De beste VPN’s voor Argentinië in 2020 – Deblokkeer inhoud met een Argentijnse VPN

Argentinië is de thuisbasis van enkele geweldige tv-shows en films. Nu streaming-applicaties en -diensten zoals Netflix internationaal beschikbaar zijn, genieten veel landen zoals Argentinië van video-inhoud die is afgestemd op hun bevolking. Voorheen was het merendeel van de video-inhoud in Argentinië geografisch beperkt. Licentieovereenkomsten plagen nog steeds internationale contentdistributie met geografische beperkingen. Inhoud is echter niet zo strak vergrendeld als ooit het geval was.

Onze vijf beste VPN's voor Argentinië hebben allemaal servers in het land. We hebben ook rekening gehouden met andere functies, zoals gelijktijdige verbindingen en peer-to-peer (P2P) -ondersteuning.

Argentinië VPN's: samenvatting

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Een VPN gebruiken voor Argentinië

Streaming inhoud is niet de enige reden om een ​​VPN te gebruiken. De digitale wereld is niet zo veilig als vroeger, ondanks de nieuwste beveiligingstechnologie die in besturingssystemen is ingebouwd. Helaas lijken hackers altijd een manier te vinden om besturingssysteemversies te exploiteren. U kunt hun inspanningen tegengaan en uzelf beschermen tegen afluisteraars op openbare WiFi-netwerken door codering te gebruiken.

Bovendien snuffelen regeringen over de hele wereld hun burgers na in het belang van de nationale veiligheid. Zoals de meeste andere landen, behoudt Argentinië zich het recht voor om communicatie in bepaalde omstandigheden te onderscheppen. Natuurlijk zijn er wetten die digitale rechten regelen, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Toch hebben degenen met een gezond respect voor privacy de neiging om de bevoegdheden die zijn te wantrouwen. Dit komt door de gegevensonderscheppings- en bewakingsschandalen die over de hele wereld zijn gebeurd, zelfs in landen met strikte wetgeving inzake gegevensbescherming. Gelukkig maakt de versleuteling van een VPN uw gegevens onmogelijk voor snoopers om te lezen, waardoor toezicht door de overheid wordt voorkomen.

Als u toegang wilt tot Argentijnse video-inhoud van buiten het land, hebt u een Virtual Private Network (VPN) -tunnel of proxyverbinding nodig. Daarom hebben we de beste VPN-providers geselecteerd die servers op Argentijnse locaties (meestal Buenos Aires) beheren. Als u zich in Argentinië bevindt, hebt u ook een VPN of proxy nodig om inhoud met geografische beperking uit andere landen te bekijken.

Wanneer u een VPN-tunnel versus Smart Domain Name System (DNS) en proxyverbindingen overweegt, onthoud dan dat een VPN gegevens versleutelt, terwijl Smart DNS dat niet doet. We vinden het belangrijk om alle gegevens te coderen die je privé wilt houden. Veel gebruikers ruilen echter graag privacy in voor hogere snelheden. VPN-tunnels voegen een klein beetje codering en latency-overhead toe aan uw internetverbinding. Moderne computers en VPN-servers zijn echter snel genoeg om gemakkelijk on-demand streaming video te kunnen opnemen.

Hiermee rekening houdend is de logica van het verkrijgen van een VPN duidelijk. Het is dan een kwestie van uitzoeken wat de beste VPN is voor een bepaalde persoon, situatie of apparaat. Veel mensen die prijsgevoelig zijn, schuwen beveiligingshulpmiddelen om een ​​paar dollar te besparen. We zijn oprecht geïnteresseerd om mensen te helpen informeren en het gebruik van VPN's te promoten. Als een abonnement op een kwaliteitsdienst buiten uw bereik ligt, kunt u de beste gratis VPN-gids bekijken.

VPN voor Argentinië: conclusie

Zelfs landen met matig vrije en open internetverbindingen kunnen nog steeds gevaarlijk zijn. Hackers en bewakingsprogramma's zijn slechts een paar klikken verwijderd. Gebruik geen VPN voor Argentinië in plaats van persoonlijke gegevens te verliezen aan kwaadwillende hackers. VPN's zijn ook een geweldige manier om inhoud te deblokkeren, of het nu streaming on-demand video is of een live buitenlands sportevenement. Kies eenvoudig een van onze vijf beste VPN's voor Argentinië en meld u vandaag nog aan!

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me