Hoe een IP-adres voor Japan te krijgen

Als u op zoek bent naar een manier om een ​​Japans IP-adres te krijgen, kunt u het beste een VPN-adres gebruiken. Door eenvoudig verbinding te maken met een VPN-server in Japan, wordt uw IP-adres gewijzigd en wordt al uw internetverkeer gecodeerd. Dit betekent dat u toegang kunt krijgen tot Japanse services die niet beschikbaar zijn op uw huidige locatie en dat uw gegevens veilig worden bewaard. We geven hieronder de stappen weer hoe u een IP-adres voor Japan kunt krijgen en bevelen het beste aan Japan VPN Diensten.

Hoe een IP-adres voor Japan te krijgen

 1. Abonneer u op een VPN. Om een ​​IP-adres in Japan te krijgen, raden we NordVPN aan
  In deze gids vindt u echter vijf VPN-services van topklasse om uit te kiezen.
 2. Download en installeer de software van de website van uw gekozen provider.
 3. Maak verbinding met een server in Japan.
 4. Ga naar de Japanse website of online service waartoe u toegang wilt.
 5. Ga comfortabel zitten en geniet van volledige privétoegang tot Japanse websites en services.

VPN's Met Japanse servers - ontvang een Japan IP-adres

Hieronder vindt u onze aanbevelingen voor de beste services waarmee u een IP-adres voor Japan krijgt. Als u meer informatie wilt over een van de onderstaande services, klik dan op de website van de provider. Als alternatief, als u een Japanse inwoner bent en meer informatie wilt over het gebruik van een VPN in Japan, bekijk dan onze Japan VPN-gids.

 1. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 2. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Een Japans IP-adres verkrijgen - wat nu te doen

Kies een geschikte VPN en download de software

Zodra u hebt besloten welke van de uitstekende VPN's hierboven u verkiest, klikt u gewoon door naar hun website, abonneert u zich en downloadt u de VPN-software.

Maandelijks betalen voor de service kost u op de lange termijn meer geld. Met dat in gedachten, als u het zich kunt veroorloven (en waarschijnlijk uw Japan IP-adres het hele jaar door nodig zult hebben), ontvang een jaarabonnement en profiteer van de loyaliteitskorting.

Met de services in deze handleiding kunt u de software op meerdere apparaten installeren (dit verschilt per provider, maar is meestal minimaal drie en maximaal vijf). Dat betekent dat u het op uw laptop, smartphone en / of iPad kunt installeren: wat u ook nodig heeft.

Gebruik OpenVPN-codering

Er zijn veel VPN-coderingsopties beschikbaar op de markt, maar OpenVPN-codering is de meest veilige. We raden deze sterke vorm van codering ten zeerste aan. U kunt OpenVPN-codering selecteren in de VPN-app voor Windows-machines en Android.

Als u een Mac- of iOS-gebruiker bent, is OpenVPN niet ingebouwd, daarom moet u een afzonderlijk stuk software gebruiken, zoals Tunnelblick. Tunnelblick is een gratis stukje software waarmee je OpenVPN op je Apple-apparaten kunt gebruiken. Als je hier meer informatie over wilt, bekijk dan onze Mac VPN- of VPN voor iPhone-artikelen.

Maak verbinding met uw gekozen Japanse server

Selecteer eenvoudig een van de Japanse serverlocaties uit de serverlijst van uw VPN. Als u hoger op de lijst kiest, krijgt u hogere verbindingssnelheden. Kies de beste server die je kunt als je van plan bent om in HD te streamen. Dat is alles wat er is! Nu je bent verbonden, heb je een IP-adres van Bonafide Japan. U bevindt zich voor alle doeleinden in Japan en hebt toegang tot alle websites die alleen voor Japan toegankelijk zijn.

Andere manieren om een ​​Japans IP-adres te krijgen

Het gebruik van een VPN is veruit de beste, meest privé en veiligste manier om een ​​Japans IP-adres te krijgen. Er zijn echter ook andere methoden. Deze worden hieronder vermeld:

SmartDNS

SmartDNS wordt over de hele wereld gebruikt door mensen die geo-geblokkeerde inhoud willen streamen. Het nadeel is dat het helemaal geen codering biedt. Zonder veiligheidsgaranties loopt u een ernstig risico als u besluit om auteursrechtelijk beschermde inhoud te deblokkeren. Als zodanig krijgt u met SmartDNS geen gemoedsrust of veiligheidsfuncties - of bescherming tegen de overheid - die u krijgt met een VPN.

Tor

Tor is een optie die een hoog beveiligingsniveau biedt. Het is een gratis browser die zeer vergelijkbaar is met een VPN-service. Als u het gebruikt om een ​​exit-knooppunt in Japan te selecteren, hebt u op een zeer veilige manier toegang tot geo-beperkte inhoud. Helaas is het probleem met Tor dat verbindingssnelheden echt kunnen lijden, waardoor het onzin is voor het streamen van HD-inhoud. Toch biedt het tenminste zekerheid.

volmachten

Ten slotte kunt u een gratis proxyserver gebruiken. Er zijn veel proxy's in de buurt en sommige zijn zeker erg goedkoop (zo niet gratis). Het nadeel van gratis proxy-servers is dat ze beperkt in gebruik zijn. Om die reden zult u waarschijnlijk momenten ervaren waarop u uw verbindingslimiet bereikt wanneer u midden in uw favoriete tv-programma zit. Al met al bieden proxy's lage snelheden, zeer twijfelachtig privacybeleid en een verhoogde kans dat derden toegang hebben tot uw gegevens. Met dat in gedachten zijn proxy's grotendeels een privacygok die we echt aanraden te vermijden.

japan vpn

Waarom we VPN's aanbevelen voor Japanse IP's

VPN's zijn veruit de beste tool om een ​​IP-adres voor Japan te krijgen. Toegegeven, als je kiest voor een onder-standaard VPN, krijg je niet echt veel betere privacy dan met een proxy, en kunnen snelheden zo verschrikkelijk zijn als op Tor.

Alle VPN's in deze gids zijn echter van wereldklasse. Ze bieden de hoogste niveaus van persoonlijke cybersecurity die vandaag beschikbaar zijn en laten u websites deblokkeren met uitstekende snelheden. Met ISP's en overheden, evenals adverteerders en bedrijven, allemaal wanhopig om rond te snuffelen in uw webverkeer, is er geen twijfel dat een VPN een zeer aanbevolen privacyoplossing is.

IP-adres voor Japan: overwegingen

Hoewel het verkrijgen van een Japans IP-adres eenvoudig is, zijn er een paar dingen die u moet overwegen. Deze worden hieronder vermeld:

 1. Privacy en beveiliging

  Zoek niet alleen naar een snelle VPN, maar ook naar een VPN met een betrouwbaar privacybeleid.

  Veel VPN's houden gebruikslogboeken bij. Deze logboeken kunnen worden gebruikt om te ontdekken wat u online doet. De beste VPN's houden geen gebruikslogboeken bij en de allerbeste VPN's houden geen enkele logboek bij (zero logs policy).

 2. Encryption

  Zorg er vervolgens voor dat u uw geld niet verspilt aan een VPN-service met slechte codering. Veel VPN's bieden verouderde, onveilige vormen van codering die we gewoon niet kunnen aanbevelen. Abonneren op die services geeft u niet alleen een vals gevoel van veiligheid, maar kan ook uw beveiligingsrisico's vergroten. Dat komt omdat slechte VPN's soms gebruikersgegevens aan derden verkopen.

  In deze gids hebben we alleen VPN's van wereldklasse opgenomen die bekend staan ​​als betrouwbaar. Uptime is bijna 100% met al deze VPN's. Bovendien kunt u met hun Japanse VPN-servers een Japans IP-adres krijgen met razendsnelle verbindingssnelheden. Dat betekent dat je je tijd niet hoeft te verspillen met achterlopen en wachten tot streams worden gebufferd.

  De VPN's die we hebben aanbevolen, bieden ook de allerhoogste coderingsniveaus die momenteel op de VPN-markt beschikbaar zijn. Concreet is het OpenVPN-protocol (ons meest aanbevolen protocol) en is verreweg de veiligste vorm van VPN-encryptie die momenteel beschikbaar is.

 3. Wat zijn de verschillen tussen VPN's?

  1. Bij het spoofen van uw IP-adres naar Japan om toegang te krijgen tot geo-beperkte inhoud, moet u zeer veilig zijn. Helaas bieden veel VPN's niet het niveau van de service die nodig is om u veilig te houden (een nullogboek of geen gebruikslogboekbeleid).
  2. Wanneer u een VPN selecteert om een ​​Japans IP-adres te krijgen, moet u een keuze aan servers krijgen. Bovendien moeten die Japanse IP-servers ongelooflijk snel zijn (om te genieten van HD-video-inhoud).
  3. Om privé en veilig te blijven terwijl u doorgaat naar Japan, moet uw VPN codering van militaire kwaliteit hebben. Bovendien moet de VPN-provider uw gegevens op een betrouwbare en veilige manier verwerken.

Navigeer naar elke Japanse website die u leuk vindt!

Welke VPN u ook hebt gekozen, u krijgt toegang tot alleen voor Japan bestemde inhoud.

Vergeet niet dat uw VPN niet alleen de taak vervult om Japanse online services en abonnementen te deblokkeren. Hiermee hebt u ook toegang tot inhoud van over de hele wereld! Bovendien bieden alle VPN's in deze gids een gratis proef of geld-terug-garantie. Dat komt omdat ze allemaal high-end VPN-services bieden die goed zijn geabonneerd over de hele wereld, en dat ze vertrouwen dat u ervan zult genieten en wilt blijven gebruiken.

IP-adres voor Japan: conclusie

In deze gids hebben we een stapsgewijze handleiding gegeven voor het verkrijgen van een Japans IP-adres. Om een ​​IP-adres in Japan te krijgen, raden we NordVPN aan
, omdat het alles biedt wat u nodig hebt in het meest uitgebreide en betrouwbare pakket. Om u veel opties te geven, hebben we echter ook vier andere uitstekende services in deze gids opgenomen.

Deze VPN's hebben allemaal briljante servernetwerken waarmee u verbinding kunt maken met de allerbeste snelheden - ideaal voor streaming in HD. Versleuteling wordt geleverd via ons aanbevolen protocol (OpenVPN van militaire kwaliteit) met alle vijf VPN's. Ten slotte hebben alle VPN's in deze gids een uitstekende reputatie en staan ​​ze erom bekend dat ze hun abonnees privacy en veiligheid bieden.

We hebben met alles rekening gehouden bij het samenstellen van deze gids, zodat u zonder problemen een Japan IP kunt kiezen. Dus ga je gang, je hebt snel een Japans IP-adres.

Beste VPN's om een ​​IP-adres voor Japan te krijgen: Samenvatting

 1. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 2. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me