5 beste VPN’s voor WoW in 2020

Ben je geblokkeerd uit World of Warcraft (WoW) vanwege waar je woont? Misschien bent u niet geblokkeerd, maar uw verbinding verbroken of uw server wordt vaak verbroken. Zo ja, a Wauw VPN kan de oplossing voor uw probleem zijn.

WoW VPN

Met een VPN kunt u zich aanmelden alsof u zich ergens bevindt die niet wordt geblokkeerd, of verbinding maken met een betrouwbaardere server. In zeldzame gevallen kan een VPN zelfs de vertraging in uw verbinding verminderen door uw verbinding beter te routeren dan uw ISP.

We hebben de afgelopen vijf jaar VPN's van meer dan 150 bedrijven getest. En we hebben de markt doorzocht op zoek naar de diensten met de beste eigenschappen voor WoW-spelers. Het resultaat is deze lijst van de 5 beste VPN's voor World of Warcraft.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

meer informatie nodig? Bekijk onze uitgebreide lijst hieronder voor meer informatie over alle VPN's op deze pagina.

Lijst van de beste VPN's voor World of Warcraft

Waarom heb ik een WoW VPN nodig?

Er zijn verschillende redenen waarom u mogelijk een WoW VPN nodig hebt. Mensen in sommige landen of regio's (sommige Aziatische landen, Iran en de Krim zijn voorbeelden) kunnen geen verbinding maken met WoW-servers (in World of Warcraft worden servers rijken genoemd). Door een VPN te gebruiken, kunt u het laten lijken alsof u verbinding maakt vanaf een locatie die niet wordt geblokkeerd.

Soms kun je problemen tegenkomen, zelfs als je deel van de wereld niet wordt geblokkeerd. U kunt zich bijvoorbeeld in een hotel of op een andere locatie bevinden die voorkomt dat programma's bepaalde communicatiepoorten gebruiken voor beveiligingsdoeleinden. Als World of Warcraft die poorten nodig heeft, kun je net zo goed in een geblokkeerd land zijn. Met behulp van een VPN kunt u deze problemen helemaal omzeilen en genieten van gamen waar u ook bent!

Zelfs als je zonder problemen verbinding kunt maken met een rijk, kan een WoW VPN nog steeds helpen. In sommige gevallen kunt u een VPN gebruiken om WoW-vertraging en latentie te verminderen (in de game "ping" genoemd). Hoewel het geen oplossing is die in elke situatie werkt, een VPN kan u helpen uw verbinding te stabiliseren of u in staat stellen verbinding te maken met verschillende servers die mogelijk beter presteren.

Het is belangrijk om te beseffen dat een VPN in de meeste gevallen uw verbinding met een World of Warcraft-rijk zal vertragen. Door uw verkeer te coderen en uw verkeer via de VPN-server te routeren, kan een licht snelheidsverlies worden verwacht. Dit is iets dat je zelf moet testen en waar VPN-geld-terug-garanties van pas komen.

Een laatste reden om een ​​WoW VPN te gebruiken is om jezelf te beschermen tegen hackers en boze gamers. Hackers proberen voortdurend controle te krijgen over World of Warcraft-accounts en zelfs creditcardgegevens op te pakken. Een VPN kan deze griezels op afstand houden. In de wereld van eSports zijn er berichten over gamers die DDoS-aanvallen gebruiken om hun tegenstanders op cruciale momenten te verlammen. Hoewel we nog nooit van soortgelijke aanvallen op World of Warcraft-spelers hebben gehoord, zal een VPN je beschermen tegen dergelijke aanvallen als ze ooit op je gericht zijn.

Opmerking: lees hier meer over DDoS-preventie voor online gamen.

Hoe de snelheid van mijn WoW VPN te verbeteren?

Als u de maximale prestaties uit een wilt halen VPN voor World of Warcraft, wilt u misschien proberen het standaardprotocol van de VPN te wijzigen. Raadpleeg onze gids Beste VPN voor games voor informatie over hoe u dit kunt doen.

De beste VPN voor WoW

De meeste WoW-gamers hebben momenteel geen VPN nodig. Maar als de ping-snelheid van je verbinding slecht is, of je verbinding blijft wegvallen, kan een WoW VPN mogelijk de situatie voor je verbeteren.

Als je ergens woont, is WoW-toegang helemaal geblokkeerd, of waar ISP-bandbreedtebeperking je gaming beïnvloedt: probeer zeker een van onze 5 beste VPN's voor World of Warcraft. Ze laten je lijken in een land dat niet wordt geblokkeerd, zodat je je eenvoudig kunt aanmelden bij het spel. Alle selecties in deze lijst zijn ook uitstekende algemene services, die u alle voordelen van een VPN bieden en tegelijkertijd uw spelervaring kunnen verbeteren.

Profiteer van de gratis proefversies en geld-terug-garanties aangeboden door deze kwaliteits-VPN's om te zien of een WoW VPN geschikt is voor u.

Als je meer informatie wilt over het gebruik van een gaming-VPN, bekijk dan onze VPN voor gaming-gids.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Bekijk de onderstaande handleidingen voor meer informatie over het gebruik van een VPN met andere games en platforms:

 • VPN voor Xbox
 • VPN voor PS4
 • VPN voor pc
 • Snelste VPN voor gaming
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me