beveiligen van uw gegevens. Door een Polen VPN te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over nieuwsgierige blikken die proberen uw gegevens of online activiteiten te compromitteren.

Om de ultieme voordelen van het gebruik van een Polen VPN te benutten, moet u de beste kiezen voor uw gewenste activiteiten. Er zijn verschillende dingen die nodig zijn om een ​​VPN te selecteren - van P2P-machtigingen en serverlocaties - tot logbeleid en snelheid. Gelukkig gaan we in op al die factoren hieronder.

Serverlocatie

Ten eerste is het belangrijk om een ​​VPN te vinden die een grote verscheidenheid aan serverlocaties biedt. Daar zijn tientallen redenen voor. Als u bijvoorbeeld van plan bent om uw Polen VPN te gebruiken voor toegang tot geblokkeerde inhoud, hebt u een VPN nodig met serverlocaties in het land wiens inhoud u wilt openen.Plaats

Bovendien kunnen verschillende serverlocaties u verschillende snelheden bieden. Door een VPN te kiezen met een groot aantal VPN-servers en serverlocaties, kunt u testen welke servers sneller werken dan andere. En als u van plan bent om uw Polen VPN voor torrenting te gebruiken, hebt u een VPN met een optimale torrenting-server nodig.

Torrenting met een Poolse VPN

Hoewel het downloaden van bestanden volkomen legaal is, is het downloaden van auteursrechtelijk beschermde bestanden zonder toestemming niet. Er zijn maar weinig landen ter wereld die inbreuk op het auteursrecht goedkeuren. Polen is daar niet een van. U bent aansprakelijk voor vervolging in Polen als de autoriteiten u betrappen op het downloaden van auteursrechtelijk beschermde bestanden met torrents.torrenting

VPN's beschermen u omdat ze tussen u en de zwerm leeftijdsgenoten staan ​​voor een bestand. Het enige adres dat iedereen kan zien, is het adres van de VPN, niet het uwe. Daarom is de enige manier waarop iemand je torrent-activiteiten naar jou kan traceren, als je VPN je dobbelt.

Sommige VPN's maken duidelijk dat ze volledig met de autoriteiten zullen samenwerken en alle gevraagde informatie zullen overhandigen als ze een gerechtelijk bevel krijgen. Andere VPN's doen er alles aan om te voorkomen dat ze informatie over hun klanten verzamelen. Dit zijn de VPN's waarop u zich moet abonneren (die in dit artikel).

Bovendien is het een voordeel als het VPN-bedrijf buiten Polen is gevestigd. Dat vormt een extra obstakel voor auteursrechtadvocaten die VPN-bedrijven onder druk willen zetten voor informatie. Zie onze gids over beste VPN voor torrenting voor meer informatie over veilig blijven tijdens torrenting.

Logbeleid

Het vinden van een Polen VPN die geen logboeken bijhoudt, is een cruciaal onderdeel van het behouden van zoveel mogelijk privacy. Als u een VPN-provider tegenkomt die logboeken opslaat, zelfs voor een korte tijd, brengt u uw toekomstige privacy en anonimiteit in gevaar.logging

De meeste VPN-bedrijven vallen onder rechtsgebieden die vereisen dat ze gegevens overhandigen, als ze daarvoor een dagvaarding krijgen. Door een VPN-provider te kiezen die geen logs opslaat, vermijdt u deze situatie volledig, waardoor uw privacy en anonimiteit behouden blijft.

VPN snelheid

Zoals hierboven vermeld, is snelheid een belangrijke factor om te overwegen bij het kiezen van een VPN. Als u van plan bent uw VPN te gebruiken voor streaming of torrenting, zal snelheid waarschijnlijk een bepalende factor zijn.Snelheid

Door te kiezen voor een VPN met optimale serversnelheden, kunt u genieten van streaming en video's downloaden zonder vertraging of bufferingproblemen. Zelfs als streaming / torrenting niet uw primaire zorg is, is het nog steeds handig om een ​​VPN te gebruiken waarmee u met hoge snelheden op internet kunt surfen.

connectiviteit

Bij het zoeken naar de beste Polen VPN-server om verbinding mee te maken, moet u rekening houden met een aantal verschillende dingen.connectiviteit

Zoek om te beginnen een VPN met meerdere Polen VPN-servers, zodat u resultaten kunt vergelijken. U moet ook een VPN-provider vinden die onbeperkte serverwisseling en algemene veilige service biedt.

Bekijk onze beste VPN 2020 voor meer informatie over de beste VPN's van 2020.

Conclusie

Als u in Polen woont, hebt u een VPN nodig die uw gegevens beschermt, uw locatie verbergt en die goed is in het omzeilen van de regionale beperkingen van sites voor videostreaming. Deze twee attributen beschermen u tegen vervolging in Polen. Andere essentiële services die u van uw VPN nodig hebt, zijn beveiligingsfuncties om te voorkomen dat uw identiteit naar uw ISP wordt gelekt. Hoge snelheden voor het streamen van HD-video zijn ook essentieel.Beste VPN VPN-conclusies

Je zult aan de samenvattingen van onze aanbevolen VPN's zien dat ze je allemaal zullen helpen bij het downloaden of streamen van video in Polen. Blijf veilig op internet en bescherm uzelf met een VPN voor Polen!

Als VPN-prijzen een probleem zijn, is het goede nieuws dat er veel uitstekende goedkope VPN-services beschikbaar zijn, neem een ​​kijkje in onze goedkope VPN-gids voor meer informatie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me