ProtonVPN Coupon | Bespaar tot 33%

Sta op tot 33% van ProtonVPN-pakketten.

ProtonVPN wordt beschouwd als een van de beste gratis virtuele privé-netwerken die er zijn met zijn Zwitserse basis van operaties en no-logs beleid, maar de service komt echt tot leven bij het kopen in zijn premium-abonnementen. Gelukkig hebben we een manier om kosten te besparen en u geld te besparen wanneer u onze ProtonVPN-coupon gebruikt.

Naast het Free-abonnement zijn er drie premium-niveaus om uit te kiezen: de Basic-, Plus- en Visionary-abonnementen. Alle geven toegang tot de hogesnelheidsservers van ProtonVPN in 44 verschillende landen, maar er is een verschil tussen beide dat we u aanraden te leren kennen voordat u uw beslissing neemt. In één oogopslag biedt het Plus-plan de beste prijs-kwaliteitverhouding door zich te ontdoen van dezelfde beperkingen als bij de Basic-laag, inclusief Tor over VPN, 5 gelijktijdige verbindingen in plaats van 2 en de mogelijkheid om toegang te krijgen tot geoblocked streaming inhoud. Tenzij u gebruik wilt maken van ProtonMail (onze aanbevolen e-mailservice), kunt u het beste kiezen voor het Visionary-pakket.

ProPrivacy's coupon ziet als een respectabele 33% van de nieuwe 2-jarige abonnementen van ProtonVPN, waardoor het basisplan wordt verlaagd naar $ 3,29 per maand (gefactureerd als $ 79), het Plus-plan naar $ 6,63 per maand ($ 159 voor de twee jaar) en het Visionaire plan tot $ 19,96 per maand ($ 479 voor beide jaren). Als dit een te lange verplichting voor u is, kunt u nog steeds 20% besparen door jaarlijks te betalen, waardoor het basisplan wordt verlaagd naar $ 4 per maand ($ 48 per jaar), het Plus-plan naar $ 8 per maand (gefactureerd als $ 96 voor het jaar) en het Visionary-pakket tot $ 24 per maand ($ 288 per jaar). En natuurlijk kunt u nog steeds kiezen voor de gewone maandelijkse abonnementen op respectievelijk $ 5, $ 10 en $ 30.

ProtonVPN
ProtonVPN
Kortingsbon

Tot 33%
Uit
Beveilig uw verbinding

Hoe de coupon te gebruiken

    1. Klik op de kortingsbon die u wilt omleiden naar de website.
    2. Selecteer de groene knop "Nu ProtonVPN ophalen".
    3. Kies uw pakket door op de "Get" -knoppen onder uw voorkeur te klikken.
    4. Maak of log in op uw bestaande account om af te rekenen, waarbij de coupon automatisch wordt toegepast.

Notitie

Aan het einde van het eerste jaar keert uw plan terug naar de volledige prijs en wordt het voor een volgend jaar verlengd. ProPrivacy is toegewijd aan het bijhouden van de beste deals die er zijn, dus vergeet niet de website te bezoeken voor meer informatie over de nieuwste kortingen.

Waarom ProtonVPN?

Om het u gemakkelijk te maken, heeft ProtonVPN applicaties klaar voor besturingssystemen zoals Windows, Mac, Android en iOS, met een opdrachtregelscript voor Linux-gebruikers via OpenVPN. Het is allemaal goed en goed om te kiezen voor de gratis laag van ProtonVPN, omdat het bedrijf een goede focus op privacy heeft, ongeacht het plan, maar je zou functies opgeven die exclusief zijn voor de betaalde plannen, zoals de mogelijkheid om regionaal beperkte streamingdiensten te deblokkeren, zoals Netflix, Amazon Prime en zelfs YouTube.

De premiumservice van ProtonVPN kan Netflix, Amazon Prime en zelfs YouTube deblokkeren.

ProtonVPN legt de nadruk op communicatie met zijn klanten door transparantierapporten uit te geven en een kanarie om gebruikers indirect te waarschuwen voor overheidsinmenging. De beveiliging is vrij krap en wordt afgehandeld door militaire AES-256-codering, 4096-bit RSA-sleuteluitwisseling en HMAC met SHA384 voor de authenticatie van berichten.

U kunt ProtonVPN betalen via bankpas en creditcard, PayPal of Bitcoin, maar de echte trekking is de gratis 7-daagse Plus-proefversie die wordt aangeboden bij het openen van een gratis account. Hiermee kunt u zelf zien hoe goed de service presteert zonder dat u betalingsgegevens in uw systeem hoeft in te voeren. Als u van gedachten verandert, krijgt u zonder twijfel een geld-terug-garantie van 30 dagen terug.

handel nu

33% is een van de grootste kortingen die we hebben gezien bij ProtonVPN en prijsverlagingen komen meestal maar weinig tussen. Het is nogal lang wachten tot de volgende Black Friday-deal, dus waarom niet zorgen dat je hier en nu beschermd bent met een van de beste deals die het bedrijf te bieden heeft?

Wat u ook kiest, vergeet niet dat uw plan automatisch de volledige prijs krijgt zodra het zijn loop heeft gehad. In dit geval zal ProPrivacy aanwezig zijn om u te informeren over de beste deals die er zijn, want het is een steeds veranderend landschap.

ProtonVPN
ProtonVPN
Kortingsbon

Tot 33%
Uit
Beveilig uw verbinding

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me