5 beste VPN’s voor toegang tot Google Play Store in 2020 – Deblokkeer alle apps

Google Play is de beste bron voor apps, games, films, muziek en boeken voor gebruik op Android-smartphones. Helaas is het echter niet overal beschikbaar; wat betekent dat je misschien een VPN nodig hebt om het te deblokkeren.


Bovendien worden niet alle games en apps tegelijkertijd uitgebracht. Harry Potter: Wizards Unite komt bijvoorbeeld tot een maand eerder overal in het VK en de VS aan !

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Dit komt omdat Google Play in elk land anders is. Niet alle apps zijn overal beschikbaar. Sommige games, films en muziek worden in verschillende versies aan mensen geleverd en de releasedatum kan vaak worden vertraagd.

Als je in het buitenland woont of in een land dat bepaalde apps verbiedt, heb je een VPN nodig! Met een VPN voor Google Play kun je doen alsof je in het VK of de VS bent om elke gewenste app te krijgen. Geen wachten.

Google Play gebruikt twee methoden om u toe te wijzen aan een regionale bibliotheek. Ten eerste wordt het land van uw betalingsbron in Google Wallet gecontroleerd. Als u dus op vakantie naar het buitenland reist, kunt u nog steeds downloaden uit de bibliotheek die bedoeld is voor uw thuismarkt. Als u echter geen Google Wallet-account heeft ingesteld, controleert het Google Play-systeem uw IP-adres en zoekt u uit in welk land u zich bevindt. Dat is de landenbibliotheek waartoe u toegang hebt. Vervelend registreert het systeem de eerste locatie van waaruit u Google Play opent en neemt deze op. Dat is je officiële Google Play-land voor de rest van de tijd. Als u dus voor de eerste keer toegang tot het systeem hebt gekozen terwijl u op vakantie was, zal Google Play u nog steeds die buitenlandse bibliotheek toewijzen wanneer u thuiskomt.

Als u een van de miljoenen Google Play-gebruikers bent die geen Google Wallet-account hebben ingesteld, kunt u eenvoudig van locatie wisselen met behulp van een VPN. Een VPN kan het lijken alsof u zich in een ander land bevindt. U hebt dan toegang tot een andere entertainmentbibliotheek.

Verderop in dit artikel vindt u een volledige reeks instructies voor het schakelen tussen locaties met Google Play.

VPN voor Google Play: overwegingen

Met Google Play naar een andere regio gaan, is niet alleen een kwestie van het installeren en inschakelen van een VPN. Deze oplossing is geschikt voor degenen die geen Google Wallet-account hebben ingesteld. Degenen die dat doen, moeten ook de volgende sectie lezen.

Schakelen tussen locaties in Google Play

Volg de stappen

 1. Ga naar uw apps-bibliotheek en tik op Instellingen-app.
 2. kiezen accounts uit de instellingenlijst.
 3. Tik op Google in de lijst met apps.
 4. Klik op het menupictogram rechtsboven op de pagina met Google-instellingen. Dit is een verticale lijn van drie punten.
 5. Tik op Verwijder account. Reageer op het waarschuwingsbericht dat verschijnt door op te klikken Verwijder account
 6. Wanneer een bevestigingsvenster verschijnt, klikt u op OK.
 7. Voer uw apparaat-PIN in (de code die u invoert om uw telefoon te ontgrendelen). Het account wordt losgekoppeld van de Google-instellingen. Hiermee wordt uw account niet verwijderd - dat hoeft u niet te doen.
 8. Open uw VPN-app en selecteer een server in het land waarvoor Google u de bibliotheek wil geven.
 9. Open Google Play zoals gewoonlijk.
 10. Voer uw accountnaam in het eerste scherm in. Dit wordt waarschijnlijk je Gmail-adres.
 11. Voer uw Gmail-wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en tik vervolgens op De volgende.
 12. Kraan Aanvaarden op de servicepagina.

u bent nu terug in Google Play, maar in een ander land. Google Play vraagt ​​u om een ​​back-up van uw gegevens toe te staan ​​op Google Drive. Het tweede scherm dat verschijnt voordat u apps kunt selecteren, zal u vragen om betalingsaccountgegevens toe te voegen. Wees heel voorzichtig met wat u in dit scherm selecteert. Als u nooit van plan bent te betalen, tikt u op Nee, dank u wel om door te gaan naar de winkel.

Google Play-betalingen

Google Play gebruikt uw betalingsbron om uw landlocatie in te stellen. Als u bankrekening-, kaart- of PayPal-gegevens invoert, gebruikt Google deze om uw land in te stellen.

Voer geen betalingsgegevens in, tenzij u een bankrekening heeft in het land waarvoor u toegang wilt krijgen tot de Google Play-bibliotheek. Als u daar een bankrekening heeft, hoeft u uw Google-accountgegevens niet te verwijderen om te schakelen. U kunt gewoon uw betalingsinformatie wijzigen:

 1. Voer payments.google.com in.
 2. Klik op het instellingenpictogram (het tandwielsymbool in het menu aan de linkerkant).
 3. Klik op Bewerk in het gedeelte Thuisadres.
 4. Wijzig uw adres in een land in het gewenste land.
 5. Verwijder alle kaart- en bankrekeninggegevens die niet in dat land zijn gevestigd.
 6. Sla de wijzigingen op.
 7. Ga naar de Play Store en selecteer elke app waarvoor betaling vereist is.
 8. Doorloop het downloadproces totdat u bereikt "Accepteren en kopen." Koop het niet.
 9. Ga terug naar uw apps-bibliotheek. kiezen instellingen.
 10. kiezen Apps.
 11. Tik op Google Play Store.
 12. druk op Forceer stop in het scherm App-info.
 13. Tik op opslagruimte, vervolgens Verwijder gegevens.
 14. Keer terug naar uw startscherm en ga opnieuw naar de apps-bibliotheek. Tik op Speel winkel.
 15. Aanvaarden de servicevoorwaarden.
 16. Blader door de app-bibliotheek voor uw opnieuw toegewezen land.

Het opnieuw verschijnen van de serviceverklaring is een goed teken. Dit bevestigt dat Google Play u heeft toegewezen aan een nieuw land. Maak je geen zorgen als je de nieuwe bibliotheek niet onmiddellijk ziet - het kan soms een paar uur duren voordat de toewijzing plaatsvindt.

U kunt in de verleiding komen om de afgebroken aankoopstap over te slaan. Niet doen - anders wordt uw thuislocatie niet gewijzigd!

Andere Google-platforms

Als u op zoek bent naar een VPN voor gebruik met uw andere Google-apparaten en -platforms, raden we u aan onze VPN's voor Chrome, VPN's voor Chromebooks of VPN's voor Chromecast te bekijken.

Hoe Harry Potter: Wizards Unite downloaden

Als je maanden hebt gewacht op de release van Harry Potter: Wizards Unite, ben je misschien gefrustreerd om te ontdekken dat de release wordt gespreid.

Wizards Unite wordt uitgebracht in het VK en de VS op vrijdag 21 juni. Echter, in Azië, Zuid-Amerika, Europa en vele andere plaatsen; de Harry Potter-game wordt pas in juli uitgebracht.

Het goede nieuws is dat u een VPN kunt gebruiken om te doen alsof u in het VK of de VS bent om toegang te krijgen tot de Google Play Store. Als gevolg hiervan kunt u Harry Potter: Wizards Unite downloaden zodra het wordt vrijgegeven.

Alles wat u moet weten om Wizards Unite te deblokkeren staat in deze handleiding. Volg dus gewoon de stappen om de irritante blokken te omzeilen en toegang te krijgen tot het Harry Potter-spel!

Conclusie

Als u geen bankrekening heeft in het land waarvoor u apps wilt downloaden, kunt u niet betalen voor apps die in de bibliotheek voor dat land worden gepresenteerd. Helaas kan Google de adrescontrole van uw bankrekening niet omzeilen om uw locatie te achterhalen. De enige manier om toegang te krijgen tot de Google Play-service voor een ander land, als u daar geen bankrekening heeft, is om een ​​VPN te gebruiken en de registratie van een betaalmethode te vergeten.

De VPN-truc om van Google Play-locatie te wisselen is snel en eenvoudig. U moet er echter voor zorgen dat de VPN die u kiest een server heeft in het land waaruit u apps wilt selecteren. De Amerikaanse bibliotheek is het populairst en alle VPN's op onze lijst hebben daar servers. Bekijk de serverlocatielijsten van elk van de VPN-services in onze aanbevelingen en geef prioriteit aan die met servers in het land waartoe u toegang wilt. Hiermee krijgt u de juiste inhoud en kunt u ontsnappen aan de beperkingen die worden opgelegd aan mensen die op uw locatie wonen.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

IMAGE CREDIT: Google, het huidige Google Play-logo

Wikimedia Commons, Public Domain

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me