Ontvang een China IP-adres – VPN’s met Chinese servers

Chinese websites die geografisch beperkt zijn tot China, zijn niet buiten het land beschikbaar. Om deze reden heeft iedereen die achter de Great Firewall of China (GFW) wil komen, een IP-adres binnen China nodig. Het antwoord is een Virtual Private Network (VPN) -service, waarmee iedereen gemakkelijk zijn locatie kan 'vervalsen' binnen China. Hoewel er bepaalde functies zijn die een VPN voor China moet hebben om de geweldige firewall te omzeilen. Met de beste VPN, iedereen kan Chinese websites zien alsof ze in China waren.

Vraag een China IP-adres aan

Ontvang een China IP met de volgende VPN-services

Voor Chinezen die in het buitenland of op vakantie werken, is een VPN perfect. Door een Chinees IP-adres op te geven, hebben ze toegang tot alle Chinese webservices, zoals bankieren of Renren. Voor mensen die rechtstreeks bij Chinese fabrikanten willen kopen, is een China IP-adres ook ideaal. Houd er echter rekening mee dat China actief op zoek is naar hardhandige VPN's. Als zodanig kan deze lijst worden gewijzigd en moet u altijd contact opnemen met de VPN voordat u zich abonneert (door contact op te nemen met de klantenservice).

Beste VPN voor een IP van China

Bekijk hieronder de beste VPN-services met het IP-adres van China.

1. VPNArea

 • pricing

  Van $ 2.99
  / maand

 • Beschikbaar op


  • ramen

  • Android

  • iOS

  • MacOS

  • Linux
 • deblokkeert


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

VPNArea is een absoluut geweldige optie voor iedereen die een Chinees IP-adres nodig heeft. Deze VPN biedt niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar is ook gevestigd in Bulgarije - ver weg van alle invasieve rechtsgebieden. Deze zero-logs VPN is uiterst betrouwbaar, heeft apps voor alle platforms en is volledig uitgerust met een kill-schakelaar, DNS-lekbescherming en stealth-modus (om de Great Firewall van China te omzeilen).

VPNArea biedt fantastische snelheden voor streaming op sites zoals Youku. Bovendien staat het peer-to-peer (P2P) met BitTorrent toe. Met servers in zowel China-Quingdao als China-Shanghai is deze VPN perfect voor het verkrijgen van een Chinees IP-adres. Probeer het eens dankzij de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie?

2. ProxySH

 • pricing

  Van $ 3.33
  / maand

 • Beschikbaar op


  • ramen

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

Proxy.sh is een VPN op de Seychellen. Het is ideaal voor abonnees die VPN naar China willen, dankzij de snelle, in China gevestigde servers. Proxy.sh zet zich in voor gebruikersprivacy en anonimiteit, wat fantastisch is. Registratie is eenvoudig en vereist alleen een e-mailadres. Ook geweldig voor degenen die die extra laag van anonimiteit willen, is dat het bitcoins accepteert. Versleuteling is een sterke OpenVPN.

Een klein nadeel is dat, hoewel de service zeer veilig is, deze soms wat langzamer kan zijn dan sommige van de andere providers die we hebben genoemd. Tijdens het testen sprongen de downloadsnelheden een beetje rond. Deze VPN is echter nog steeds erg goed voor het verkrijgen van een China IP-adres in vergelijking met de overgrote meerderheid van andere VPN's. Dit kleine nadeel wordt gecompenseerd door de uitstekende beveiliging die Proxy.sh biedt, en het is mogelijk om een ​​account te upgraden voor betere snelheden. Een uitstekende VPN om naar China te tunnelen.

3. HMA

 • pricing

  Van $ 3.99
  / maand

 • Beschikbaar op


  • ramen

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • deblokkeert


  • Netflix

  • iPlayer

De beste manier om in 2018 een China IP-adres te krijgen, is nog steeds de populaire VPN-service, HMA. Dit ondanks het feit dat het van tijd tot tijd te maken kreeg met kleine tegenslagen (inclusief wanneer het vorig jaar tijdelijk alle drie de servers verloor).

Voor slechts $ 4,99 per maand (voor een jaarabonnement) krijgen gebruikers toegang tot meer dan 860 servers in meer dan 190 landen - waaronder het Chinese vasteland. HMA stond centraal in enige controverse omdat het de autoriteiten moest helpen (door enkele gegevens over te dragen aan een van zijn abonnees). Dit lijkt echter slechts een kleine tegenvaller te zijn geweest en over het algemeen is de VPN erg goed (vooral voor het verkrijgen van een Chinees IP-adres).

Abonnees kunnen twee gelijktijdige verbindingen gebruiken. Snelheden zijn uitstekend op de Chinese servers en gebruikers zullen geen problemen hebben met streamen in HD. Versleuteling is industriestandaard, aangezien HMA ons aanbevolen protocol, OpenVPN, biedt. Het biedt ook een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat u de service zonder risico kunt proberen. Vanwege zijn uitstekende Chinese servers is HMA de beste manier om in 2018 een China IP te krijgen.

4. EarthVPN

 • pricing

  Van $ 3.06
  / maand

 • Beschikbaar op


  • ramen

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

De laatste optie om te doen alsof je in China bent, is EarthVPN. Het is een goedkope VPN met briljante servers in China. Het is beschikbaar voor alle populaire platforms, beperkt nooit de bandbreedte en biedt een breed scala aan VPN-protocollen (inclusief ons aanbevolen protocol, OpenVPN).

EarthVPN is een zero logs VPN, wat uitstekend nieuws is voor mensen die een China IP-adres en sterke privacy willen. Bovendien krijgen gebruikers voor slechts $ 3,99 per maand uitstekende functies zoals Socket Secure (SOCKS) proxy-servers en Secure Shell (SSH) tunneling.

Ten slotte heeft EarthVPN, evenals snelle en betrouwbare servers in China, meer dan 304 servers in 32 landen, voor het deblokkeren van content over de hele wereld.

Selecteer een VPN om te downloaden

Zodra u hebt besloten welke van de VPN's u verkiest, klikt u door naar de website van uw gekozen VPN en meldt u zich aan. Jaarlijks betalen voor je VPN bespaart je veel geld, dus als je regelmatig een Chinees IP-adres moet gebruiken, kies dan voor een jaarabonnement.

Nadat u zich bij de VPN voor China hebt geregistreerd, krijgt u toegang om de software van de VPN (client) te downloaden. De software om verbinding te maken met het Chinese IP-adres wordt zeer snel gedownload en is ongelooflijk eenvoudig te installeren. Vergeet niet om degene te kiezen voor het platform dat u gebruikt.

De VPN's die wij aanbevelen, staan ​​allemaal meer dan één gelijktijdige verbinding toe, zodat u verbinding kunt maken met Chinese websites op een smartphone, tablet en laptop.

hidemyass-china

Kies OpenVPN-coderingsprotocol

Hier bij ProPrivacy.com geven we de voorkeur aan en bevelen we het OpenVPN-coderingsprotocol aan - kies het in de instellingen van uw gekozen VPN. Het bladeren door bepaalde geo-geblokkeerde inhoud kan in strijd zijn met het auteursrecht, maar OpenVPN zal je beschermen.

Onthoud: als u problemen ondervindt, kan uw VPN-provider u helpen eventuele problemen snel op te lossen. Neem gewoon contact met hen op of neem contact met ons op via ProPrivacy.com. We helpen je graag verder.

Maak verbinding met een Chinese IP-adresserver

Na de VPN-software op uw apparaat te hebben geïnstalleerd (en OpenVPN te hebben geselecteerd), is het tijd om verbinding te maken met het Chinese IP-adres.

Kies hiervoor gewoon een server in China uit de serverlijst van de VPN. Klik op Verbinden en wacht tot de software groen wordt of zeg Verbonden. Zodra er verbinding wordt gemaakt, zijn uw gegevens volledig gecodeerd en lijkt uw IP-adres uit China te komen. Het resultaat is dat u net als elke andere persoon lijkt te zijn die internet gebruikt vanuit China.

China IP-adres: overwegingen

Het verkrijgen van een VPN met een China IP-adres houdt een aantal belangrijke overwegingen in. In deze gids hebben we zorgvuldig aandacht besteed aan deze factoren om ervoor te zorgen dat uw China VPN-tunnel het werk goed doet.

Niet elke VPN op de markt werkt goed - sommige zijn vreselijk traag. Bovendien zijn veel VPN's noch betrouwbaar noch betrouwbaar. Er zijn meer dan 800 VPN-providers, waarvan vele services verouderde codering en privacybeleid hebben dat ongelooflijk riskant is. Sommigen verkopen zelfs klantgegevens aan derden.

Een VPN van slechte kwaliteit is gewoon geen haalbare optie. Een VPN moet snelle, onbeperkte toegang tot een Chinees IP-adres EN effectieve beveiliging en privacy bieden. Zonder beide is de VPN afzetterij.

Wat maakt een goede VPN voor China?

Wanneer u in China een IP-adres gebruikt voor toegang tot geo-beperkte inhoud, moet u zeer veilig zijn. Helaas bieden veel VPN's slecht geïmplementeerde of verouderde codering. Bovendien bieden veel VPN's niet het serviceniveau dat u nodig hebt om veilig te zijn.

Bij het selecteren van een VPN met een China IP-adres, hebben abonnees een server nodig die hen met succes door de GFW haalt. Die in China gevestigde servers moeten ook razendsnel zijn, anders is je internetverbinding veel te traag.

Om van een Chinees IP-adres te kunnen genieten, hebben consumenten een VPN nodig dat gemoedsrust biedt dankzij hoogwaardige codering en privacypraktijken. Om deze reden mag een VPN voor China geen gebruikslogboeken bijhouden, geen gegevens delen met derden en OpenVPN-codering bieden (sterk geïmplementeerd). Alle VPN's die we voor deze gids hebben geselecteerd, bieden veilige en privétoegang tot Chinese IP-adressen.

Gebruik een Chinese website!

Met een VPN-abonnement wordt internetvrijheid de norm. Abonnees hebben overal en veilig toegang tot inhoud waar hun VPN een server heeft. Om Chinese websites te gebruiken, is een China IP-adres vereist. Alle door ons aanbevolen VPN-services bieden deze belangrijke service.

Alle uitstekende VPN's die we hebben voorgesteld, hebben ook VPN-servers over de hele wereld. Dit betekent dat u uw VPN-abonnement kunt gebruiken om ook in veel andere landen verbinding te maken met websites. Privacy is altijd handig, dus u moet altijd een VPN gebruiken om uw gegevens te coderen. U hebt ook toegang tot uitstekende geo-beperkte inhoud over de hele wereld. Als internetvrijheid is wat je wilt, is een VPN het antwoord.

VPN naar China - een snelle waarschuwing

In het afgelopen jaar heeft China actief opgetreden tegen VPN's. Binnenlandse VPN's in China zijn het zwaarst getroffen. Zelfs sommige internationale VPN's met eindpuntservers in China (Chinese IP-adressen) hebben echter hun servers verloren. Dit is een vloeiende en voortdurende strijd van testamenten. Het goede nieuws is dat (zoals u in dit artikel kunt zien) er nog steeds een aantal VPN's zijn waarmee u een IP-adres in China kunt krijgen. Vanwege het aanhoudende klimaat is het echter altijd de moeite waard om door te klikken naar de VPN om te vragen of ze nog steeds servers in China hebben. De VPN's in deze lijst nemen snel contact met u op en u krijgt tenminste een definitief antwoord over het verkrijgen van een Chinees IP-adres.

Conclusie

In deze gids hebben we aangetoond hoe iedereen gemakkelijk een Chinees IP-adres kan krijgen. De beste VPN-service voor het verkrijgen van een IP-adres in China is HMA. Omdat mensen graag kiezen, hebben we ook vier andere services aanbevolen. We hebben de markt nauwkeurig bekeken om te beslissen over 's werelds vijf beste VPN's voor het verkrijgen van een Chinees IP-adres.

Al deze VPN's deblokkeren Chinese websites. Bovendien bieden ze allemaal een proefperiode, zodat u de VPN zonder risico kunt testen om er zeker van te zijn dat het werkt. Bovendien zijn alle VPN's die we hebben aanbevolen vertrouwde services die enkele van de snelste verbindingssnelheden op de markt bieden.

Privacybeleid stond hoog op onze lijst met vereisten, en al deze VPN's hebben een strak schip als het gaat om het bieden van uitstekende privacy voor hun gebruikers. Bovendien is codering van de allerbeste normen, dus u kunt erop vertrouwen dat u veilig blijft wanneer u een IP-adres van China gebruikt.

Alles is zorgvuldig overwogen door ons team hier op ProPrivacy.com zodat u met vertrouwen een VPN voor China kunt selecteren. Als zodanig laten we u genieten van het selecteren van een VPN met een Chinees IP-adres. Als je vragen hebt, laat dan een bericht hieronder.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me