Beste VPN’s voor Frankrijk 2020 – Blijf veilig online met een Franse VPN

Voor degenen die in Frankrijk wonen en die censuur en surveillance willen ontwijken, is een VPN een eenvoudig antwoord. Door zich aan te melden voor een service, kunnen ze hun online activiteit beschermen. VPN-gebruikers krijgen ook andere voordelen, zoals toegang tot geografisch beperkte inhoud en websites.

Beste VPN voor Frankrijk - Vergelijking

Hieronder hebben we de vijf beste VPN's voor Frankrijk op een rij gezet. Al deze services bieden uitstekende beveiligingsfuncties, snelle VPN-servers in Frankrijk en de rest van de wereld en kunnen websites blokkeren die momenteel op uw locatie zijn geblokkeerd. Als u meer informatie wilt over een van de onderstaande services, klik dan door naar de website van de provider of bekijk onze gedetailleerde VPN-beoordelingen.

 1. CyberGhost VPN

  - is een eenvoudig te gebruiken service met een reeks geweldige functies - 452 VPN-servers in Frankrijk

 2. ExpressVPN

  - is een snelle service en het is extreem veilig - heeft 3 servers in Frankrijk

 3. NordVPN

  - heeft een aantal fantastische functies bij de service, zoals speciale IP en Tor over VPN - 199 VPN-servers in Frankrijk

 4. PrivateVPN

  - is een goedkope VPN-service met een sterke focus op privacy - 2 Franse VPN-servers

 5. IPVanish

  - is een snelle VPN-service die bijna alle servers bezit - 4 VPN-servers in Frankrijk

Overwegingen voor VPN's in Frankrijk

Er zijn verschillende dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een VPN voor Frankrijk, we hebben een aantal dingen opgesomd die van invloed kunnen zijn op uw privacy in Frankrijk.

Controversiële anti-privacyrekeningen en -wetten

In december 2014 heeft de Franse regering stilletjes een bewakingswet aangenomen die het verzamelen van informatie en documenten verwerkt door elektronische communicatienetwerken of -diensten, de lijst met gebelde nummers en bellers en de duur en timing van communicatie toestond..

Hoewel de rekening enorm controversieel was, werd deze ondersteund door een andere, meer opdringerige bewakingswet in 2015. Human Rights Watch wees op de meest problematische gebieden van de rekening als:

Uitbreidende bevoegdheden voor de premier om surveillance toe te staan ​​voor doeleinden die veel verder gaan dan die erkend in de internationale mensenrechtenwetgeving; gebrek aan zinvol gerechtelijk toezicht; vereisten voor particuliere dienstverleners om gebruikersgegevens te controleren en analyseren en verdachte patronen te rapporteren; langere bewaartermijnen voor sommige vastgelegde gegevens; en weinig publieke transparantie.

""Hoewel het doel van het wetsvoorstel is om de bewakingspraktijken van Frankrijk onder de rechtsstaat te plaatsen, gebruikt het in feite de wet om een ​​naakte uitbreiding van de toezichtsbevoegdheden te kleden. Frankrijk kan veel beter dan dit, vooral als het zich wil distantiëren van de overmatige en geheimzinnige massabewakingspraktijken van de VS en het VK die zoveel juridische uitdagingen hebben aangetrokken."

De algemene raad van Human Rights Watch, voegde Dinah PoKempner toe

2015/2016 Terroristische aanvallen

2015 en 2016 waren donkere jaren voor Frankrijk. Begin 2015 vonden de Charlie Hebdo-schietpartijen plaats, toen twee leden van de terroristische groep Al-Qaeda zich een weg baanden naar het kantoor van de satirische weekkrant. Op 7 januari hebben ze vijf personeelsleden gedood en 11 gewonden achtergelaten.

Charlie Hebdo

Deze tragedie werd gevolgd door de aanslagen in Parijs op 13 november 2015, gecoördineerd door ISIL. Het betrof zelfmoordaanslagen en massale schietpartijen in cafés, restaurants en het Bataclan-theater. De aanslagen hebben 130 levens geëist en 368 mensen ernstig gewond geraakt. Het was de dodelijkste aanval op Frankrijk sinds de Tweede Wereldoorlog. Bijgevolg verkeert het land in een langdurige noodtoestand.

Helaas zag 2016 ook zijn aandeel in de tragedie. Op de avond van 14 juli reed een vrachtauto opzettelijk door massa's mensen die de Bastille Day in Nice vierden. Als gevolg hiervan kwamen 86 mensen om het leven en raakten 434 gewonden. ISIL claimde ook de verantwoordelijkheid voor deze aanval, vandaar de uitbreiding van de noodtoestand van het land tot 26 januari 2017. Frankrijk verhoogde ook de luchtaanvallen op ISIL in Syrië en Irak.

PS Biometrics-database

Op 30 oktober 2016 werd in het geheim een ​​illegale database aangemaakt met de biometrische gegevens van 60 miljoen Franse burgers. De enorme database is gecreëerd door de Socialistische Partij van Frankrijk als reactie op de huidige noodtoestand en is noodzakelijk voor de nationale veiligheid. Called "Veilige elektronische titels" (TES), het bevat de persoonlijke en biometrische gegevens van bijna iedereen in Frankrijk. Dit omvat een foto van het gezicht, vingerafdrukken, oogkleur, gewicht, geografische adressen en IP-adressen.

De database overtreedt de limieten voor het gebruik van biometrische gegevens en maakt deze illegaal. Het heeft ook andere ernstige implicaties, zoals gebruikt worden voor massale surveillance, of kwetsbaar zijn voor hackers en andere cyberdreigingen.

Franse VPN: conclusie

De Franse regering gebruikt de dreiging van terroristische aanslagen om reeds bestaande massale surveillancewetten te rechtvaardigen, evenals het aannemen van nieuwe. Erger nog, het is het creëren van illegale (en kwetsbare) databases met informatie van zijn burgers. Hoewel de regering zegt dat het van vitaal belang is voor de nationale veiligheid, is het triest en verbijsterend om te zien dat zo'n pro-libertarisch land ten prooi valt aan de mentaliteit waarbij zoveel landen hun burgers hun rechten ontnemen in de naam van veiligheid door middel van bewaking.

Met overheidstoezicht op een recordhoogte zouden Franse inwoners die hun online privacy waarderen, verstandig zijn om zich aan te melden bij een betrouwbare VPN-provider. Abonneren op een van de hierboven genoemde providers zorgt ervoor dat u uw online activiteiten kunt uitvoeren zonder u zorgen te maken over wie er kijkt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me