5 beste VPN’s voor Qatar – Ontvang onbeperkt internet

VPN Qatar


Er zijn honderden VPN's beschikbaar, maar slechts enkele zijn goed. Als u in Qatar bent en probeert toegang te krijgen tot buitenlandse videobibliotheken, kunt u veel tijd verspillen aan het lezen van elke mededinger op de markt. Gewoon een duik nemen voor de eerste VPN die je tegenkomt, is een andere fout.

Beste VPN Qatar

Om dit probleem op te lossen, hebben we een lijst samengesteld met de vijf beste VPN's voor Qatar. Door uw onderzoeken te beperken tot deze vijf, bespaart u uzelf tijd en weet u zeker dat u een VPN krijgt die echt werkt.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

 4. PrivateInternetAccess

 5. PureVPN

Qatar VPN-overwegingen

Qatar is de thuisbasis van een autocratische monarchie waar politieke oppositie niet wordt getolereerd. Desondanks is de regering van het land niet zo ver gegaan als andere Arabische landen bij het beheersen van internettoegang. Freedom House vindt niet dat de status van internettoegangscontrole in Qatar ernstig genoeg is om zijn aandacht te verdienen.

Het land volgt zijn buren echter wel door de toegang te blokkeren tot sites met inhoud voor volwassenen, goksites en sites die pleiten voor homorechten en de bevrijding van vrouwen. Ondertussen vermindert zelfcensuur de noodzaak om de toegang tot nieuwswebsites te blokkeren. Wanneer deze zelfbeheersing af en toe afbreekt, laat de regering van Qatar echter zijn tanden zien. Het Engelstalige nieuws van Doha werd geblokkeerd, vermoedelijk door de regering van Qatar, in december 2016.Een VPN gebruiken in Qatar Overwegingen

Politieke spanningen met andere Midden-Oosterse staten in 2017 hebben de regering van Qatar extreem gevoelig gemaakt voor kritiek. Het is echter onwaarschijnlijk dat lokale nieuwsbronnen rapporteren over oppositie tegen de overheid. De externe oppositie tegen het Qatarese regime bedreigt in feite degenen die het meest waarschijnlijk zullen protesteren tegen overheidscontroles meer dan hun bijna welwillende regering.

De autoriteiten van Qatar beperken de toegang tot sociale mediasites of internettelefonie-apps niet. Deze zijn overal verkrijgbaar in Qatar. Het is een ongelooflijk liberale houding in vergelijking met andere staten op het Arabische schiereiland.

Qatar is waarschijnlijk een van de meest liberale landen in het Midden-Oosten. Je zult je echter misschien vervelen door het sterk bewerkte entertainment dat de raad van censoren van het land goedkeurt voor openbare weergave. Als u toegang wilt krijgen tot entertainment vanuit het buitenland, profiteert u van een van de beste internetinfrastructuren in het Midden-Oosten. Vanwege problemen met censuur en auteursrechtovereenkomsten laten buitenlandse online videostreamingdiensten u echter niet binnen.

U kunt deze regionale beperkingen op grensoverschrijdende toegang omzeilen door een Virtual Private Network (VPN) te gebruiken. Met een VPN kun je je weg dwingen naar overzeese videostreamingdiensten. Met dit systeem lijkt het alsof u zich op verschillende locaties bevindt, waardoor u streaming websites misleidt. Deze illusie is vaak genoeg om je in de videotheek te krijgen waartoe je toegang wilt. VPN's brengen u niet naar abonnementsdiensten zonder te betalen. Ze kunnen je echter rond de blokkades leiden die je verhinderen om videosites uit het buitenland te bezoeken.

Gratis VPN voor Qatar

Er zijn tal van gratis VPN-services, helaas zijn veel van deze nutteloos. We raden af ​​om een ​​gratis VPN te gebruiken, vooral in een land als Qatar. Als u er echter een wilt gebruiken, bekijk dan onze beste VPN-servicelijst.

P2P downloaden

De cybercriminaliteitswet van 2014 houdt zich meer bezig met de verspreiding van "vals nieuws" dan met kwesties van inbreuk op het auteursrecht. De wet verplicht lokale internetproviders (ISP's) om verbindings- en inhoudslogboeken gedurende 90 dagen te bewaren. Een officier van justitie kan de verlenging van deze periode bevelen.P2P downloaden

Het grootste probleem met de wet in Qatar is de losse formulering. Het enige risico dat de cybercriminaliteitswet zou kunnen vormen voor degenen die toegang hebben tot buitenlands amusement, heeft betrekking op torrenting. Er zijn geen vervolgingen voor auteursrechtpiraterij met P2P-downloads (peer-to-peer) in Qatar geweest. De cybercriminaliteitswet definieert het verspreiden van aanstootgevend materiaal echter als een misdrijf. Helaas betekent de aard van bestandsuitwisselingsprotocollen dat u tijdens het downloaden van een bestand ook segmenten van dat bestand beschikbaar maakt voor anderen. Daarom, als de Qatarese censoren de film die je aan het downloaden bent niet hebben goedgekeurd, kunnen de autoriteiten je vervolgen voor het "verspreiden" van dat bestand.

Wanneer u toegang krijgt tot buitenlandse videostreamingdiensten, zorg er dan voor dat u die films of shows niet op dvd's kopieert zodat anderen ze kunnen bekijken. Dat kan je ook een overtuiging geven voor het verspreiden.

Streaming diensten

De complexiteit van auteursrechtovereenkomsten en nationale wetten verhinderen dat videostreamingdiensten hun inhoud wereldwijd beschikbaar stellen. Het internet is een uitstekend medium voor het verspreiden van entertainment. Videosites moeten echter de toegang tot specifieke landen beperken, omdat ze alleen betalen voor het recht om inhoud weer te geven op de locaties die ze overeenkomen met auteursrechthouders.

Het belang van het naleven van de lokale censuurnormen betekent ook dat videodiensten de grensoverschrijdende toegang moeten beperken. Een film uit de VS is mogelijk beschikbaar in Qatar, maar deze zal zwaar worden bewerkt om dialoog en bezienswaardigheden te verwijderen die onaanvaardbaar zijn volgens de lokale wetgeving. Online videosites in Qatar moeten ervoor zorgen dat u alleen door Qatari goedgekeurde bewerkingen van die shows kunt bekijken.

De overheid van Qatar stoort je niet als je thuis een Amerikaanse streaming-site bezoekt, zodat je deze meteen kunt bekijken. De videostreamingsite zal je echter proberen te stoppen. Daarom heb je een VPN nodig. Als u vanuit Qatar Amerikaans entertainment via internet wilt bekijken, installeert u een VPN met een server in de VS. Gelukkig hebben zowat alle VPN-services Amerikaanse servers. Nadat u de VPN hebt geïnstalleerd, kunt u eenvoudig Amerikaanse streamingdiensten gebruiken. Als je geïnteresseerd bent in toegang tot Netflix, bekijk dan onze Netflix VPN-gids.

Toegang krijgen tot buitenlandse streamingdiensten?

Open eerst de VPN-app, selecteer een Amerikaanse server en schakel de VPN in. Zodra het programma is gestart, lijkt het erop dat u zich in de VS bevindt. Navigeer nu naar de Amerikaanse entertainmentsite van uw keuze. Al uw communicatie verloopt via de genomineerde Amerikaanse server. Het zal zijn adres op alle uitgaande communicatie zetten in plaats van op uw eigen.Geo-beperkte inhoudsservices

Wanneer u verbinding maakt met de VPN-server van de Verenigde Staten, zou u in de VS-videodiensten hun inhoud moeten kunnen bekijken. Videostreamingdiensten realiseren zich echter dat mensen VPN's gebruiken om hun regionale beperkingen te omzeilen. Ze proberen verzoeken te blokkeren die worden gedaan via VPN's. Daarom is het essentieel dat u een uitstekende service kiest, omdat niet iedereen deze VPN-detectiesystemen kan omzeilen. Als je een Netflix-abonnement hebt en in de entertainmentcatalogus voor een ander land wilt komen, in plaats van de Qatari-versie, zul je het opnemen tegen enkele van de meest uitgebreide detectiesystemen ter wereld.

Beste VPN voor Qatar Conclusie

Alle VPN's op onze lijst kunnen voorbij de Netflix VPN-detectiesystemen komen. Ze werken dus goed voor elke streamingdienst. Als u shows van andere landen dan de VS wilt bekijken, zorg er dan voor dat de VPN waarop u zich abonneert servers op die plaatsen heeft.

Het bewaren van de inhoud van uw communicatie door uw ISP kan u in Qatar in de problemen brengen. VPN's laten het echter niet alleen lijken alsof u ergens anders bent, ze coderen ook al uw communicatie en leiden alle verzoeken door naar de VPN-server. Dat betekent dat uw ISP de inhoud van uw verzoeken of de code die door de videoserver wordt geretourneerd niet kan zien. De internetprovider weet ook niet tot welke services u toegang hebt, omdat, terwijl u de VPN hebt ingeschakeld, al uw communicatie naar de gekozen server wordt geleid.Beste VPN voor Qatar

Het installeren van een VPN opent veel entertainmentopties. Een VPN brengt u echter niet gratis in abonnementsservices. Het zal je ook niet beschermen tegen vervolging voor de dingen die je op sociale media of in blogposts schrijft. Vergeet niet om voorzichtig te zijn met wat u in Qatar publiceert en doe geen activiteiten die kunnen worden geïnterpreteerd als aanstootgevend materiaal 'verspreiden'. Anders dan dat, geniet van het gebruik van een van de vijf beste VPN's voor Qatar in onze lijst om uw internettransmissies te beschermen en u toegang te geven tot overzeese services.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me