5 beste VPN’s voor WhatsApp in 2020

Whatsapp is een van de beste berichten-apps, vooral vanwege zijn encryptie. Helaas betekent de privacy die end-to-end encryptie creëert dat de app in veel landen wordt afgekeurd. Op sommige plaatsen blokkeren internetproviders WhatsApp volledig. Gelukkig heeft iedereen met een WhatsApp Virtual Private Network (VPN) overal toegang tot de populaire app.


Met een betrouwbare en vertrouwde VPN voor WhatsApp kunt u veilig doen alsof u in een ander land bent. Het resultaat is dat u gemakkelijk lokale beperkingen van ISP's en overheden kunt overwinnen. Met een VPN kunt u niet alleen censuur overwinnen, maar ook geografische beperkingen. Dit betekent dat u een VPN kunt gebruiken, niet alleen om WhatsApp veilig te openen en te gebruiken, maar om andere inhoud van over de hele wereld te deblokkeren.

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het verkrijgen van een VPN voor WhatsApp. We beschrijven wat een VPN is en hoe het de populaire messenger-app deblokkeert. We helpen je ook bij het instellen van je WhatsApp VPN en we leggen uit waarom je weg moet blijven van sommige VPN's.

Daarnaast leggen we alles uit wat u kunt doen met een vertrouwde VPN voor WhatsApp. Tegen het einde van dit artikel zijn we er zeker van dat je de informatie hebt die je nodig hebt om je aan te sluiten bij de miljarden mensen die momenteel van WhatsApp genieten. Laten we erin duiken!

De beste VPN's voor WhatsApp

De onderstaande VPN's zijn gekozen omdat ze fantastische codering bieden en beperkingen kunnen omzeilen. Ze bieden ook fantastische Android VPN- en iOS VPN-apps.

 1. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 2. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 3. Ivacy

 4. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

 5. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

Wat is een VPN voor WhatsApp?

Een Virtual Private Network is een service waarmee u online blokkades en beperkingen kunt overwinnen. Dit betekent dat u weer toegang kunt krijgen tot WhatsApp op locaties waar deze is geblokkeerd.

VPN's doen dit door u toe te staan ​​een netwerk van VPN-servers te verbinden. Wanneer u verbinding maakt met een server in het buitenland, verbergt de VPN uw echte IP-adres. Het resultaat is dat u toegang hebt tot internet alsof u zich in dat buitenland bevindt.

Als u zich zorgen maakt dat het riskant klinkt, is het goede nieuws dat een VPN ook codering biedt. Helaas hebben veel VPN's een privacybeleid voor afval en / of slecht geïmplementeerde codering. We hebben de VPN's in deze handleiding echter zorgvuldig geselecteerd, omdat ze een waterdicht privacybeleid en militaire codering hebben.

Die codering betekent dat je WhatsApp zonder zorgen kunt downloaden en gebruiken.

Kan ik een gratis WhatsApp VPN krijgen?

Ja dat kan. Er zijn gratis VPN's op de markt. Veel gratis VPN-services hebben echter een zeer verontrustend privacybeleid waarmee ze gebruikersgegevens aan derden kunnen verkopen. Dat is een enorm risico. Het is precies het tegenovergestelde van wat een gerenommeerde VPN-provider doet. Een VPN moet privacy bieden, dus denk goed na voordat u een onbetrouwbare, gratis VPN gebruikt met een slecht privacybeleid en verouderde codering.

Als je echt een gratis VPN wilt gebruiken, is dit de beste gratis VPN-gids. Deze VPN's bieden gratis services die niet beknibbelen op beveiliging. Ze bieden die diensten aan om mensen aan te moedigen een volledig abonnement te nemen. Als zodanig zijn ze beperkt met download- en bandbreedtebeperkingen. Desondanks zijn de gratis services die we aanbevelen een goede manier om een ​​VPN uit te proberen als je er nog nooit een hebt gebruikt.

Welke VPN moet ik WhatsApp deblokkeren?

We zijn geselecteerd voor de VPN's in deze gids omdat ze een uitstekend privacybeleid hebben en sterke codering bieden. Bovendien hebben ze de ‘stealth-modus’ technologie om ISP-throttling en firewalls te omzeilen.

Die technologie is erg handig bij het gebruik van een VPN voor de VAE, Dubai, Iran, China en andere landen die het gebruik van VPN's blokkeren. Stealth-modus vermomt VPN-gecodeerd webverkeer als regulier HTTPS-verkeer. Als u op een locatie woont waar privacy belangrijk is, moet u de stealth-modus van uw VPN gebruiken.

Bovendien hebben alle VPN's die we hebben geselecteerd, zeer snelle servers over de hele wereld. Deze zijn perfect voor het verzenden en ontvangen van grotere bestanden zoals video's en voor het doen van videoberichten met je vrienden.

Aan het einde van de dag is het aan jou welke VPN je kiest. Gelukkig hebben alle VPN's voor WhatsApp in deze gids geld-terug-garanties. Dat betekent dat u zonder risico kunt testen wat u maar wilt voordat u beslist welke u verkiest.

Waar is WhatsApp verboden?

Volgens Freedom House hebben de volgende locaties WhatsApp tijdelijk of permanent verboden:

 • Bangladesh
 • Brazilië
 • China
 • Egypte
 • Ethiopië
 • Jordanië
 • Kazachstan
 • Montenegro
 • Saoedi-Arabië
 • Gambia
 • kalkoen
 • Oeganda
 • Zimbabwe

Bovendien verbieden sommige landen die WhatsApp toestaan ​​mensen de spraakoproepfunctie (VoIP) te gebruiken. Dit gebeurt onder druk van overheden door telecommunicatiebedrijven. Die landen zijn:

 • Azerbeidzjan
 • Bahrein
 • Marokko
 • De Verenigde Arabische Emiraten
 • Oezbekistan

Hoe een VPN in te stellen en toegang te krijgen tot WhatsApp

Als WhatsApp in uw land is geblokkeerd, moet u zich abonneren op een VPN. Volg hiervoor deze eenvoudige stappen:

 1. Selecteer een VPN voor WhatsApp uit de vijf hierboven genoemde. De beste optie is ExpressVPN, omdat het een sterke codering, veel snelle servers en uitstekende stealth-modustechnologie heeft.
 2. Klik door naar uw gekozen VPN en abonneer u.
 3. Download en installeer de software. Vergeet niet om de juiste versie voor uw platform te krijgen.
 4. Installeer de software door de aanwijzingen op het scherm te volgen. Het duurt maar even.
 5. Zorg ervoor dat je stealth-modus hebt geselecteerd in de instellingen, evenals OpenVPN-codering en de kill-schakelaar. Een kill-schakelaar voorkomt dat gegevens naar uw internetprovider lekken als de VPN-verbinding wegvalt.
 6. Nu al uw beveiligingsinstellingen zijn geconfigureerd, selecteert u een server in een land dat WhatsApp toestaat.
 7. Navigeer naar je gebruikelijke app store en download WhatsApp. Als WhatsApp niet wordt vermeld, moet u zich mogelijk afmelden en lid worden van de app store met een nieuw account, met behulp van een adres uit het land waarmee u bent verbonden (dit geldt voor de Apple App Store).
 8. Nu je in het buitenland lijkt te zijn, kun je WhatsApp gebruiken zoals iedereen!

Als je problemen hebt met het deblokkeren van WhatsApp, is het de moeite waard om rechtstreeks contact op te nemen met je VPN. Het kan specifieke servers hebben voor het deblokkeren van WhatsApp. Overheden blokkeren websites en online services op ISP-niveau. Sommige ISP's blokkeren IP-adressen die bij VPN's horen. Uw VPN heeft echter waarschijnlijk servers die niet zijn geblokkeerd.

Zorg ervoor dat u de stealth-modus van uw VPN gebruikt, omdat dit kan helpen om ISP-firewalling te omzeilen. We hebben alle VPN's in dit artikel geselecteerd omdat ze fantastische klantenservice en een geld-terug-garantie bieden. Wees alsjeblieft niet bang om te communiceren met de VPN - en als je WhatsApp niet kunt laten werken, kun je altijd om je geld vragen. We zijn er echter zeker van dat deze VPN's WhatsApp allemaal deblokkeren in 2017.

Waarom een ​​VPN gebruiken met WhatsApp?

Sinds Facebook WhatsApp in 2014 heeft overgenomen, zijn een aantal beveiligingsproblemen aan het licht gekomen. Met dat in gedachten is het de moeite waard om een ​​VPN met WhatsApp te gebruiken om een ​​extra beveiligingslaag toe te voegen aan uw communicatie.

Websites zoals Wikileaks laten voortdurend het hoge niveau van bewakingsmogelijkheden zien dat overheidsinstanties zoals de CIA en NSA hebben. Met dat in gedachten, wordt ongeveer $ 79 per jaar uitgegeven om nog een sterke laag toe te voegen aan je WhatsApp-communicatie en alle andere webgegevens..

Is het legaal om WhatsApp te gebruiken met een VPN?

Op sommige locaties hebben de autoriteiten mensen gearresteerd voor het verzenden van berichten met WhatsApp. Bij die gelegenheden hadden de kosten betrekking op mensen die illegale inhoud verzenden, zoals expliciet materiaal, en lasterlijke of lasterlijke inhoud.

Het is vermeldenswaard dat dit geen gevallen waren waarin regeringen de berichten van mensen decodeerden. In plaats daarvan dwongen de autoriteiten mensen om hun telefoons te ontgrendelen tijdens een onderzoek waarin de ontvanger van het bericht hen een tip gaf. Dit kan nog steeds gebeuren als u een VPN gebruikt.

Met behulp van een VPN zijn uw gegevens veiliger. Sommige locaties fronsen echter het gebruik van VPN. Als zodanig is het de moeite waard om de stealth-modus te gebruiken om uw VPN-gebruik voor uw ISP te verbergen.

Wat anders kan ik doen met een VPN?

De VPN's in deze handleiding hebben servers over de hele wereld. Dit betekent dat er talloze mogelijkheden zijn! Als u verbinding maakt met servers over de hele wereld, hebt u veilig toegang tot beperkte tv-streams, films, online services en accounts in die landen.

Voor sportfans betekent dit dat ze wedstrijden uit veel verschillende landen kunnen bekijken: Wimbledon op BBC iPlayer bijvoorbeeld. Voor Netflix-abonnees kan een VPN worden gebruikt voor toegang tot de grotere Amerikaanse catalogus of Amerikaanse kabel-tv op Sling TV. Een VPN zal alles deblokkeren, dus het biedt eindeloze vrijheid.

Beste WhatsApp VPN: conclusie

Over de hele wereld willen mensen Facebook's WhatsApp-messenger gebruiken met een VPN. Hierdoor kunt u de messenger gebruiken op locaties waar deze is geblokkeerd vanwege overheidsbeperkingen.

De VPN's in dit artikel zijn speciaal geselecteerd omdat ze over de hele wereld snelle servers hebben voor het deblokkeren van WhatsApp. Bovendien zijn al deze VPN's betrouwbaar, hebben ze bijna 100% uptime op al hun servers en hebben ze fantastische klantenondersteuning.

Vanwege het feit dat het deblokkeren van WhatsApp in sommige landen kan worden afgekeurd, hebben we VPN's opgenomen met een kill-schakelaar en stealth-modus. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding om ervoor te zorgen dat er geen gegevens lekken als de VPN-verbinding wegvalt. De Stealth-modus verbergt VPN-gecodeerd verkeer als regulier HTTPS-verkeer, zodat de ISP dit niet herkent.

Afhankelijk van waar u woont, wilt u misschien deze functies gebruiken, dus lees de samenvattingen zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat u de juiste VPN voor u krijgt.

Beste WhatsApp VPN: samenvatting

 1. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 2. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 3. Ivacy

 4. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

 5. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me