5 beste VPN’s voor Stremio die werken in 2020

Wat is Stremio?

Stremio is een mediaspeler die een centraal toegangspunt creëert voor de entertainmentbestanden op uw apparaat en voor externe streamingdiensten waartoe u toegang hebt via internet. Als dat formaat bekend klinkt, komt dit waarschijnlijk omdat je Kodi hebt gehoord of geprobeerd. Stremio lijkt veel op Kodi en andere media "aggregators," zoals Plex en Popcorn Time.

Wanneer u de Stremio-app opent, ziet u een lijst met uw favoriete programma's en films. Deze worden niet geleverd door Stremio. De app indexeert en categoriseert de video's die hij op uw harde schijf vindt. Het onthoudt ook de shows en films waartoe u al toegang hebt via streamingdiensten. Stremio biedt geen entertainment, het laat je gewoon bestanden van andere bronnen bekijken via zijn mediaspeler.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Om toegang te krijgen tot streamingdiensten via Stremio, moet u een geschikte dienst inschakelen "toevoeging." Dit is precies dezelfde functionaliteit als Kodi. De add-on is eigenlijk slechts een koppeling naar een streamingdienst. Sommige van deze diensten tonen live tv-kanalen van over de hele wereld. Anderen zijn mediabibliotheken van video op aanvraag.

U hebt toegang tot premium-services, zoals Netflix, via Stremio. De mediaspeler brengt u echter niet naar die abonnementsservices zonder dat u hoeft te betalen. De speler kan ook niet omzeilen met regionale beperkingen die inhoud reserveren voor klanten die zich in hetzelfde land bevinden als de streaming-server.

Als je geen toegang krijgt tot video uit andere landen, denk je misschien dat het weinig zin heeft om de moeite te nemen om Stremio te installeren. Wanhoop echter niet! Er is een manier waarop je content vanuit het buitenland in je Stremio kunt laten spelen: gebruik een Virtual Private Network (VPN). Een VPN kan regionale beperkingen omzeilen en u laten kijken wat u maar wilt.

Niet alle VPN's kunnen toegang krijgen tot alle streamingdiensten. Lees het laatste deel van dit artikel voor meer informatie over de redenen voor regionale beperkingen op streaming-sites. Laten we in de tussentijd eens kijken naar de vijf beste VPN's voor Stremio.

Regionale websitebeperkingen

Vóór breedband kregen mensen hun entertainment thuis of in een bioscoop. In die tijd was het gemakkelijk om te bepalen wie wat en waar keek.

Elk land heeft verschillende wetten over wat het publiek kan bekijken. De juridische complicaties bij het aanbieden van entertainment zijn onder andere licentierechten, auteursrechten, godslastering en smaadwetten. Het is eenvoudiger voor lokale bedrijven om het schema van bioscopen en tv-zenders te beheren dan voor multinationals. Producenten van entertainment maken eerst shows en films voor hun thuismarkt. Het is gemakkelijker voor ervaren marketeers om te begrijpen wat populair en winstgevend zal zijn op hun eigen vertrouwde grondgebied dan om te achterhalen wat het publiek in het buitenland zal bereiken.

Als een film of tv-serie een hit is in zijn thuisland, is de kans groot dat het een publiek in andere, vergelijkbare landen zal bereiken. Zo ontstaat de mogelijkheid om die show te verkopen. Traditioneel past een buitenlandse koper shows aan voordat deze worden uitgezonden. Die lokale omroep zal een juridische afdeling hebben met specialistische kennis van openbare entertainmentwetgeving in dat land. Evenzo zullen lokale marketeers weten wat hun doelgroepen zullen tolereren.

Toen breedband streamingdiensten mogelijk maakte, bleken de gevestigde werkmethoden van de entertainmentindustrie al snel het beste beschikbare model. Grote productiebedrijven realiseerden zich dat het concept van een wereldwijd centrum om al hun content overal weer te geven onhandelbaar was. Ten eerste moeten er voor elk land verschillende taalversies en bewerkingen zijn. Het risico om in een ander land te worden aangeklaagd wegens het misdrijf van het vertonen van aanstootgevend materiaal heeft de vooruitzichten op universele beschikbaarheid gedood. Streamingdiensten beperkten hun bereik tot toegang vanuit hun thuisland. In sommige gevallen, zoals Netflix, zorgen internationale streaming-sites ervoor dat degenen die toegang hebben tot de service naar de bibliotheek in hun thuisland worden geleid.

Grensoverschrijdende toegang

Het vervelende aan regionale beperkingen is dat ze gebaseerd zijn op waar je bent, niet op waar je vandaan komt. Als u dus voor werk of vakantie in het buitenland bent, wordt u geblokkeerd voor de videowebsites van uw thuisland.

Wanneer u een streaming-website bezoekt, controleert de server uw IP-adres voordat hij de video-inhoud levert. Elk bericht dat vanaf uw computer via internet wordt verzonden, heeft een uniek adres. Het formaat van die identificatie bevat een landcode. Als zodanig kunnen videoservers gemakkelijk zien dat u zich in het buitenland bevindt. Ze geven dan een blokkeerbericht weer in plaats van u de video te sturen.

Stremio VPN

Wanneer u een VPN gebruikt, wordt al het internetverkeer dat uw computer verlaat, omgeleid naar de genomineerde VPN-server. De VPN versleutelt dat verkeer, zodat niemand de uiteindelijke bestemming van de verbindingen kan zien. De VPN-server splitst die berichten op en stuurt ze door naar hun beoogde bestemmingen na het vervangen van uw IP-adres door het eigen. Als je een VPN-server hebt gekozen in hetzelfde land als de streaming-service waartoe je toegang wilt, wordt je verzoek beantwoord met de code voor de video die je hebt aangevraagd. Die code wordt teruggestuurd naar de VPN-server. Die computer bundelt vervolgens de videocode en stuurt deze naar u door.

Beste VPN's voor Stremio: conclusie

Streaming-diensten hebben wettelijke verplichtingen om grensoverschrijdende toegang tot hun inhoud te voorkomen. Het proces om te bepalen wie video's mag bekijken, omvat het blokkeren van methoden voor het detecteren van locaties. Als zodanig probeert elke streaming-server die regionale beperkingen hanteert ook VPN-verkeer te detecteren en blokkeren.

Dit is waarom geen enkele VPN voldoende is als u Stremio gebruikt. Alleen de beste VPN's ter wereld kunnen streaming-servers voor de gek houden ' "proxy detectie" systemen. De vijf services op deze lijst van de beste VPN's voor Stremio hebben allemaal ervaring met het omzeilen van regionale beperkingen en ze kunnen allemaal hun identiteit verhullen zodat ze niet worden geblokkeerd. Maak gebruik van de gratis proefversies en terugbetalingsperioden van deze aanbevolen Stremio VPN's en probeer ze allemaal uit?

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Klik op de onderstaande links voor handleidingen voor het gebruik van VPN's op andere streaming- en torrentingservices:

 • VPN-popcorntijd
 • hulu VPN
 • VPN Netflix
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me