5 beste wachtwoordbeheerders voor Mac

Het gebruik van een wachtwoordbeheerder voor Mac zorgt ervoor dat uw online accounts veilig en privé blijven. Wat verschrikkelijke datalekken zou moeten zijn, is zo gewoon geworden dat ze hun schokvermogen hebben verloren, maar ze blijven een serieuze bedreiging voor uw privacy.

Veruit de beste verdediging voor uw gegevens is het gebruik van een ander sterk wachtwoord voor elke website die u bezoekt. En met "sterk" bedoelen we zoiets als vE} [e-mail beveiligd] ~ 9VuW]) C + [8 - niet de naam van uw kat!

Er is gewoon geen manier voor ons om ons zo'n veilig wachtwoord te herinneren, laat staan ​​tientallen. Maar gelukkig hoeven we dat niet te doen. We kunnen in plaats daarvan computerprogramma's het zware werk voor ons laten doen.

Wachtwoordbeheerders kunnen echt veilige wachtwoorden genereren voor elke website, app en online service die u gebruikt, onthouden en automatisch voor u invullen wanneer u die service gebruikt. Als zodanig moeten ze terecht worden gezien als de meest essentiële tool in uw gegevensprivacy. Als u slechts één privacytool gebruikt, moet dit inderdaad een goede wachtwoordbeheerder zijn.

De beste wachtwoordbeheerders voor Mac

Na veel onderzoek kunnen we de vijf beste wachtwoordbeheerders voor Mac opnoemen. Als u meer informatie nodig hebt over een van de onderstaande services, klikt u op de onderstaande links of bladert u onder deze lijst voor een samenvatting van wat deze services geweldig maakt.

 1. Bitwarden

  - Mac's meest gebruiksvriendelijke wachtwoordbeheerder

 2. KeepassXC

  - Open-source wachtwoordbeheerder om al uw Apple-accounts te beschermen

 3. RoboForm

  - Heeft ongelooflijk robuuste functies die een aanvulling vormen op macOS

 4. macOS sleutelhanger toegang

  - de ingebouwde oplossing voor wachtwoordbeheer van macOS

 5. Passbolt

  - Verificatie door derden betekent dat dit een wachtwoordbeheerder is die u kunt vertrouwen

Beste Mac-wachtwoordbeheerders

Hieronder hebben we de beste wachtwoordbeheerders voor Mac in meer detail bekeken.

1. Bitwarden

Bescherm uw accounts met Bitwarden - Mac's meest toegankelijke en gebruikersvriendelijke wachtwoordbeheerder!

 • pricing

  Van $ 0.00
  / maand

 • Ondersteunde platforms


  • ramen

  • Linux

Bitwarden is een open-source platformonafhankelijke wachtwoordbeheerder. Alle kernfuncties zijn gratis, hoewel een buck-per-maand de ontwikkelaar helpt ondersteunen en een paar leuke (maar niet-essentiële) extra's biedt. Onder deze is de mogelijkheid om zichzelf te hosten, wat een geweldige optie is voor de privacyfanaten die er zijn.

Bitwarden’Het belangrijkste voordeel is dat het een (grotendeels) gratis open-source wachtwoordbeheerder is die er mooi uitziet en net zo gemakkelijk te gebruiken is als zijn bekende commerciële concurrenten. Browser-add-ons voor Safari, Chrome, Firefox, Vivaldi, Opera en Brave zorgen voor eenvoudig en handig automatisch aanvullen in macOS.

De code is nu volledig gecontroleerd door Cure53, het maakt gebruik van krachtige end-to-end-codering en ondersteunt verschillende vormen van tweefactorauthenticatie.

2. KeepassXC

Aangepast van KeePass voor Windows, KeePassXC overtreft zijn voorganger op verschillende manieren.

 • pricing

  Van $ 0.00
  / maand

 • Ondersteunde platforms


  • ramen

  • Linux

KeePassXC is een onofficiële platformoverschrijdende poort van de uitstekende KeePass-wachtwoordbeheerder voor Windows. Het is nu mogelijk om de originele KeePass op uw Mac te installeren met behulp van Mono, maar KeePassXC ziet er veel mooier en meer uit “inheems” naar macOS.

KeePassXC is volledig interoperabel met alle andere versies en vorken van KeePass en synchroniseert naadloos tussen platforms door eenvoudig uw .kbdx-containers op te slaan in de cloudservice van uw keuze. Deze containers zijn zeer veilig en worden alleen lokaal gedecodeerd voor volledige end-to-end-codering, dus het maakt niet uit of u ze synchroniseert met een onveilig platform (zoals Dropbox).

Een bijbehorende browserplug-in voor Firefox en Chrome (hoewel niet Safari) zou in die browsers gemakkelijk automatisch moeten kunnen worden ingevuld, maar we ondervinden er momenteel problemen mee. Hoewel officieel afgeschreven, blijft de add-on KeePassHttp-Connector prima werken.

KeePassXC is niet zo mooi of gebruiksvriendelijk als Bitwarden, en het gebrek aan ondersteuning voor KeePass-plug-ins maakt het minder flexibel dan het bovenliggende programma. Maar voor gratis, eenvoudig en zeer veilig platformoverschrijdend wachtwoordbeheer en synchronisatie met behulp van het populaire open-source KeePass .kbdx bestandsformaat, is het geweldig.

3. RoboForm

De stijlvolle aanpak van RoboForm past goed bij de esthetiek van Apple - uw wachtwoorden vergrendelen!

 • pricing

  Van $ 1,79
  /maand

 • Ondersteunde platforms


  • ramen

  • Linux

Hier bij ProPrivacy zijn we grote fans van gratis en open-source software, maar we erkennen excellentie als we het zien. RoboForm is een slanke en stijlvolle platformonafhankelijke wachtwoordbeheerder die alles doet wat een wachtwoordbeheerder zou kunnen doen.

Dit omvat platformoverschrijdende en browseroverschrijdende wachtwoordsynchronisatie, beveiligde notities, bladwijzers, meerdere “identiteiten” voor geavanceerd invullen van formulieren, veilig verzenden en synchroniseren van wachtwoorden en meer. Er is een gratis versie beschikbaar, maar het is waarschijnlijk de moeite waard om $ 2 per maand te verdienen voor alleen de synchronisatiefuncties.

Naast een volledige Mac “Beveiligings centrum” app, zijn alle belangrijke functies van RoboForm toegankelijk via browser-add-ons voor Safari, Firefox en Chrome. Er is zelfs een app voor Apple Watch!

RoboForm is closed-source en wordt gerund door een Amerikaans bedrijf, maar het feit dat het een krachtige end-to-end-codering gebruikt, zou deze punten academisch moeten maken. Als je kunt leven met het feit dat RoboForm een ​​gepatenteerd product is, dan is het een van de meest indrukwekkende wachtwoordbeheerders die we hebben beoordeeld.

4. Toegang tot macOS-sleutelhanger

macOS Keychain Access is niet zo rijk aan functies als concurrenten, maar is zeer toegankelijk en klaar voor gebruik!

 • pricing

  Van $ 0.00
  / maand

Als je een Mac bezit, dan heb je al een behoorlijke (zij het enigszins beperkte) wachtwoordbeheerder - macOS Keychain Access. Dit doet geweldig werk door wachtwoorden te onthouden terwijl u ze in de meeste Mac-apps en Safari-aanmeldingsformulieren typt en ze later indien nodig automatisch in te vullen.

Het wordt automatisch gesynchroniseerd met uw iPhone en iPad, geïntegreerd met het iOS 12+ Authentication Services-framework voor naadloos automatisch aanvullen op nieuwere iOS-apparaten in de meeste browsers en veel apps.

Als u een toegewijde Apple-gebruiker bent, voldoet macOS Keychain Access mogelijk aan al uw wachtwoordbehoeften. Maar als u wilt synchroniseren met niet-Apple-apparaten, moet u een alternatief van derden gebruiken.

Het andere om op te merken is dat Keychain Access zich alleen bezighoudt met gebruikersnaam / wachtwoord-aanmeldingen. Het vult niet meer complexe formulieren in, slaat uw bankgegevens op, stelt u in staat bestanden of notities aan uw wachtwoorden toe te voegen, of een van de andere dingen, zelfs de meest basale oplossingen van derden.

5. Passbolt

Oorspronkelijk een op het bedrijfsleven gerichte aanbieder, biedt Passbolt krachtige oplossingen voor wachtwoordbeheer voor iedereen

 • pricing

  Van $ 0.00
  / maand

 • Ondersteunde platforms


  • ramen

  • Linux

De markt voor wachtwoordbeheer is momenteel belachelijk competitief. Dus in plaats van de gebruikelijke LastPass- of 1Password-aanbevelingen te volgen (wat prima is voor maOS als je dat niet doet’niet erg commerciële closed-source producten, maar waarvan we denken dat ze niets beter doen dan Bitwarden), onze laatste aanbeveling is voor iets een beetje anders.

Passbolt is een open-source teamwachtwoordbeheerder. Het is voornamelijk gericht op bedrijven, maar werkt perfect goed voor persoonlijk of gezinsgebruik. Betaalde gehoste abonnementen zijn beschikbaar, maar de kerncommunity-editie van het programma is 100% gratis en kan zelf worden gehost op uw eigen Mac-hardware (in een virtuele machine) of op onafhankelijk gehuurde serverruimte.

Alle code die door Passbolt wordt gebruikt, is open-source en wordt onafhankelijk geverifieerd door derden. Hoewel, zoals Passbolt zelf zegt, “het code review werk zal nooit gedaan worden,” veel ervan is in feite uitvoerig beoordeeld en gecontroleerd - wat geweldig is.

Wachtwoorden worden beheerd via een webinterface, waardoor Passbolt grotendeels platform-agnostisch wordt. Browserintegratie wordt bereikt met add-ons voor Chrome en Firefox, hoewel helaas niet Safari. Als u een open-source teamwachtwoordbeheerder nodig hebt die goed werkt op alle desktopplatforms, is Passbolt moeilijk te verslaan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me