5 beste VPN’s voor Singapore in 2020 – Deblokkeer alle gecensureerde websites

81,3% van de Singaporezen heeft toegang tot internet. Helaas voor die mensen blokkeert de Media Development Authority (MDA) van Singapore meer dan 100 websites, waaronder nieuwssites, gokken, pornografie en zelfs films. De beste manier om deze blokken te omzeilen is om een ​​VPN voor Singapore te gebruiken. Een Singapore VPN geeft iedereen toegang tot websites die over de hele wereld zijn geblokkeerd, en versleutelt uw internetverkeer, zodat niemand weet wat u online doet.

Beste VPN Singapore

Om je te helpen, hebben we een lijst samengesteld met de vijf beste VPN's voor Singapore. Als u een IP-adres van Singapore wilt, zult u blij zijn te weten dat alle VPN-services in de onderstaande lijst servers in Singapore hebben.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

 1. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 2. VyprVPN

  - Een razendsnelle VPN met uitstekende privacyfuncties

 3. Ivacy

  - Supersnel met coole streamingfuncties

 4. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

 5. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

Singapore VPN overwegingen

Door een VPN te gebruiken, kunnen burgers van Singapore de door de MDA opgelegde blokkades omzeilen en zorgen ze ook voor uw online privacy en veiligheid. Bij het selecteren van de beste VPN's voor Singapore hierboven, hebben we rekening gehouden met enkele belangrijke details:

 • Codering van militaire kwaliteit.
 • Een vertrouwd privacybeleid dat de bescherming van uw gegevens garandeert.
 • Servers over de hele wereld, zodat u websites van veel verschillende plaatsen kunt deblokkeren.
 • Snelle netwerken van servers waarmee gebruikers gegevensintensieve taken kunnen uitvoeren, zoals gamen en streamen in HD.

Alle services in onze Singapore VPN-lijst bieden de functies die we hierboven hebben vermeld. Ze zorgen er allemaal voor dat u content kunt deblokkeren terwijl u online privé blijft.

Zijn VPN's legaal in Singapore?

Ja, dat zijn ze.

Het gebruik van een VPN is niet illegaal in Singapore. Het gebruik van een VPN voor toegang tot gecensureerde inhoud kan echter zijn. Daarom moet u een betrouwbare en vertrouwde VPN voor Singapore krijgen die zowel privé als veilig is.

In Singapore is het illegaal om toegang te krijgen tot illegale inhoud. Het wordt afgedwongen door de Auteurswet. Deze strikte copyrightwetten houden in dat u alleen een VPN in Singapore moet gebruiken, alle VPN's in dit artikel zijn veilig en hebben een hoge standaard van codering. Omdat uw gegevens zijn gecodeerd, is het onmogelijk voor ISP's of de overheid om te vertellen dat u toegang hebt tot beperkte inhoud.

Hoe een VPN in te stellen in Singapore

Een Singapore VPN verkrijgen en instellen is heel eenvoudig. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

 1. Kies een VPN voor Singapore. Voor privacy en deblokkering van inhoud in Singapore raden we ExpressVPN aan
  , omdat het ideaal is uitgerust met alles wat u nodig heeft.
 2. Klik door naar de website van het VPN en abonneer u.
 3. Download en installeer de software zodra u zich hebt geabonneerd.
 4. Selecteer een server in de lijst en klik op Verbinden.
 5. Zodra de VPN verbinding maakt, lijkt het alsof je in het land bent dat je hebt geselecteerd en heb je toegang tot websites alsof je er was.

Onthoud: dankzij de versleuteling van uw VPN worden al uw gegevens veilig gecodeerd. Het betekent dat niemand - niet uw ISP, overheid, werkplek, verhuurder of schoolnetwerkbeheerder - kan vertellen wat u online doet!

Vraag een Singapore IP-adres aan

Voor Singaporese expats die hun gegevens willen beschermen tegen hun ISP en de overheid terwijl ze gebruikmaken van internetservices die beperkt zijn tot Singapore, is het antwoord om verbinding te maken met een VPN-server in Singapore. alle services die worden vermeld in onze beste VPN voor Singapore-lijst hebben servers in Singapore die u kunt gebruiken, het aantal aangeboden locaties varieert, zie hieronder:

 • NordVPN - 113 VPN-servers in Singapore
 • CyberGhost - 1 VPN-server in Singapore
 • Ivacy - 1 VPN-server in Singapore
 • ExpressVPN - 3 VPN-servers in Singapore

Door verbinding te maken met een van die Singapore VPN-servers, worden al uw gegevens veilig gecodeerd. U hebt echter nog steeds een IP-adres in Singapore, zodat u Singaporese webservices kunt blijven gebruiken.

Gratis VPN Singapore

VPN Gate is een gratis service van de Universiteit van Tsukuba in Japan. Het is een populaire service in Singapore. Hoewel het een nuttige VPN is, is het vermeldenswaard dat het nogal langzaam is en niet goed genoeg is voor streaming en andere data-intensieve taken. Het kan handig zijn om sommige dingen te deblokkeren.

Een waarschuwing: VPN Gate geeft volledig toe dat het zal samenwerken met wetshandhavingsinstanties en overheidsinstanties als het wordt benaderd met een verzoek daartoe. Om deze reden is de privacy die u krijgt met VPN Gate niet zo goed als met een goede, premium service. Er zijn ook andere gratis VPN's die u kunt bekijken.

Omzeil MDA Singapore

Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server buiten Singapore, hebt u toegang tot alle websites die door de MDA worden beperkt. Dat betekent dat u toegang hebt tot films, tv-programma's, nieuws, religieuze inhoud en andere beperkte inhoud. Het is geweldig voor studenten, journalisten en anderen die toegang willen hebben tot deze inhoud voor onderzoeksdoeleinden of om persoonlijke redenen.

U kunt ook een Singapore VPN gebruiken om geografische beperkingen te omzeilen. Zelfs als u websites die de overheid van Singapore heeft geblokkeerd niet wilt deblokkeren, kan een VPN erg handig zijn.

Met een VPN kunt u streamingdiensten van over de hele wereld bekijken en ook uw verbinding coderen, waardoor uw gegevens worden beschermd.

Conclusie

Een VPN voor Singapore is een goede manier om uw online activiteiten te verbergen voor ISP's en de overheid. Vanwege het licht onderdrukkende karakter van de overheid en haar copyrightwetten is dit een fantastisch voordeel. Een VPN is ook uitstekend voor toegang tot gecensureerde websites in het land.

De VPN's in deze gids hebben allemaal bliksemsnelle servers over de hele wereld, ook perfect voor het deblokkeren van geo-beperkte inhoud. Ze hebben ook allemaal een zeer vertrouwd privacybeleid en sterke codering van militaire kwaliteit.

We zijn er zeker van dat er in dit artikel een ideale VPN voor Singapore is, ongeacht wat uw omstandigheden zijn. Om deze reden is het de moeite waard om te profiteren van de geld-terug-garanties van de VPN's. Op die manier kunt u ze testen zonder uw geld te riskeren.

Als u vragen heeft over het gebruik van een VPN in Singapore, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen in de onderstaande berichtensectie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me