5 beste VPN’s voor Vietnam – Bescherm uw privacy

Vietnam legt ernstige online censuur op. Het heeft geleid tot veroordeling door Reporters Without Borders (RSF). Voor mensen die in Vietnam wonen of dit bezoeken, betekent dit dat ze geen toegang hebben tot veel websites, nieuwsuitzendingen en online diensten. Door een Vietnam VPN te gebruiken, kunnen burgers digitale privacy en beveiliging krijgen - terwijl ze ook de blokkering van inhoud opheffen die wordt beperkt door de Vietnamese overheid.

VPN voor Vietnam

De beste VPN's voor Vietnam

Zie onderstaande tabel om de beste VPN's voor Vietnam te vergelijken. Als u meer informatie zoekt over waarom u een VPN in Vietnam zou moeten gebruiken, vindt u de onderstaande details.

 1. ExpressVPN

  - Een geweldige allround service die perfect is voor het verkrijgen van privacy in Vietnam

 2. NordVPN

  - Zowel goedkoop als uitzonderlijk - deblokkeer alles en krijg privacy in Vietnam

 3. IPVanish

  - Amerikaanse provider met servers waar u ze nodig hebt die razendsnel zijn

 4. TorGuard

  - Heeft veel uitstekende privacyfuncties tegen een relatief lage prijs

 5. VPNArea

  - Een indrukwekkende VPN uit Bulgarije met uitzonderlijke klantenondersteuning

Vietnamese VPN-overwegingen

Vietnamese VPN-overwegingen

Met een VPN-service (Vietnam Virtual Private Network) kunnen mensen doen alsof ze in een ander land zijn. Hierdoor hebben ze toegang tot internet alsof ze zich buiten Vietnam bevinden. Het resultaat is dat een VPN voor Vietnam alle beperkingen van de overheidswebsite omzeilt. Met een VPN kan iedereen in Vietnam censuur volledig vermijden.

Het is zelfs mogelijk om alle internetblokken te overwinnen, inclusief blokken die worden afgedwongen door werkplekken, scholen en verhuurders. U kunt ook geografische beperkingen omzeilen voor toegang tot beperkte inhoud en websitediensten, meestal geografisch geblokkeerd naar een specifiek land (bijvoorbeeld de BBC iPlayer van het VK).

Omdat Vietnam repressief is, kan het omzeilen van overheidsbeperkingen riskant zijn. Bij sommige VPN-services zou het gevaarlijk zijn. Daarom is het van vitaal belang om voorzichtig te zijn bij het kiezen van een VPN voor Vietnam. Onze experts hebben zorgvuldig alle VPN's in deze gids geselecteerd voor gebruik in Vietnam. Deze aanbevolen VPN's bieden robuuste digitale privacy met behulp van codering van militaire kwaliteit.

Vanwege het repressieve karakter van de overheid kan het gebruik van een VPN gevaarlijk zijn in Vietnam. Als u sites blokkeert die illegale inhoud bevatten, zoals Putlocker of PopcornTime, kunt u in de gevangenis terechtkomen. Als u wilt weten of een Popcorn Time VPN veilig is, raadpleegt u onze Popcorntime VPN-handleiding.

De overgrote meerderheid van VPN's op de markt (er zijn er honderden) bieden verouderde of slecht geïmplementeerde codering. Ze hebben ook een onbetrouwbaar privacybeleid waarmee ze uw surfgedrag kunnen ontdekken. Gezien de gevaren van het gebruik van een VPN in Vietnam: VPN-selectie is cruciaal. Dus, wat heeft een VPN voor Vietnam nodig?

Belangrijke VPN-functies

Een VPN voor Vietnam moet uw gegevens beveiligen. Om deze reden is het van vitaal belang dat uw VPN nul logs of slechts minimaal geaggregeerde verbindingslogs bijhoudt. Het betekent dat je nooit de meeste gratis VPN's (bijvoorbeeld Hotspot Shield) in Vietnam moet gebruiken. Om volledig veilig te zijn tijdens het gebruik van een VPN voor Vietnam, moet de service de volgende functies hebben:VPN beveiliging

 • Sterk privacybeleid. Ze slaan geen IP-adressen en andere persoonlijk identificeerbare gegevens op.
 • Sterke VPN-codering. Versleuteling moet veilig zijn en moet voldoen aan onze minimale beschermingsnormen.
 • Dodemansknop. Het zorgt ervoor dat er nooit gegevens naar uw internetprovider worden gelekt. Lekken van gegevens kan de internetprovider laten weten dat u een gecensureerde website hebt bezocht: dit kan leiden tot een gevangenisstraf.
 • DNS-lekbescherming. Een DNS-lek kan uw ISP ook informeren dat u een beperkte website hebt bezocht. Dat is de reden waarom je in Vietnam nooit lekkende VPN's moet gebruiken, zoals PureVPN: ze kunnen je in de gevangenis belanden.
 • Sluipmodus. Deze technologie is VPN-cloaking. Hiermee kunnen VPN-gebruikers het gebruik van een VPN verbergen. Hoewel VPN-verkeer gecodeerd is (zodat de ISP nooit weet welke sites worden bezocht), kunnen ISP's wel merken dat een VPN in gebruik is. Dat alleen al kan je in de problemen brengen met de politie in Vietnam. Als u een VPN gebruikt, geeft u de overheid reden om u te vermoeden. Om deze reden is het veel beter om een ​​VPN met stealth-modus te gebruiken (om VPN-gebruik te verbergen als regulier HTTPS-verkeer).

Serverlocatie

Een handige VPN voor Vietnam zal ook veel serverkeuzes hebben. Om het meeste uit uw VPN te halen, moet u zich in veel verschillende landen kunnen voordoen. Hiermee kunt u de meeste keuze hebben als het gaat om het deblokkeren van websites en services online.Serverlocatie

Onze aanbevolen VPN's hebben allemaal veel servers over de hele wereld. Die servers zijn ook allemaal supersnel: perfect voor gegevensintensieve taken zoals streaming in HD (deblokkeer YouTube-video's of buitenlandse Netflix-inhoud bijvoorbeeld) of voor gaming. Als je een VPN specifiek voor Netflix wilt, bekijk dan onze Netflix VPN-gids.

Zijn VPN's legaal in Vietnam

Ja, VPN's zijn legaal in Vietnam. De meeste dingen waarvoor u in Vietnam een ​​VPN kunt gebruiken (bijvoorbeeld het deblokkeren van websites voor toegang tot beperkte inhoud) zijn illegaal. U kunt echter niet in de problemen komen omdat u zelf over een VPN-abonnement beschikt. Desondanks raden we over het algemeen aan om VPN stealth-modus (cloaking) te gebruiken om VPN-gebruik in Vietnam te verbergen.VPN-wettigheid

De minimale bescherming die we aanbevelen voor het gebruik van een VPN in Vietnam is DNS-lekbescherming en een kill-schakelaar: dit is een absolute must in Vietnam. Gebruik nooit een Vietnam VPN zonder vooraf een kill-schakelaar te activeren.

Internetcensuur in Vietnam

De restrictieve overheid van Vietnam blokkeert websites om politieke en religieuze redenen. Het houdt ook vast aan de bescherming van auteursrechten.

Internetcensuur

De Vietnamese overheid wil niet dat mensen VPN's en andere ontduikingstools gebruiken om censuur te omzeilen. Om deze reden kan het gebruik van een VPN in Vietnam gevaarlijker zijn dan op verschillende locaties. Daarom hebben we voor deze gids VPN's geselecteerd met een kill-schakelaar en stealth-modus. Om veilig te zijn tijdens het gebruik van een VPN in Vietnam: gebruik deze functies.

Het is ook vermeldenswaard dat RSF de volgende opmerking heeft gemaakt over het gebruik van proxy's in Vietnam:

“Om hun anonimiteit te beschermen in een land waar de netwerkinfrastructuur geen onderschepping van gecodeerde communicatie toestaat (wat betekent dat er geen Deep Packet Inspection is), hebben Vietnamese bloggers alle reden om codering te gebruiken. Daarom is VPN een betere optie dan proxy's. Dit laatste maakt het mogelijk om toegangsblokkering te omzeilen, maar - in tegenstelling tot VPN - niet versleutelen. ”

Zoals u ziet, kunnen proxy's mensen in Vietnam gecensureerde websites deblokkeren. Het is echter een risico om proxy's in Vietnam te gebruiken, zoals RSF uitlegt - houd u aan een beveiligde VPN uit deze lijst.

Sociale media

Deblokkeer sociale media

Vietnam blokkeerde ook Facebook en Twitter. Met een VPN kun je doen alsof je in een ander land bent om die geblokkeerde sociale mediasites te openen en gebruiken. Een VPN geeft je ook toegang tot en gebruik geblokkeerde berichten zoals Yahoo instant messenger (waarvan gebruikers zeggen dat berichten gecensureerd zijn door de overheid).

Anoniem bloggen

Iedereen die blogsites zoals Reddit wil lezen, kan dit doen door een VPN voor Vietnam te gebruiken. Vietnam arresteert ook mensen die blogs schrijven die de VoP-regering bekritiseren. Door een VPN te gebruiken, kunnen gebruikers toegang krijgen tot blogsites, geblokkeerde blogs lezen en zelfs blogs schrijven die ze anders te bang zouden zijn om te maken. Hoewel een VPN je niet strikt anoniem maakt, verbergt het wel je echte IP-adres. Hiermee kunt u desgewenst een anoniem blog schrijven.Bloggen

Yahoo360 is een populaire blogsite die niet beschikbaar is in Vietnam. Met onze aanbevolen VPN's krijgt u toegang tot Yahoo360.

WordPress-sites behoren tot de beste en meest gevarieerde online blogcommunity's. Vietnam heeft deze sites geblokkeerd. Gebruik Word één van de VPN's in deze handleiding om WordPress te deblokkeren.

Conclusie

Alle VPN's in deze handleiding bieden fantastische privacy. Ze hebben uitstekende servers over de hele wereld. Afhankelijk van of je meer of minder Aziatische servers nodig hebt, is het misschien beter om je te concentreren op de top drie VPN's. Als u uw VPN wilt gebruiken terwijl u Vietnamese services gebruikt, hebt u een Vietnam IP-adres nodig. Met de services hoger in dit artikel kunt u uw IP in privacy wijzigen in Vietnam.Beste Vietnam VPN's Conclusie

Controleer de individuele beoordelingen zorgvuldig en zorg ervoor dat de VPN die u kiest een kill-schakelaar op de mobiele app heeft als u van plan bent uw VPN op mobiel te gebruiken. Vergeet niet dat het gebruik van een defecte VPN of een VPN zonder een kill-schakelaar je in de gevangenis kan brengen, dus wees voorzichtig. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om hieronder contact met ons op te nemen.

Wees ten slotte heel erg voorzichtig bij het bekijken van andere VPN-vergelijkingssites. Ik heb gemerkt dat sommige VPN-vergelijkingsites PureVPN aanbevelen voor gebruik in Vietnam. PureVPN bleek door onze recensent te lijden aan DNS-lekken: het zou je in de gevangenis kunnen brengen. Als u een site ziet die PureVPN voor Vietnam aanbeveelt: ze zijn verkeerd, en u moet onthouden om die vergelijkingssite nooit meer te gebruiken, omdat het gevaarlijk onzin is.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me