5 beste VPN-services voor reizen 2020 – Blijf online veilig terwijl u in het buitenland bent

Als u naar het buitenland reist en waarschijnlijk WiFi-hotspots gebruikt, is het essentieel dat u een VPN gebruikt. VPN's of virtuele privé-netwerken coderen al uw gegevens van en naar uw apparaat, wat ongelooflijk effectief is om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot uw gegevens. Een ander groot voordeel van het gebruik van een VPN is dat u hiermee toegang hebt tot diensten van thuis die momenteel op uw locatie zijn geblokkeerd. In deze gids geven we de beste Travel VPN-services weer en geven we u enkele toptips om online veilig in het buitenland te blijven.

Er zijn twee grote voordelen voor het gebruik van een VPN voor reizen:

 1. Voor toegang tot websites van thuis uit - Terwijl u op zakenreis bent of op vakantie, wordt het onmogelijk om toegang te krijgen tot veel belangrijke online services, zoals uw online bank- en streamingdiensten. Met een VPN kunt u een IP-adres uit uw thuisland krijgen en gemakkelijk toegang krijgen tot die sites.
 2. Online veilig blijven tijdens het reizen - Wanneer we reizen, maken we vaak verbinding met openbare wifi-hotspots. Wanneer we verbinding maken met een openbare WiFi-hotspot, weten we niet of de router veilig is geconfigureerd. Een VPN beschermt uw gegevens als u verbinding maakt met een slecht geconfigureerde router of een nep WiFi-hotspot van een cybercrimineel! Aangezien de VPN veilig al uw gegevens versleutelt, is het onmogelijk voor hackers om uw gegevens, inloggegevens, wachtwoorden en creditcardgegevens te stelen.

Nieuw bij VPN's?

Als je nieuw bent in de wereld van VPN's en je wilt meer weten, bekijk dan de onderstaande gidsen:

 • Wat is een VPN - Een beginnershandleiding voor VPN's, wat ze zijn en hoe ze werken
 • VPN-codering - Een diepgaande gids voor VPN-coderingsprotocollen en welke het veiligst is.

Lijst met de beste 5 VPN's voor reizen

Nu we de voordelen kennen van het gebruik van een reis-VPN, hebben we de vijf beste VPN's voor reizen op een rij gezet. Voor meer informatie over een van de services in onze lijst, klikt u op de onderstaande links om de website van de VPN-provider te bekijken of bladert u hieronder voor een samenvatting van elke service.

 1. ExpressVPN

  - Super Fast | Servers in 94 landen | Veilig en betrouwbaar

 2. NordVPN

  - Snelle verbindingen | Privé en veilig | Deblokkeer Netflix

 3. CyberGhost VPN

  - Verbazingwekkende waarde | Makkelijk in gebruik | Perfect voor WiFi-bescherming

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Geen logboeken | Deblokkeer Netflix US | Sterke codering

Beste VPN voor reizen - samenvattingen

Hieronder hebben we alles samengevat wat u moet weten over de vijf beste VPN-reisdiensten. Als je nog meer informatie wilt, klik dan door naar de providers of bekijk onze gedetailleerde VPN-beoordelingen.

Een VPN instellen voor reizen

Wanneer u een VPN koopt voor reizen, mag u de software op meer dan één apparaat installeren (meestal tussen drie en vijf). Dit betekent dat één VPN-abonnement kan worden gebruikt om alle apparaten van uw gezin te beschermen terwijl u weg bent.

Tenzij u een reisrouter met een VPN krijgt, moet u de reis-VPN op elk afzonderlijk apparaat installeren. Het goede nieuws is dat de VPN's in deze handleiding software hebben voor alle apparaten, zodat u de VPN op een laptop of een smartphone kunt installeren.

Hier is een korte handleiding om u te helpen:

 1. Selecteer een VPN voor reizen uit onze lijst en klik door om een ​​abonnement te krijgen. Als u uw VPN alleen tijdens uw vakantie wilt, dan kunt u kiezen voor een maandelijks abonnement. VPN's zijn echter het hele jaar door waanzinnig nuttig - zelfs als u naar huis gaat!
 2. Download de VPN naar uw laptop, smartphone of tablet. Vergeet niet om de juiste VPN voor uw platform te krijgen. Je kunt de VPN op alle apparaten van je gezin installeren als je wilt, of zelfs delen met vrienden waarmee je reist.
 3. Volg de installatie-aanwijzingen. De VPN wordt eenvoudig en zonder gedoe geïnstalleerd.
 4. Nu het is geïnstalleerd, hoeft u alleen nog maar verbinding te maken met een server. Vergeet niet dat je VPN je veilig houdt wanneer je in je eigen land of in het buitenland bent, dus gebruik het elke keer als je op openbare wifi bent.
 5. Nu u in het buitenland bent, vergeet dan niet om thuis verbinding te maken met een server! Op die manier kun je tv-streams bekijken en internetdiensten gebruiken waar je vandaan komt. U hoeft geen buitenlandse tv-programma's meer te bekijken!

Een VPN-reisrouter gebruiken

Of u nu alleen reist, voor zaken of met vrienden en familie, een reisrouter kan een enorm voordeel zijn. Met deze handige gadgets kunt u meerdere apparaten verbinden met een openbare wifi-hotspot zonder al uw apparaten afzonderlijk te hoeven verbinden. Zodra de minirouter is verbonden met internet, maken alle apparaten van u en uw gezin automatisch verbinding met die internetverbinding via de reisrouter.

Dit is op zichzelf geweldig. Het is echter nog beter als u een reisrouter krijgt die vooraf is geconfigureerd met een VPN! Wanneer een VPN op een reisrouter is geïnstalleerd, worden alle apparaten die via die reisrouter verbinding maken met internet automatisch beveiligd met de VPN-codering. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over elk afzonderlijk apparaat: of ervoor zorgen dat uw kinderen, ouders - of iemand anders in uw partij - zich openstelt voor het risico gehackt te worden (wat de vakantie van iedereen zou kunnen verpesten).

Hoe u uw reisrouter instelt

Als u een reisrouter met een VPN wilt, raden we u ten zeerste aan om de experts van FlashRouters te bezoeken
voor wat advies.

Wat u ook doet, zorg ervoor dat u de standaard beheerdersreferenties op de reisrouter bijwerkt. Als u de gebruikersnaam en het wachtwoord niet bijwerkt, kan de router zelf worden gehackt!

Bovendien wilt u ervoor zorgen dat WPS (een oudere routerfunctie) is uitgeschakeld, omdat dit een beveiligingsrisico vormt. Gelukkig kan FlashRouters u helpen al deze functies correct in te stellen .

Internationale reisveiligheidscontrolelijst

Met een VPN gesorteerd hoeft u alleen maar aan een paar andere zorgen over reisveiligheid te denken. Om je te helpen, heb ik deze snelle lijst gemaakt van wat ik als de belangrijkste dingen beschouw om te overwegen voor digitale beveiliging tijdens het reizen:

 1. wachtwoorden - Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar ervoor zorgen dat uw apparaten met een wachtwoord zijn beveiligd en snel zijn vergrendeld, is veel belangrijker wanneer u reist, dus gebruik sterkere instellingen wanneer u weg bent. Als u een telefoon of tablet achterlaat in de strandbar of in een taxi, kan het apparaat vrijwel onmiddellijk worden vergrendeld als het wordt ontgrendeld. Wachtwoordbeheerders zijn fantastische hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat u sterke wachtwoorden hebt.
 2. updates - Als u eraan denkt uw apparaten regelmatig bij te werken, kunt u ervoor zorgen dat u geen kwetsbaarheden ondervindt die cybercriminelen een gemakkelijke manier bieden, dus werk regelmatig bij.
 3. Maak regelmatig een back-up - Als u duizend foto's maakt en uw apparaat verliest op de laatste dag van de vakantie, zult u die foto's nooit meer zien. Als algemene regel geldt dat als iets belangrijk is, er een back-up naar de cloud moet worden gemaakt. Dit geldt zelfs als u nog nooit een apparaat bent kwijtgeraakt - onthoud dat er altijd een eerste keer is. Cloudback-upservices zijn fantastisch en er wordt automatisch een back-up van uw gegevens gemaakt.
 4. Koop een lokale simkaart - Als u voor langere tijd reist, wilt u misschien een lokale simkaart kopen met goedkope lokale gegevens. Op die manier kunt u internet onderweg gebruiken zonder afhankelijk te zijn van openbare wifi (hoewel de risico's hiervan worden beperkt door een VPN te gebruiken).

Conclusie van reis-VPN

Als het gaat om het beveiligen van uw apparaten terwijl u op vakantie bent, is er een vrij kleine checklist met dingen die u moet doen. Het beste is om te gaan zitten en de punten in deze gids uit te leggen aan al uw medereizigers. Niemand wil dat een vakantie wordt verwend door hackers, dus zorg ervoor dat de hele groep de tijd neemt om hun apparaten dienovereenkomstig te beschermen.

Een VPN is verreweg de beste vorm van digitale bescherming die u kunt krijgen wanneer u reist. Dus denk er goed over na: het aantal mensen dat wordt gehackt op openbare wifi is altijd hoog. Dit komt omdat hackers begrijpen hoe gemakkelijk het is om mensen te fleece terwijl ze zonnen bij het zwembad of loungen op een luchthaven.

Alle VPN-services in deze gids bieden de allerbeste manier om apparaten onderweg te beschermen. Er zijn honderden VPN's om uit te kiezen, waardoor het een beetje een nachtmerrie kan worden.

Dat is waarom we deze VPN voor reisgids hebben gemaakt om u te helpen de allerbeste opties te lokaliseren - zonder ons zorgen te maken over een rip-off service. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om deze te stellen in de opmerkingen hieronder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me