5 beste VPN’s voor Zuid-Afrika – onbeperkte, snelle VPN’s

Beste VPN's voor Zuid-Afrika

Voor toegang tot een brede selectie entertainment in Zuid-Afrika heeft u een Virtual Private Network (VPN) nodig. Met dit type softwareservice lijkt het alsof u zich op een andere locatie bevindt, zodat u US Netflix of DSTV kunt deblokkeren. Die locatie hangt af van de VPN-server die u selecteert. VPN-bedrijven hebben servers in verschillende landen. Je moet ervoor zorgen dat degene waarop je je abonneert servers heeft in het land waar je video van wilt krijgen.

Beste VPN Zuid-Afrika

Er zijn honderden VPN-diensten ter wereld. Ze zijn echter niet allemaal goed in streaming-sites. Om uw zoekopdracht te beperken, hebben we de vijf beste VPN's voor Zuid-Afrika weergegeven.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Zuid-Afrika VPN-overwegingen

Zuid-Afrika heeft een bewogen verleden, maar de toekomst ziet er rooskleurig uit. Eeuwenlang maakte de afgelegen ligging van het land het tot een Europese buitenpost. Het werd gezien als een aflossingspunt op wereldhandelsroutes, maar altijd achter de tijd. Het internet heeft dat allemaal veranderd. Zuid-Afrika is nu een sterke regionale macht met een enorme culturele en commerciële invloed. Op het internationale toneel maakt de prevalentie van de Engelse en Nederlandse taal het een gemakkelijke basis voor multinationals, bankconglomeraten en rederijen.Een VPN gebruiken in Zuid-Afrika

De sterke industriële en educatieve sectoren van Zuid-Afrika, samen met de enorme minerale rijkdom van het land, zorgen ervoor dat mensen van over de hele wereld er naartoe gaan om een ​​carrière op te bouwen. Als u langdurig naar Zuid-Afrika verhuist, kunt u uw gezin meenemen. Het geweldige klimaat, de uitstekende scholen en het unieke landschap en de natuur zijn ongelooflijk aantrekkelijk. De kinderen zullen de tv echter ongetwijfeld van thuis missen.

Gelukkig kun je via Zuid-Afrika tv-diensten van andere landen gebruiken. De situatie is echter niet zo eenvoudig. Die videodiensten willen je niet binnenlaten. Er zijn geldige redenen waarom videobedrijven zoals Netflix, Amazon Prime en DSTV Now je hun content niet vanuit het buitenland laten bekijken.

Laten we eerst eens kijken hoe u deze toegangsbeperkingen op videosites kunt omzeilen in Zuid-Afrika.

Toegangsbeperkingen voor videostreaming

Netflix, Amazon Prime, Sky en DSTV Now kunnen u de beste shows en films ter wereld geven in uw huis in Zuid-Afrika. In het geval van Netflix en DSTV hebt u toegang tot uw account via internet in het buitenland. Tv-kanalen hebben allemaal webservices waarmee je hun shows live kunt bekijken of toegang hebt tot bibliotheken van inhaal-tv. Deze omvatten de BBC en Channel 4 in het VK en de grote Amerikaanse tv-zenders zoals ABC en NBC. Het enige probleem is dat deze sites u hun inhoud niet vanuit het buitenland willen laten bekijken. Raadpleeg de onderstaande handleidingen voor meer informatie over verbinding maken met servers in het VK of de VS:Streaming diensten

 • Beste VPN VK
 • VS VPN-service

De redenen voor deze beperkingen liggen in de beperkingen die auteursrechthouders op tv-zenders stellen. Wanneer een tv-station het recht koopt om een ​​serie of film te tonen, stemt het ermee in in welk gebied het die inhoud zal weergeven. De prijs die het tv-station moet betalen voor een show is afhankelijk van de waarde van de markt waarin het wil uitzenden. Traditioneel Hebben tv-zenders zich op één thuismarkt gericht.

Het internet betekent dat bedrijven video's van over de hele wereld kunnen tonen. Dat is hoe Netflix en Amazon Prime werken. Die kanalen betalen echter alleen voor het recht om elke video in bepaalde landen te tonen.

De verschillende wettelijke en morele normen die tussen landen bestaan, maken de zaken nog ingewikkelder. Als Netflix een film in Zuid-Afrika wil laten zien, moet deze deze met het lokale censuurbord wissen. Er zijn geen internationale verdragen die een film die de censoren in het ene land heeft gepasseerd, automatisch geschikt maken voor weergave in een ander. Buitenlandse overheden zouden tv-zenders boeten als ze hun inhoud in het buitenland zouden tonen. Waar ze wel uitzendrechten hebben, moeten die sites voor videostreaming door de censor goedgekeurde bewerkingen leveren. Dat betekent voor elk land een andere versie van dezelfde video.

Hoe werkt een VPN??

Laten we eens kijken naar het proces waarmee u vanuit Zuid-Afrika toegang krijgt tot Netflix. Als je een Netflix-abonnement hebt in de VS, het VK of elders, heb je toegang tot Netflix als je in Zuid-Afrika bent. U ziet echter de Netflix-bibliotheek voor Zuid-Afrika. Veel van de shows op de Amerikaanse versie van Netflix zijn ook beschikbaar in andere landen - maar niet allemaal. Als je halverwege een serie kijkt, kun je misschien niet doorgaan als je naar Zuid-Afrika komt.

Hoe een VPN werkt

Het gebruik van een VPN voor Netflix zal dat probleem oplossen. Als je een Netflix-abonnement hebt en de Amerikaanse versie uit Zuid-Afrika wilt gebruiken, kan dat. Selecteer gewoon een server in de VS uit de lijst in de VPN-app op uw computer. Nadat u de VPN hebt ingeschakeld, verloopt alle communicatie die uw computer via internet maakt via die Amerikaanse server.

Op de reis tussen uw computer en de Amerikaanse VPN-server is het verzoek volledig gecodeerd, dus het is niet detecteerbaar. Wanneer uw verzoek voor de Netflix-site de VPN-server bereikt, decodeert de software het en stuurt het door naar de computer waarop de Netflix-website wordt gehost. De VPN-server zet zijn adres op het verzoek als zijn oorsprong.

De Netflix-server kan zien waar aanvragen vandaan komen op basis van het bronadres bij elke aanvraag. De server stuurt elke bezoeker door naar de Netflix-startpagina voor het land waar het verzoek vandaan komt. Als je dus vanuit Zuid-Afrika toegang krijgt tot Netflix, zie je Netflix Zuid-Afrika. Als u de site echter bezoekt via een VPN-server in de VS, ziet u de Amerikaanse Netflix-website.

Beste gratis VPN voor Zuid-Afrika

Hoewel er veel gratis VPN-services beschikbaar zijn, zijn de meeste hiervan op de een of andere manier beperkt. Bovendien hebben ze uw gegevens kunnen verkopen! Er zijn echter enkele gerenommeerde gratis VPN's, waarvan u hier een lijst kunt vinden.

Hoe Amerikaanse Netflix te krijgen in Zuid-Afrika

Geo-beperkte inhoudsservices

Sites voor videostreaming weten dat mensen VPN's gebruiken om hun systemen te misleiden. Ze zoeken naar VPN-verkeer en blokkeren dit. Netflix heeft een van de moeilijkste VPN-detectiesystemen ter wereld. Bijna geen VPN kan er omheen. De stoere VPN-blokkering bij Netflix begint wanneer je klikt om een ​​video te bekijken. Veel VPN's kunnen je naar de Amerikaanse Netflix-website brengen, maar slechts een paar kunnen je ver genoeg helpen om een ​​video te bekijken. Gelukkig kunnen de meeste die we hebben vermeld. Als alternatief kun je onze Netflix VPN-gids raadplegen om te zien welke gegarandeerd werken.

Internationale toegangsblokken worden geïmplementeerd door zowat alle videostreamingdiensten. Netflix is ​​een beetje ongewoon, omdat het je overal toegang geeft, maar je moet de versie van de bibliotheek bekijken die Netflix heeft samengesteld voor de locatie waar je je bevindt.

DSTV Zuid-Afrika

Net als bij Netflix verleent DSTV u ook toegang, maar alleen tot de bibliotheek die aan uw locatie is toegewezen. Als u bijvoorbeeld een DSTV-abonnement in Nigeria hebt, kunt u DSTV Now nog steeds via internet bekijken vanuit Zuid-Afrika. U wordt echter doorgestuurd naar de Zuid-Afrikaanse DSTV.DSTV

Als je DSTV voor Nigeria wilt bezoeken, moet je er toegang toe hebben via een VPN-server in Nigeria. Als je DSTV gaat krijgen als je buiten Afrika gaat, is de enige manier om dat te bereiken door een VPN-server in je thuisland te gebruiken. Amazon Prime houdt zijn service strikt in compartimenten, dus als je een Amazon Prime-abonnement hebt in het VK, heb je alleen toegang tot het VK. Dat is tenzij u een VPN gebruikt voor Amazon Prime.

Beste VPN's om te gebruiken in Zuid-Afrika: conclusie

Zuid-Afrika is een geweldig ontmoetingspunt voor culturen, bedrijven en mensen. Het leven in een grote culturele smeltkroes kan echter een beetje ontmoedigend zijn. U zult waarschijnlijk smachten naar bekende dingen wanneer u in Zuid-Afrika bent. Zo helpt tv vanuit huis u 's avonds te ontspannen.Beste Zuid-Afrika VPN's Conclusie

Ontvang een VPN voor Zuid-Afrika voor internetvrijheid en privacy. Richt uw zoekopdracht op de vijf services die we in deze review aanbevelen. Profiteer van de geld-terug-garantie die elk van deze VPN's biedt, zodat u ervoor kunt zorgen dat ze goed voor u werken. U loopt geen risico wanneer u een abonnement neemt bij een van deze VPN-services - dit zijn de vijf beste VPN's voor Zuid-Afrika.

Als VPN-prijzen u zorgen baren, is het goede nieuws dat er genoeg geweldige goedkope VPN's zijn, raadpleeg onze gids over goedkope VPN's voor meer informatie.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me