Beste VPN’s voor Thailand die werken in 2020

Thailand is een van de slechtste landen als het gaat om strikte censuur en bewaking - en niet te vergeten VPN-blokken. Gelukkig hebben we sinds 2013 170+ VPN's beoordeeld en weten welke het beste zijn.

Dus voor een kort antwoord raden we je aan twee VPN's te bekijken:

- NordVPN
- waar u momenteel 75% korting op kunt krijgen
, wat neerkomt op $ 2,99 per maand, en ze hebben het beste product

- CyberGhost
- nog goedkoper, voor $ 2,75 tegen de laagste prijs

Thaise verkiezingen

De komende Thaise verkiezingen zorgen ervoor dat de regering hardnekkige afwijkende meningen aanpakt. Er gaan geruchten dat sociale media helemaal zwart kunnen worden, en zelfs als dat niet zo is, moeten mensen voorzichtig zijn met wat ze online zeggen. Het goede nieuws is dat je met een VPN beperkte of gecensureerde websites kunt bezoeken. U kunt ook blogberichten plaatsen en informatie verspreiden zonder dat u zich hoeft te laten volgen. Een VPN voor Thailand geeft u vrijheid van toegang en voorkomt dat uw ISP en de overheid u volgen.

De aanstaande Thaise verkiezingen zorgen ervoor dat de regering afwijkende meningen opheft. Er gaan geruchten dat sociale media helemaal zwart kunnen worden, en zelfs als dat niet zo is, moeten mensen voorzichtig zijn met wat ze online zeggen. Het goede nieuws is dat je met een VPN beperkte of gecensureerde websites kunt bezoeken. U kunt ook blogberichten plaatsen en informatie verspreiden zonder dat u zich hoeft te laten volgen. Een VPN voor Thailand geeft u vrijheid van toegang en voorkomt dat uw ISP en de overheid u volgen.

Lees verder voor meer informatie over ons onderzoek.

Vertrouwen en integriteit

Onze twee kernwaarden. Sinds 5 jaar onze experts & gebruikers hebben honderden VPN's beoordeeld. Onze beoordelingen worden nooit beïnvloed door de industrie. We verdienen soms partnercommissies, die bijdragen aan onze strijd voor een gratis internet. Klik hier voor meer informatie.

Beste VPN's voor Thailand die werken in 2020

Met een Thailand VPN van topklasse kunt u doen alsof u zich in een ander land bevindt om toegang te krijgen tot gecensureerde inhoud. Het biedt ook codering van militaire kwaliteit om te voorkomen dat uw ISP en de overheid weten wat u online hebt bezocht. In de afgelopen vijf jaar hebben we ruim 150 VPN's beoordeeld op zoek naar de vijf beste Thailand VPN's.

Laten we er meteen in duiken. Met de onderstaande tabel kunt u onze experts kiezen uit de beste VPN's voor Thailand.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Wil je meer informatie? Bekijk de onderstaande uitgebreide lijst voor meer informatie over de beste VPN's van Thailand.

Lijst van de beste VPN's voor Thailand

Waarom een ​​VPN gebruiken in Thailand?

Met een militaire dictatuur die Thailand regeert, worden de wetten van het land actief gevormd om de bevolking beter te beheersen. Dit omvat het monitoren en beperken van de online activiteiten van zijn burgers. Daarnaast heeft Thailand in 2016 ook zijn Computer-gerelateerde criminaliteitswet herzien om zijn controle over internettoegang te vergroten.

Als u in Thailand woont of van plan bent om Thailand te bezoeken, kunt u overwegen een VPN (Virtual Private Network) in Thailand te gebruiken om overheidstoezicht te voorkomen. Door een VPN te gebruiken, kunt u uw digitale voetafdrukken dekken terwijl u toegang heeft tot het ongecensureerde web. Iedereen verdient online vrijheid - inclusief inwoners van Thailand.

VPN voor Thailand Beperkingen

De Thaise regering begon de toegang tot internet te beperken vóór de militaire coup in 2006. De meeste verboden waren gericht op websites met pornografie en andere thema's voor volwassenen. Aan de andere kant is het ook bekend dat Thailand de pers enigszins beheerst om kritiek op de vorst af te wenden.

Na de tweede militaire staatsgreep in 2014 heeft de regerende binnenste cirkel die persvoorschriften langzaam uitgebreid met de kritiek op haar eigen acties. Bovendien heeft het ook de sancties uitgebreid tot bloggers, nieuwsuitzendingen, posts op sociale media en zelfs de inhoud van live chatcommentaren.

VPN voor Thailand Voice Chat

Als zodanig is het geen geheim dat censuur in Thailand uit de hand loopt. Als u in Thailand woont of van plan bent Thailand te bezoeken, moet u heel goed opletten wat u online zet. Het is belangrijk om uw teksten, video's en voicechat-services te beschermen tegen pogingen van de overheid.

Overweeg dit: Thaise autoriteiten kunnen tikken en opnemen op mobiele telefoons als ze onder Thaise jurisdictie vallen. Het populairste voicechat-systeem in Thailand is bijvoorbeeld de smartphone-app Line - met meer dan 33 miljoen Thaise gebruikers. De Thaise regering heeft beweerd dat ze het kunnen kraken.

Daarom moet u overwegen een beveiligde VoIP-verbinding (Voice over Internet Protocol) te gebruiken bovenop een VPN. Door deze extra beveiligingsmaatregel toe te voegen, krijgt u veel meer beveiliging dan uw lokale simkaart kan bieden.

Streaming met een VPN voor Thailand

Hoewel sites voor het streamen van buitenlandse media niet worden geblokkeerd in Thailand, zijn inwoners van Thailand beperkt tot alleen Thailand-inhoud. Dit betekent dat u, ondanks dat u zich kunt aanmelden bij uw Netflix-account, alleen toegang heeft tot uw landspecifieke bibliotheek.

Dit komt door auteursrechtbeperkingen. Om inhoud aan hun websites toe te voegen, moeten streamingdiensten zoals Netflix en Hulu eerst het recht op de inhoud kopen. Als het bedrijf waarvan ze de inhoud kopen, de toegang van kijkers tot een bepaald land wil beperken, moeten de streamingdiensten wettelijk voldoen aan hun eisen.

Gelukkig kunt u uw locatie vervalsen en toegang krijgen tot landspecifieke bibliotheken met behulp van een van onze aanbevolen Thailand VPN's.

Een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot geblokkeerde inhoud in Thailand

De beste oplossing voor het omzeilen van de internetbeperkingen en bewaking van de Thaise overheid is het installeren van een VPN. Deze privacymaatregel codeert al uw communicatie. Bovendien maskeert het ook de ware bestemming van uw verbindingen wanneer deze door de servers van uw ISP passeren.

Door een VPN te gebruiken, kunt u de oorsprong van een aanvraag voor een service maskeren. Met andere woorden: streaming-servers kunnen voor de gek worden gehouden door te denken dat je in hun land bent - waardoor je toegang hebt tot hun inhoud. Bovendien kan het gebruik van een VPN u ook helpen toegang te krijgen tot andere websites naast videostreamingdiensten.

U kunt bijvoorbeeld door websites voor volwassenen bladeren zonder zorgen over censuur. Je kunt lezen welke blogs je wilt - je kunt je mening geven - je kunt eindelijk genieten van een echt open internet. Door een Thailand VPN te gebruiken, oefent u uw recht op de vrijheid uit die u verdient.

Thaise VPN-blokken

Het enige nadeel van het gebruik van een Thailand VPN is dat niet alle VPN's in Thailand werken. Nadat een onderzoek van de Open Observatory of Network Interference was gepubliceerd, bleek dat de autoriteiten van Thailand sommige VPN-websites blokkeren.

De geteste websites spreken niet voor alle VPN's ter wereld, maar elk van hen - hotspotshield.com, anonymous.org en ultasurf.net - is uiteindelijk geblokkeerd. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen voor dit probleem. Eerst kunt u zich abonneren op een VPN voordat u naar Thailand reist.

Het negatieve deel van deze oplossing is dat klantenondersteuning moeilijk te vinden kan zijn, omdat de websites worden geblokkeerd. Daarom is onze tweede oplossing onze aanbevolen oplossing: gebruik een VPN die niet wordt geblokkeerd door Thaise autoriteiten. Alle VPN's in onze Top 5-gids worden niet alleen gedeblokkeerd, maar worden ook sterk aanbevolen door ons team op ProPrivacy.com.

Gegevens beveiligen via Thailand VPN

Door een Thailand VPN te gebruiken, verbergt u de ware bestemming van uw verkeer. Deze beveiligingsmaatregel voorkomt dat ISP's rapporteren met welke sites u verbinding maakt. Door alle communicatie te coderen, kunt u voorkomen dat de overheid of ISP bewakingsprogramma's geïmplementeerd hebben die uw privacy binnendringen door de bestanden die u downloadt en de videostreams die u bezoekt te observeren.

Wanneer u een VPN-client gebruikt, dwingt u uw systeem alleen inkomende berichten van de verbonden VPN-server te accepteren in tegenstelling tot de bemiddelende server die deze meestal doorloopt. Met andere woorden: u en uw gegevens worden anonimiteit en veiligheid geboden. Wanneer u een Thailand VPN gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat derden uw gegevens beschadigen.

Zijn VPN's legaal in Thailand?

VPN's bestaan ​​om privacy en anonimiteit te bieden aan hun gebruikers. Hoewel sommige landen zoals Thailand forse privacywetten hebben, is anonimiteit niet illegaal. Het gebruik van een VPN in Thailand is dus niet illegaal. Als u op zoek bent naar vertrouwen in een VPN-provider, kunt u dit gemakkelijk doen.

Houd er echter rekening mee dat, hoewel VPN's legaal kunnen zijn in Thailand, het gebruik van een VPN voor illegale activiteiten (waar dan ook) niet legaal is. Ga altijd voorzichtig te werk.

Gebruik van een mobiele VPN in Thailand

Bij het kiezen van een Thailand VPN voor uw mobiele apparaat, is het belangrijk om rekening te houden met alle in aanmerking komende factoren zoals VPN-snelheid, serverlocaties, beveiligingsimplementaties en privacy- / logbeleid. Wanneer u een mobiele VPN-provider kiest, moet u degene kiezen die het beste bij u past.

Android

U kunt een VPN op uw Android-apparaat installeren met behulp van een aantal verschillende methoden. De eerste methode is de eenvoudigste: navigeer naar de app store en download de gewenste VPN-app. De tweede methode, zoals hierboven vermeld, is het installeren van een VPN met behulp van een APK-bestand:

 1. Zorg ervoor dat u niet-Play Store-downloads naar uw apparaat heeft toegestaan
 2. Navigeer naar de VPN-website
 3. Download het APK-bestand naar uw Android-apparaat
 4. kiezen OK om te beginnen met downloaden
 5. Nadat de APK is gedownload, tikt u op OPEN
 6. Geef de app machtigingen door te selecteren INSTALLEREN
 7. Nadat de installatie is voltooid, selecteert u OPEN
 8. Je VPN wordt geopend!

Lees onze beste VPN Android-gids voor meer informatie over de beste Android VPN-apps.

iOS

Het installeren van een VPN op uw iOS-apparaat is net zo eenvoudig als naar de app store gaan, zoeken naar uw gewenste VPN en vervolgens installeren. Lees onze gids over de beste iPhone VPN's voor meer informatie over de beste iOS VPN-apps.

Een Thailand VPN-server kiezen

Wanneer u een Thailand VPN-server kiest, moet u een paar verschillende snelheidstests uitvoeren en de resultaten vergelijken. Dit geeft u de mogelijkheid om te zien welke server u het beste helpt bij zijn prestaties. Daarnaast is het voordelig om een ​​VPN-provider te kiezen die een grote verscheidenheid aan servers en serverlocaties biedt.

Beste Thailand VPN-servers voor connectiviteit

Als u op zoek bent naar de beste Thailand VPN-server om verbinding mee te maken, wilt u een paar verschillende dingen overwegen. Zoek eerst een VPN die u een groot aantal verschillende serverlocaties biedt, waarvan een aantal zich in Thailand bevindt. Bovendien moet u ook een VPN kiezen die onbeperkt schakelen tussen servers biedt.

Thailand VPN: conclusie

Opkomen voor censuur en het gebrek aan online privacy in Thailand is belangrijk. Het is jouw recht als mens om vrijheid uit te oefenen - inclusief digitale vrijheid. Door een Thailand VPN te gebruiken, komt u niet alleen op voor uw recht op privacy en vrijheid, maar doet u dit ook in een beveiligde omgeving.

De VPN's in deze top 5-gids zijn succesvol in wat ze doen, namelijk het ontwijken van de surveillance van Thaise autoriteiten. Elke VPN biedt bovendien zijn eigen DNS-servers en biedt codering van militaire kwaliteit met krachtige beveiligingsfuncties. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat autoriteiten of een derde partij uw online activiteiten in gevaar brengt.

De Thaise regering blijft aandringen op intens internettoezicht. Het is tijd om terug te dringen met een van onze Thailand VPN's.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Afbeelding tegoed: Tang Yan Song / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me