5 beste VPN’s voor Turkije 2020

Website censuur is een enorm probleem in Turkije. De overheid dwingt internetproviders (ISP's) om trefwoorden te gebruiken om websites die AKP bekritiseren op een zwarte lijst te plaatsen. De militaire staatsgreep in 2016 heeft de zaken erger gemaakt, waardoor de overheid nog meer websites heeft verduisterd. Bovendien zijn in maart van dit jaar nieuwe wetten aangenomen waardoor de Turkse mediawaakhond RTUK nog meer inhoud kan censureren. Nu, met vroege verkiezingen genoemd, verschijnen er berichten over een toename van censuur en sociale mediablokken in het land.

Een Virtual Private Network (VPN) voor Turkije is de beste oplossing. Een VPN blokkeert websites en biedt privacy zodat iedereen toegang heeft tot geblokkeerde sites zonder bang te zijn dat ze worden gevolgd. Met een Turkije VPN kunnen burgers zich voordoen als in een ander land. Hiermee kunnen ze alle overheidscensuur omzeilen en toegang krijgen tot beperkte boodschappers en sociale mediasites

Een betrouwbare VPN biedt ook codering, zodat niemand kan zien wat u online doet. Vrijheid en digitale privacy: de perfecte combinatie!

Beste VPN voor Turkije: prijsvergelijking

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Wat is een VPN?

Een Virtual Private Network is een online service waarmee u kunt doen alsof u in het buitenland bent. Door verbinding te maken met een server buiten Turkije, kunt u elke gewenste website bezoeken. De censuur van de overheid wordt machteloos, want zodra de VPN verbinding maakt, verbergt deze uw echte IP-adres - en vervangt deze door de IP van de VPN.

Het maakt niet uit waarom de beperking zich voordoet - of het nu te wijten is aan een internetprovider (ISP), overheid, werkplek, school of verhuurder - u kunt volledige toegang krijgen met een VPN. Omdat u zich in een ander land kunt voordoen, kan een VPN zelfs geografische beperkingen overwinnen. Hiermee kun je BBC iPlayer bekijken, toegang krijgen tot Netflix US en lokale sportwedstrijden van over de hele wereld bekijken als je dat wilt.

Opmerking: ProPrivacy.com accepteert geen inbreuk op het auteursrecht. Hoewel we weten dat VPN's kunnen worden gebruikt om uw locatie naar een ander land te vervalsen en zo geografische beperkingen te boven te komen, is hun primaire doel om u online veiligheid en privacy te bieden. Allereerst bevelen we daarom aan om een ​​VPN te gebruiken.

Waarom heb ik een VPN nodig?

De politieke situatie in Turkije is erg gespannen. De overheid doet er alles aan om websites te censureren die volgens haar anti-regime, anti-religie en / of immoreel zijn. Voor burgers, journalisten, politieke dissidenten en anderen die toegang willen krijgen tot onbevooroordeeld nieuws, websites en online diensten van buiten de bubbel gecreëerd door het strenge regime van Erdoğan, is de juiste Turkse VPN de perfecte oplossing.

Het gebruik van een VPN voor Turkije om uw echte IP-adres (locatie) te verbergen - en gebruik te maken van sterke militaire codering - betekent dat alle gegevens die van en naar uw beveiligde apparaten komen en ontoegankelijk zijn. Als zodanig biedt een VPN ongeëvenaarde niveaus van digitale privacy. Met die privacy en de mogelijkheid om geo-spoof te gebruiken, is het mogelijk om toegang te krijgen tot elke website die de Turkse overheid heeft geblokkeerd zonder bang te zijn om bekeken te worden.

Turkije verkiezingen

Vroege Turkse verkiezingen staan ​​op het punt te beginnen, en er verschijnen rapporten vanuit Turkije over een toename van censuur. Dankzij nieuwe wetten die in maart zijn aangenomen, kan de mediawaakhond gemakkelijker nationale en internationale website-inhoud blokkeren die de regering van Erdoğan bekritiseert.

Hoewel de verkiezingen naar verwachting dichtbij zullen zijn, wordt verwacht dat Erdoğan een tweeronde presidentiële race zal winnen. Als president zal Erdoğan meer macht krijgen dan ooit tevoren.

Dit maakt het zeer waarschijnlijk dat Turkije in toenemende mate toezicht en censuur zal blijven ervaren. Om deze reden is het zeer belangrijk voor Turkse burgers om zichzelf te beschermen met een VPN, zowel vóór, tijdens en nadat de verkiezingen hebben plaatsgevonden.

Een snelle blik op Turkse wetten

In Turkije staat internet onder strikte controle dankzij een aantal invasieve wetten: de Electronic Communications Law (ECL) en de Internet Act. De Autoriteit Informatie- en Communicatietechnologieën (ICTA) en het Voorzitterschap van Telecommunicatie en Communicatie (PTC) handhaven die wetgeving.

In maart werden nieuwe wetten aangenomen die de Turkse mediawaakhond RTUK nog meer macht geven om online inhoud te censureren zonder toezicht.

Organisaties zoals Human Rights Watch hebben ernstige kritiek geuit op de ijzeren controle van Erdoğan over de natie. Sinds de mislukte militaire staatsgreep zijn het toezicht en de censuur beide drastisch toegenomen. De autoriteiten hebben enorme aantallen anti-Erdoğan politie gevangen gezet, evenals journalisten die zich uitspreken tegen het gedrag van het regime.

Voor Turkse burgers die het niet eens zijn met dit extreme en restrictieve beleid - en nieuws willen lezen dat niet door propaganda is aangetast - is internet een handig hulpmiddel. De Turkse regering heeft echter veel moeite gedaan om de toegang tot materiaal dat zij problematisch acht te sluiten.

Een VPN voor Turkije is een perfecte oplossing vanwege de versleuteling die het biedt. Dit betekent dat u alles kunt doen wat u op internet moet doen, zonder dat uw ISP of overheid weet wat u doet.

Sinds de staatsgreep heeft Turkije veel websites gecensureerd, zoals Twitter, Facebook en Youtube. Met een VPN voor Turkije, als deze websites of andere in de toekomst opnieuw worden geblokkeerd, kunt u ze blijven gebruiken!

Wat kan ik doen met een VPN in Turkije?

Zelfs als u niet bijzonder geïnteresseerd bent in het lezen van nieuws dat in Turkije is verboden, zijn er veel dingen die u met een VPN kunt doen. Een VPN voor Turkije is uw paspoort voor het internet van de hele wereld. Geo-beperkingen zijn frustrerend, waar je ook woont. Met een VPN hoef je nooit meer te zuchten en terug te klikken naar Google om opnieuw te zoeken.

De VPN's die we aanbevelen hebben enorme netwerken van servers over de hele wereld. Met die netwerken kunt u verbinding maken met welk land u maar wilt om toegang te krijgen tot websites met geografische beperkingen.

Omdat een VPN privacy biedt, kunt u bovendien vrij toegang krijgen tot piraterijmateriaal (zoals tv-programma's en films). Sommige VPN's in deze lijst staan ​​zelfs peer-to-peer (P2P) torrenting toe. Kijk voor meer informatie over het gebruik van een VPN voor torrent-sites in onze gids voor de beste VPN voor torrents.

Bovendien houden sportfans van VPN's omdat ze geo-beperkte wedstrijden van over de hele wereld kunnen bekijken.

Censuur in Turkije: welke websites worden geblokkeerd?

Turkije heeft de neiging om de toegang tot websites voor een korte periode te beperken. Het is bijvoorbeeld bekend om Facebook, Twitter en YouTube (naast vele andere sites) te blokkeren in tijden van politieke onrust. Bovendien neemt de regering haar toevlucht tot bandbreedtebeperking in tijden van politieke crisis, zoals tijdens protesten.

Na de militaire staatsgreep van vorig jaar blokkeerde de Turkse overheid de toegang tot veel websites. Sindsdien heeft het de toegang tot meerdere sites hersteld. De situatie is echter zeer vloeiend en Erdoğan zal waarschijnlijk opnieuw websites blokkeren in tijden waarin zijn regering vindt dat dit nodig is.

Sommige permanent geblokkeerde sites zijn YouPorn, Mrstiff, The Pirate Bay, Megaupload, Deezer, Tagged, Slide en ShoutCast. Soms zijn alle websites van Google geblokkeerd, waaronder: Google Documenten, Google Translate, Google Books, Google Analytics en Google Tools.

Andere sites die soms zijn geblokkeerd, zijn Google Drive, GitHub, Dropbox en Microsoft's OneDrive. Volgens Engelliweb.com heeft de regering van Erdogan zelfs meer dan 114.000 sites geblokkeerd.

Met een VPN kun je de zware Turkse censuur omzeilen en weer toegang krijgen tot alle geblokkeerde websites.

Zijn VPN's legaal?

Het gebruik van een VPN is niet illegaal in Turkije. Het deblokkeren van inhoud en het verbergen van wat u voor de overheid doet, kan u echter in de problemen brengen. Het probleem met de huidige regering is dat het bijna een quasi-dictatuur wordt. De politie en het rechtssysteem zijn erg onder de duim van Erdoğan. Dus als de overheid besluit dat je een belanghebbende bent, kan ze je arresteren - zelfs als je niet echt iets verkeerd hebt gedaan.

Na de militaire staatsgreep werden duizenden burgers (waaronder politieagenten, overheidspersoneel, journalisten, leraren en vele anderen) gevangengezet wegens het steunen van de staatsgreep. Het lijkt er echter op dat veel van die mensen nooit schuldig zijn bevonden. In plaats daarvan heeft de overheid hen opgesloten voor het gebruik van privé-boodschappers met end-to-end-codering.

Als zodanig is het legale gebruik van een VPN in Turkije een grijs gebied. Met dat in gedachten wordt burgers niet alleen geadviseerd om zeer veilige VPN's te gebruiken, maar ook om voorzichtig te zijn met waar ze die VPN's vandaan halen. Zoeken naar VPN's vanaf uw eigen IP-adres kan u markeren als een persoon van interesse. Het kan dus de moeite waard zijn om openbare wifi te gebruiken om de VPN in de eerste plaats te krijgen, in plaats van de internetverbinding van uw huis. Dit lijkt misschien een beetje paranoïde, maar naar mijn mening is het misschien de moeite waard.

Bovendien moeten VPN-gebruikers gebruik maken van de allerbeste codering die beschikbaar is (OpenVPN) en VPN-stealth-modus (VPN-obfuscatietechnologie) om VPN-gebruik te verbergen en om VPN-blokken te omzeilen.

VPN-blokken

Turkse ISP's blokkeren VPN-IP-adressen namens de overheid. Dit kan het gebruik van een VPN in Turkije moeilijk maken. De VPN's in onze review hebben echter duizenden IP-adressen. Ze voegen ook voortdurend nieuwe toe. Dit betekent dat er altijd IP's voor u beschikbaar zijn. Als uw VPN niet werkt, moet u mogelijk port forwarding of stealth-modus gebruiken om de ISP VPN-firewall te omzeilen.

Het VPN-blok omzeilen: selectie van poorten

ISP's kunnen verkeer scannen voor VPN-gebruik. Als het het gebruik van een VPN detecteert, kan de ISP eenvoudig uw internetverbinding firewallen totdat u de VPN uitschakelt. Gelukkig kunt u de VPN-stealth-modus of poortselectie gebruiken om te voorkomen dat de ISP de VPN detecteert. Poortkeuze van OpenVPN Transmission Control Protocol (TCP) via poort 443 - vermomt OpenVPN-verkeer als gewone HTTPS.

HTTPS is het standaard internetversleutelingsprotocol dat wordt gebruikt om webbrowserverkeer (wachtwoorden, aanmeldingen, enzovoort) veilig te houden. Omdat bijna alle websites en online services HTTPS gebruiken, kunnen ISP's dit niet blokkeren. Dus wanneer een VPN OpenVPN als HTTPS vermomt, weet de ISP niet dat een VPN in gebruik is. Dat betekent dat u kunt voorkomen dat u een firewall gebruikt.

Een andere methode om ISP VPN-firewall te ontwijken, is het gebruik van een VPN met selectie "sluipmodus." Stealth-modus (ook bekend als obfuscation-technologie) vermomt VPN-verkeer zodat ISP's het niet kunnen detecteren. Zo kunnen ze uw VPN niet blokkeren. Veel voorkomende vormen van stealth-modus zijn Stunnel en Obfsproxy. Sommige VPN's hebben ook eigen stealth-technologie die met succes werkt.

Vanwege de politieke situatie in Turkije, is het de moeite waard om VPN-verduisteringstechnologie te gebruiken, zelfs als uw VPN niet wordt geblokkeerd. Hierdoor zal uw ISP u niet meer markeren als een VPN-gebruiker (en dus een persoon van interesse).

Een VPN kiezen voor Turkije

Een VPN voor Turkije moet uiterst betrouwbaar zijn. Veel VPN's hebben een slecht privacybeleid waarmee ze gegevens over u kunnen opslaan. Het probleem hiermee is dat als een overheid de VPN vraagt ​​om gegevens te overhandigen, deze de mogelijkheid heeft om aan een onderzoek te voldoen.

De VPN's in deze handleiding houden geen gebruikslogboeken bij en geen verbindingslogboeken die kunnen worden gebruikt om na te gaan wat u online hebt gedaan. Dit betekent dat, zelfs als een overheidsinstantie om gegevens vraagt ​​over wat u online hebt gedaan, de VPN niets te overhandigen heeft.

Mensen die op zoek zijn naar een VPN voor Turkije, hebben een VPN nodig met een sterk privacybeleid, robuuste codering en belangrijke functies zoals een kill-schakelaar, lekbescherming en stealth-modus of port forwarding. Alle VPN's in onze gids hebben deze belangrijke functies.

Een goede VPN heeft ook voldoende serverlocaties nodig. Hoe meer serverlocaties een VPN heeft, hoe meer plaatsen u zich kunt voordoen. Dit geeft u veel meer vrijheid en keuze.

Als algemene regel raden we geen gratis VPN-services aan. Dit komt vooral omdat de service die ze bieden vaak niet robuust genoeg is voor streaming, downloaden en andere gegevensintensieve taken en sommige serviceproviders uw gegevens verkopen aan de hoogste bieder. Als u echter zeker weet dat u een gratis VPN wilt gebruiken voor een proefrun, bekijk dan onze gratis VPN-pagina, waar alle providers zijn doorgelicht en vertrouwd kunnen worden.

Vraag een Turks IP-adres aan

Veel mensen willen ook de privacy van een VPN gebruiken wanneer ze Turkse websites bezoeken. Voor mensen die een Turks IP-adres willen, hebben de VPN's in deze gids allemaal servers binnen Turkije. Als u verbinding maakt met een Turkse VPN-server, wordt uw echte IP-adres (locatie) verborgen, maar kunt u internet blijven gebruiken alsof u zich in Turkije bevindt. Dit voorkomt dat uw internetprovider en de overheid uw surfverkeer zien.

Servers en verbindingssnelheden

Een goede VPN voor Turkije moet over voldoende servers over de hele wereld beschikken. Veel mensen gebruiken VPN's om te doen alsof ze in een ander land zijn. Hierdoor kunnen ze lokale censuur omzeilen. Alle VPN's in dit artikel hebben netwerken van wereldklasse van VPN-servers over de hele wereld. Die servers presteren op optimale niveaus. Dit betekent dat ze razendsnel zijn en dat gebruikers gegevensintensieve taken zoals streaming in HD kunnen uitvoeren. Dit is belangrijk omdat veel VPN's extreem traag zijn, wat betekent dat ze niet erg leuk zijn om te gebruiken en resulteren in constant bufferen wanneer je streaming video probeert te bekijken.

In dit artikel vindt u de snelste VPN voor Turkije en een aantal andere VPN's die in de buurt komen! Dus als de snelste VPN is wat je nodig hebt, zijn deze VPN's ideaal!

Een Turkije VPN opzetten

Het opzetten van een VPN voor Turkije is niet bijzonder moeilijk. Volg hiervoor deze eenvoudige stappen:

 1. Selecteer een van de Turkije VPN's uit deze gids. Voor gebruik in Turkije raden we ExpressVPN aan omdat het alles heeft wat u nodig heeft van een VPN van topklasse. Privacy en codering zijn uitstekend en de VPN heeft supersnelle servers over de hele wereld.
 2. Navigeer naar uw favoriete VPN door op de link te klikken. Abonnement voor een langere periode zal de kosten van het VPN-abonnement verlagen, dus zorg ervoor dat u de korting gebruikt als u van plan bent uw VPN het hele jaar te gebruiken.
 3. Download en installeer de VPN-software. VPN-software (bekend als een VPN-client) is beschikbaar voor meerdere platforms, dus zorg ervoor dat u de juiste heeft voor uw apparaat (en). ExpressVPN staat drie gelijktijdige verbindingen toe, zodat u de VPN op uw laptop, tablet en smartphone kunt gebruiken.
 4. Nu de VPN is geïnstalleerd, moet u de functies selecteren die u nodig hebt. In Turkije raden we OpenVPN-codering, de kill-schakelaar, automatisch verbinden, NAT-firewall, lekbescherming en stealth-modus aan. Deze functies zorgen ervoor dat uw VPN op optimale privacyniveaus presteert.
 5. Selecteer een server in de lijst en klik op Verbinden.
 6. Zodra uw VPN verbinding maakt, beveiligt het coderingsprotocol uw gegevens. Bovendien wordt uw echte IP-adres verborgen en lijkt u zich op de externe locatie te bevinden die u hebt geselecteerd.
 7. Geniet van onbeperkte toegang tot internet in volledige privacy dankzij uw nieuwe VPN!

Met uw VPN-verbinding kunt u zich vrij voelen om te streamen, P2P-torrenting uit te voeren of de inhoud die u wenst te deblokkeren - omdat de VPN u ongeëvenaarde digitale privacy biedt.

Test je VPN

Hier bij ProPrivacy.com test en beoordeelt ons team van experts regelmatig VPN-services. Daarom is de beste manier om de snelheid en prestaties van een VPN te controleren, onze beoordeling van die service te lezen. We zijn er trots op dat we up-to-date en onbevooroordeelde informatie over alle VPN's bieden, zodat u de juiste informatie kunt krijgen om beslissingen te nemen.

ProPrivacy.com heeft 's werelds meest geavanceerde VPN-snelheidstestinfrastructuur en -methodologie. Dit stelt ons in staat om nauwkeurige informatie te verstrekken over VPN-verbindingssnelheden - iets dat geen van onze concurrenten kan doen.

Daarnaast begrijpen we dat u misschien zelf uw VPN wilt testen. Om dit te doen, ga je gewoon naar ipleak.net om te controleren op lekken. De VPN's in dit artikel zijn geselecteerd voor gebruik in Turkije omdat ze uitstekend zijn voor privacy, dus u zult zeker geen lekken detecteren.

Vergeet niet om een ​​testserver bij u in de buurt te selecteren en uw internetsnelheid te controleren met en zonder de aangesloten VPN, zodat u de twee kunt vergelijken. Houd er echter rekening mee dat online snelheidstests niet waterdicht zijn. Ze geven u geen nauwkeurige resultaten zoals onze doelbewust ingestelde testservers. Lees dit artikel voor de nieuwste snelheidstestresultaten voor de snelste VPN-services.

Haal het maximale uit uw VPN

De VPN-providers in deze gids staan ​​allemaal aan de top van de VPN-industrie. Ze bieden de allerbeste prestaties en snelheid. Er zijn echter nog steeds dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw VPN op optimale niveaus werkt. Voor privacy moet u de instructies in de installatiehandleiding verderop in dit artikel volgen. Als u OpenVPN, de kill-schakelaar, lekbescherming en stealth-modus / port forwarding (TCP via poort 443) selecteert, kunt u allemaal privé blijven.

Voor de beste snelheden wordt aanbevolen om verbinding te maken met een server die dichter bij u in de buurt is. Ik zou echter aanbevelen om meestal verbinding te maken met een Turkse VPN-server of een server buiten Turkije. Selecteer daarom een ​​server die dicht bij u in de buurt staat, maar in een naburig Europees land dat goed is voor de privacy (zoals Zwitserland of Nederland). Gebruik alleen een VPN-server in Turkije als u specifiek Turkse geo-beperkte services moet gebruiken, omdat dit uw kansen verkleint dat een VPN-server door de overheid wordt aangevallen.

Dat gezegd hebbende - je hoeft je echt geen zorgen te maken, omdat de VPN-providers in deze gids geen logboeken bijhouden. Als zodanig, zelfs als de Turkse overheid zich richt op een VPN-service, heeft deze geen gegevens beschikbaar om te verzamelen. Het bovenstaande is slechts een extra voorzorgsmaatregel.

Beste VPN-protocollen

Sommige VPN-protocollen (tunnelingprotocollen) bieden betere beveiliging en privacy dan andere. Ze bieden ook verschillende verbindingssnelheden. Op ProPrivacy.com raden we aan OpenVPN-codering te gebruiken omdat dit de meest veilige is. Hier is echter een lijst met beschikbare opties, zodat u desgewenst kunt kiezen tussen tunnelingprotocollen:

 • PPTP. Point-to-Point Tunneling Protocol is het minst veilige VPN-protocol. We raden aan dit te vermijden. PPTP kan worden gehackt en is daarom kwetsbaar voor inlichtingendiensten van de overheid. Omdat het zwak is, is het echter erg snel.
 • L2TP / IPsec. Layer 2 Tunneling Protocol / Internet Protocol Security is veiliger dan PPTP, maar iets langzamer. Het is veilig genoeg om te gebruiken om privacyredenen - maar niet zo sterk als OpenVPN. iOS-apparaten gebruiken vaak L2TP / IPsec omdat het native compatibel is met iPads en iPhones.
 • SSTP. Secure Socket Tunneling Protocol is een andere vorm van veilige codering die redelijk goede snelheden biedt. Het is niet zo goed als OpenVPN, maar kan zeker als goed voor de privacy worden beschouwd.
 • IKEv2. Internet Key Exchange versie 2 is een ander coderingsprotocol dat relatief snel en veilig is.
 • OpenVPN. Dit is de allerbeste VPN-codering op de markt - als deze correct wordt geïmplementeerd. Alle VPN's in deze handleiding implementeren het uitstekend. OpenVPN-codering komt in twee vormen: OpenVPN Transmission Control Protocol (TCP) en OpenVPN User Datagram Protocol (UDP). TCP is iets beter voor de privacy, maar voor privé-streaming adviseren we OpenVPN UDP omdat het sneller is.

Bekijk onze beginnershandleiding voor een volledig overzicht van VPN-codering.

Volmachten Vs. VPN's

U kunt een proxy-website of een browser-extensie proxy gebruiken om censuur in Turkije te overwinnen. Hoewel een proxy websites deblokkeert, krijgt u niet het hoge niveau van privacy dat een VPN-service biedt. Als u inhoud met een browserextensie wilt deblokkeren, bieden een aantal VPN's browserproxy's als onderdeel van hun service. We raden echter ten zeerste aan om vast te houden aan VPN-software die OpenVPN gebruikt om uw verkeer te coderen - dat is de enige manier om de hoogste niveaus van digitale privacy te krijgen.

VPN voor mobiel

Als u op zoek bent naar een Turkije VPN voor Android-tablet of smartphone, of een VPN voor iPhone (iPad of iPhone), dan zijn de VPN's in deze gids perfect. Alle VPN's voor Turkije die we hebben aanbevolen, hebben VPN-software voor mobiele apparaten. Om de mobiele VPN-client te installeren, downloadt u eenvoudig het bestand van de downloadpagina van de VPN. De app werkt net als elke andere app op uw mobiele apparaat. Om het te starten, selecteert u de beveiligingsinstellingen die u wilt gebruiken en maakt u verbinding met een server.

Vergeet niet om uw VPN te gebruiken wanneer u een openbare WiFi-hotspot gebruikt. De VPN beschermt uw gegevens tegen cybercriminelen en hackers met dezelfde WiFi. De versleuteling van de VPN zorgt ervoor dat hackers uw aanmeldingen, wachtwoorden en creditcardgegevens niet kunnen stelen.

Conclusie

In de aanloop naar de verkiezingen blokkeert Turkije meer websites dan ooit tevoren. Naar verwachting zullen er ook black-media zijn. Voor mensen die online privacy willen en klaar zijn voor de volgende keer dat de beperkende overheid van Turkije websites blokkeert, is een betrouwbare en gevestigde VPN perfect.

De VPN's in dit artikel zijn veilig in gebruik en stellen u in staat om websites die u wilt veilig te deblokkeren. Bovendien hebben al onze aanbevolen VPN's voor Turkije een sterke codering en houden ze je veilig terwijl je op openbare wifi bent.

Met alles wat u moet weten, duidelijk uiteengezet in dit artikel, bevindt u zich in een sterke positie om een ​​VPN voor Turkije te selecteren. Alle VPN's in deze lijst zijn zeer betrouwbaar, maar ze verschillen allemaal zo enigszins, dus let goed op de opties. Hiermee kunt u zich abonneren op de perfecte VPN voor u.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me