5 beste VPN-services voor Zwitserland in 2020 – Blijf veilig online

Hoewel Zwitserland een van de meest vrije internetinfrastructuren heeft, is het niet zonder problemen.

Beste VPN's voor Zwitserland

In de eerste plaats is privacy een grote zorg vanwege wetgeving die is ontworpen om de logboekregistratie en het bijhouden van gegevens te verbeteren. Wetten vereisen dat Internet Service Providers (ISP's) IP-adressen en webservertoegangsgegevens registreren en deze zes maanden bewaren.

Gelukkig helpt een Zwitserse VPN je hiertegen te beschermen en krijg je ook toegang tot geografisch beperkte inhoud.

Zwitserland staat enigszins haaks op de rest van Europa als het gaat om internetbewaking, gegevensbewaring en online piraterij. Het maakt geen deel uit van de Europese Unie en valt daarom niet onder de EU-richtlijn gegevensbewaring 2006.

Zwitserland heeft echter zijn gegevensbewaarwetgeving ingevoerd, die in januari 2002 van kracht is geworden. Dit waren artikel 15 van de federale wet van 6 oktober 2000 betreffende de monitoring van berichten en telecommunicatie (BÜPF) en de verordening van 31 oktober 2001 betreffende de monitoring van berichten en Telecommunicatie (VÜPF)).

Gelukkig ontbreekt het aan censuur en restrictieve internetwetgeving in vergelijking met de meeste andere landen. Reporters Without Borders staan ​​op de zevende plaats van 180 landen in de World Press Freedom Index 2017.

Zoals vermeld, zal een VPN in Zwitserland u echter helpen de registreerbaarheid van de overheid te voorkomen en toegang te krijgen tot beperkte inhoud.

Beste Zwitserse VPN-services

Om uw privacy te beschermen, is een VPN essentieel. Laten we daarom de beste Zwitserse VPN-services eens nader bekijken.

 1. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 2. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 3. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 4. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

 5. IPVanish

  - Apps voor alle platforms | Snelle verbindingen | Geen logboekbeleid

Zwitserse VPN-overwegingen

De Zwitserse overheid heeft een relatief grote kracht van internetbewaking. Het heeft het recht om spyware te gebruiken voor 'bijzonder ernstige overtredingen'. Deze omvatten de financiering van terrorisme, criminele organisaties en kinderporno.Een VPN gebruiken in Zwitserland Overwegingen

Dergelijke methoden zijn alleen toegestaan ​​wanneer wetshandhavingsinstanties zonder redelijke twijfel hebben aangetoond dat een misdrijf is gepleegd. Ze zijn geen preventieve methode. Toch kunnen uw gegevens, in de jacht op illegale activiteiten, het risico lopen op collaterale schade. De autoriteiten konden het vastleggen omdat het op het verkeerde moment vanaf de verkeerde netwerkinterface werd verzonden.

In september 2016 hebben Zwitserse autoriteiten wetgeving aangenomen die autoriteiten verplicht om burgers die toezichtsdoelen waren, op de hoogte te stellen. Eerder, in januari 2013, kondigde minister van Justitie Simonetta Sommaruga aan dat de regering haar toezichtsbevoegdheden wilde uitbreiden met de mogelijkheid om Voice over Internet Protocol (VoIP) en instant messaging (IM) -diensten te monitoren..

In september 2017 werd een nieuwe wet waarover een jaar eerder werd gestemd volledig van kracht. De wet geeft de FIS (Federal Intelligence Service) veel meer macht om de privécommunicatie van burgers te monitoren. Autoriteiten kunnen nu op telefoons tikken, persoonlijke e-mails en sms-berichten vastleggen en internetverkeer volgen. Autoriteiten kunnen zelfs malware installeren op telefoons en computers van burgers om de webcamactiviteit te volgen. Ze kunnen ook luisteren via een microfoon van een smartphone en persoonlijke informatie stelen.

Het is nog nooit zo cruciaal geweest om een ​​VPN-tunnel te gebruiken om uw privacy in Zwitserland te beschermen. Zelfs als u niet wilt betalen voor hoogwaardige service, raad ik u ten minste aan om een ​​van de beste gratis VPN's te gebruiken. VPN's zijn nog steeds volkomen legaal en ethisch om te gebruiken in Zwitserland. Daarom raad ik aan jezelf te beschermen tegen afluisteraars van derden, of het nu de autoriteiten of hackers zijn.

Gokwetten

Online gokken

Hoewel Zwitserland nog steeds een gratis en open internet heeft, beginnen de dingen te veranderen. Op 29 september 2017 heeft het Zwitserse parlement zijn eerste belangrijke wetgeving geïntroduceerd om te proberen het internet te filteren.

De Money Gaming Act blokkeert online gokportals. Belastingheffing en economische zorgen motiveerden de nieuwe wet. Zwitserse gokbedrijven verloren aanzienlijke inkomsten aan online internationale goksites. Aldus is de Money Gaming Act bedoeld om lokale gokorganisaties ten goede te komen. Het kan echter de voorloper zijn van verdere wetgeving om het web te beperken en te filteren.

Of u nu een reiziger of inwoner van Zwitserland bent, het is af te raden om te proberen het filter te omzeilen met proxyverbindingen of andere oplossingen voor toegang tot goksites. Dit zou een directe schending van de nieuwe wetten zijn en zou ernstige gevolgen kunnen hebben.

Piraterijwetten

Piraterijwetten

De verplichte gegevensbewaarwetten in Zwitserland zijn niet van toepassing op VPN-providers. VPN-providers zijn niet verplicht logboeken bij te houden van de activiteiten van hun gebruikers. Deze wetten maken van Zwitserland een gewenste locatie om VPN-servers te vinden. De kers op de taart is ook dat de Zwitserse overheid auteursrechtpiraterij voor persoonlijk gebruik toestaat. Het is nog steeds illegaal om te proberen illegale inhoud te verspreiden voor winst.

In september 2010 oordeelde het Zwitserse Hooggerechtshof dat Logistep AG, het auteursrecht van de trollenautoriteit, illegaal handelde toen het IP-adressen verzamelde van mensen die volgens hen schuldig waren aan inbreuk op het auteursrecht. De rechtbank oordeelde dat dit een inbreuk was op de privacywetgeving van het land. Die uitspraak beschermt niet alleen downloaders, maar ook casual uploaders. Als reactie hierop voerden drukgroepen van de entertainmentindustrie campagne voor een wetswijziging. Ze noemden schade aan bedrijven en winstderving voor entertainers.

Effecten van piraterij

Om de hierboven genoemde redenen heeft de Zwitserse overheid een studie hierover laten uitvoeren. Enigszins tot verbazing van de instanties voor de handhaving van auteursrechten concludeerde de studie dat, ondanks dat ongeveer een derde van de Zwitserse bevolking betrokken was bij het downloaden van films en muziek, er geen negatieve invloed was op de hoeveelheid mensen die uitgeven aan entertainment. Er kan zelfs een kleine winst zijn. Resultaten van een Nederlands onderzoek in 2010 gaven aan dat 'piraten' meer uitgeven aan media, meer concerten bijwonen en gaming-websites meer bezoeken dan 'niet-piraten'.Internet bewaking

De Zwitserse studie concludeerde ook dat piraterij bijna onmogelijk te voorkomen was. De verantwoordelijkheid ligt bij de entertainmentindustrie om zich aan te passen aan de nieuwe realiteit als het wil overleven. Het rapport is afgesloten,

“Telkens wanneer een nieuwe mediatechnologie beschikbaar werd gesteld, werd deze altijd 'misbruikt'. Dit is de prijs die we betalen voor vooruitgang. Winnaars zijn degenen die de nieuwe technologie in hun voordeel kunnen gebruiken en verliezers degenen die deze ontwikkeling hebben gemist en oude bedrijfsmodellen blijven volgen. ”

De regering heeft in het licht van dit rapport besloten dat er geen wetswijziging nodig was. Het verwierp ook het blokkeren van website-IP's, met het argument dat dit de vrijheid van meningsuiting zou schaden en de privacybeschermingswetten zou schenden.

VPN's gebruiken in Zwitserland

Zwitserse internetgebruikers hoeven daarom geen VPN-service te gebruiken om zichzelf te beschermen tegen handhaving van auteursrechten. Ze hebben echter een sterke stimulans om er een te gebruiken om zichzelf te verdedigen tegen overheidstoezicht. Een VPN kan ook beschermen tegen LAN-gebaseerde aanvallen, zoals hackers die pakketopnames uitvoeren op openbare draadloze netwerken.Overheidstoezicht

Het is meestal een slecht idee om een ​​VPN-service (en servers) in uw eigen land te gebruiken. Hierdoor kunnen autoriteiten eenvoudig eisen dat de VPN de logboeken overhandigt. Bovendien kunnen uw gegevens een grotere afstand afleggen in een gedecodeerd formaat tussen de VPN-server en de echte doelserver. Het is daarom over het algemeen raadzaam om uw VPN-verbinding zo dicht mogelijk bij de bestemmingshost te beëindigen.

Zonder vereiste gegevensretentie voor VPN-providers kunnen Zwitserse gebruikers echter graag lokale servers gebruiken.

Voor mensen buiten het land is Zwitserland een ideaal eindpunt voor een VPN-verbinding.

Zwitserland VPN's Conclusie

Beste VPN's van Zwitserland Conclusie

De Zwitserse overheid beschikt al over krachtige gegevensbewakingsmogelijkheden. Hoewel het niet duidelijk is wat de toekomst in petto heeft, lijkt het te evolueren naar grotere monitoringbevoegdheden. De beste manier om uw gegevens te beschermen tegen afluisteren en rondneuzen van derden, is deze te coderen met een VPN. Ik ben een groot voorstander van online privacy en beveiliging en raad aan dat je onmiddellijk een VPN gaat gebruiken als je dat nog niet bent.

Met een van de beste VPN's voor Zwitserland kunt u de beveiliging en privacy van uw persoonlijke gegevens drastisch verhogen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me