Beste VPN voor weddenschappen

Naarmate online gokken steeds populairder wordt, willen steeds meer mensen meedoen aan de actie. Het probleem is dat gokken in veel landen illegaal is en de toegang tot online goksites is geblokkeerd.

VPN weddenschappen

Veel potentiële online gokkers worden in de kou gelaten als ze zich in een land bevinden dat gokwebsites blokkeert. Gelukkig is er een gemakkelijke oplossing voor dit probleem. Met een VPN voor gokken hebben online gokkers toegang tot gokwebsites die anders in hun gebied zijn geblokkeerd.

Een VPN (virtueel particulier netwerk) codeert uw online communicatie volledig via een beveiligde tunnel naar het internet via een externe server. Wanneer u verbinding maakt via een VPN, registreert de website die u bezoekt uw locatie als die van de VPN-serverlocatie en niet uw werkelijke fysieke locatie. Op deze manier kun je de gokwebsite misleiden door te denken dat je je op een locatie bevindt die online gokken mogelijk maakt. Niet alleen dat, maar omdat uw internetverkeer wordt gecodeerd via de VPN-tunnel, worden uw activiteiten verborgen voor uw ISP (internetprovider) en voor elke andere entiteit die u online probeert te volgen.

In dit artikel geven we een overzicht van de redenen waarom u een gok-VPN nodig hebt, geven we u onze topkeuzes voor de beste VPN's voor online gokken en laten we u zien hoe u gok-apps en sites kunt deblokkeren..

Beste VPN voor weddenschappen

Bekijk de onderstaande tabel met een lijst met de keuzes van onze experts voor de beste VPN's om in te zetten.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Waarom zijn dit de beste VPN's voor gokken?

Dit zijn de beste VPN's voor online gokken vanwege hun betrouwbaarheid, snelheid, beveiligingsfuncties, serverlocaties en algemeen gebruiksgemak. Elk van de hierboven vermelde VPN-providers kan u helpen de goksites te openen die u nodig heeft en u binnen de kortste keren inzetten laten doen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste functies waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een VPN voor gokken:

 • Verschillende locaties in landen die online gokken toestaan

 • Sterke coderingsprotocollen

 • Dodemansknop

 • DNS-lekbescherming

 • Hoge verbindingssnelheden

 • Geen logboekregistratie

Misschien is het belangrijkste om te controleren bij het overwegen van een VPN om te gokken, of ze serverlocaties hebben in landen die online gokken toestaan. Immers, als u online weddenschappen wilt plaatsen, is de enige manier waarop u dit kunt doen, als u verbinding kunt maken via een land dat online gokken toestaat.

Verbindingssnelheid is een andere belangrijke factor voor online gokken. Online gokken kan vaak extreem tijdkritisch zijn, dus als je vastzit aan een trage verbinding via je VPN, kun je die winnende weddenschap mislopen. Daarom is een VPN-provider die snelle verbindingssnelheden biedt cruciaal om ervoor te zorgen dat uw weddenschappen snel worden geplaatst.

Wat is een VPN?

Een VPN is een uiterst nuttig hulpmiddel voor online privacy en voor het deblokkeren van geografisch beperkte inhoud. Een VPN zal niet alleen uw IP-adres maskeren en het laten lijken alsof u zich op een andere locatie bevindt, maar het zal ook al uw internetverkeer coderen op een manier die het uw ISP, overheid of hacker onmogelijk maakt om te bespioneren uw online activiteit. Kortom, met een VPN kunt u privé op internet surfen zonder het risico te lopen dat iemand snuffelt over wat u online doet.

Weddenschapswebsites kunnen dan de toegang tot de site blokkeren als de website detecteert dat een IP-adres afkomstig is van een locatie die geen toegang heeft tot de inhoud. Wanneer u echter verbinding maakt via een VPN-server, verandert uw IP-adres in dat van de externe server en gaat de website ervan uit dat uw verbinding afkomstig is van de locatie van de VPN-server.

Zie onze VPN-beginnersgids als u nieuw bent bij VPN's.

Welke goksites kan ik deblokkeren?

Neem een ​​kijkje in onze onderstaande tabel met enkele van de meest populaire gokwebsites die u met een VPN kunt deblokkeren en welke specifieke VPN we aanbevelen voor elke goksite.

Wedden site

Locatie van de site

Aanbevolen VPN

LeoVegas

Zweden, VK, Europa

ExpressVPN

SkyBet

UK

ExpressVPN

Veikkaus

Finland

NordVPN

William Hill

UK

uitdrukken

Pari Mutuel Urbain

Frankrijk

NordVPN

Paddy Power

VK, Ierland

NordVPN

Bwin

VK, Europa

ExpressVPN

Betway

UK

ExpressVPN

Jackpotjoy

UK

ExpressVPN

888sport

VK, Europa

NordVPN

Eurobet

Italië

CyberGhost

Victor Chandler International Ltd

UK

NordVPN

Sportingbet

UK

NordVPN

CoralBet

UK

IPVanish

Betsson

Zweden

NordVPN

Ladbrokes

UK

NordVPN

Dafabet

Azië

PrivateVPN

Welke landen blokkeren goksites en apps?

Verschillende landen zullen verschillende redenen hebben om gokwebsites te blokkeren. Een van de meest voor de hand liggende redenen zou die landen zijn waar gokken om te beginnen illegaal is. Andere landen hebben strikte online censuurwetten die de toegang kunnen verbieden tot een website die door de overheid als immoreel wordt beschouwd, of waarvan kan worden aangenomen dat deze in strijd is met nationale belangen of religieuze overtuigingen. Sommige andere landen geven alleen toegang tot goksites met licentie terwijl de rest wordt geblokkeerd.

Als u zich bijvoorbeeld in een land als Denemarken, Hongarije, Italië, Polen, Portugal of Roemenië bevindt, bent u beperkt tot slechts een handvol door de overheid geautoriseerde goksites en bent u buitengesloten. In dat geval moet u verbinding maken via een VPN om toegang te krijgen tot gokwebsites die in het land zijn geblokkeerd.

Landen zoals Thailand, China, Soedan, Rusland, Zuid-Korea en de VAE zijn allemaal berucht om internetcensuur en massablokkering van websites. Gecensureerde websites in deze landen omvatten gokwebsites, dus verwacht een VPN nodig te hebben om goksites te openen als u zich in een land bevindt met strikte internetcensuurwetten.

Gokken is ten strengste verboden in veel landen, waaronder Cuba, Indonesië, Vietnam en Oezbekistan, dus u moet via een VPN verbinding maken om ook vanuit die landen toegang te hebben tot online gokwebsites. In feite is een VPN vooral belangrijk om in landen als deze te gebruiken, omdat de gecodeerde VPN-tunnel al uw online activiteiten verbergt en voorkomt dat u problemen ondervindt met de autoriteiten voor gokken.

Hoe een VPN te gebruiken om gok-apps te deblokkeren

Elk van onze keuzes hebben speciale Android VPN- en iOS VPN-apps, zodat u onderweg gemakkelijk toegang hebt tot uw favoriete online gok-apps. Het deblokkeren van een mobiele gok-app kan op uw mobiele apparaat echter iets anders zijn dan op uw desktopcomputer.

 1. Download de mobiele app van uw VPN-provider van zijn website naar uw mobiele apparaat.
 2. Als de online gokservice een mobiele applicatie biedt, moet u die ook naar uw apparaat downloaden.
 3. Nadat u de juiste apps naar uw apparaat hebt gedownload, start u uw VPN-app en maakt u verbinding met de gewenste serverlocatie.
 4. Als u eenmaal verbinding hebt gemaakt via de VPN op uw apparaat, kunt u de gokservice-app starten en weddenschappen plaatsen.

Houd er rekening mee dat het van vitaal belang is dat u verbinding maakt via uw VPN-app voordat u de gokservice-app start om uw locatie goed te maskeren en de gok-app te misleiden zodat u toegang krijgt tot de services.

Snelle kijk

Zoals we in dit artikel hebben uiteengezet, is het gebruik van een VPN van cruciaal belang voor iedereen die de volledige capaciteit van online gokmogelijkheden op internet wil ontsluiten. Simpel gezegd, het gebruik van een VPN is de snelste, gemakkelijkste en veiligste manier om online toegang te krijgen tot al uw favoriete goksites. Met een VPN kunt u vrijwel overal ter wereld zijn en vrijwel elke goksite deblokkeren, terwijl tegelijkertijd al uw online communicatie wordt gecodeerd om ervoor te zorgen dat niemand in staat zal zijn om te detecteren waar u mee bezig bent.

Het beste van alles is dat je niet eens door de duizenden VPN-providers hoeft te kammen om de beste te vinden voor je online gokbehoeften, want we hebben al het werk voor je gedaan. Kies eenvoudig een van de providers hier en u plaatst binnen enkele minuten weddenschappen!

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me